Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Vazze. Csütörtökön mehetek a fõvárosba...

Mé'? Elfogadtad a munkát? Az útleveled ne felejtsd!

És jó az a lazac? Az a prosztatának használ, vagy a férfiasságot növeli?

Kokk, a képek?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Vazze. Csütörtökön mehetek a fõvárosba...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
kULLILINTU-S jóreggelt Peksz szitirõl!

Jó volt a Jakob hegy tegnap, kicsit mintha agyonvertek volna, de kellett.
Szar itt bent a melóhelyen , szokatlanul nagy a nyüzsgés meg a zaj, meg minden...(ez 1 kis nyafi volt)
Rájderek, next tájm???Posted Image

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kokka:
Majd pótoljuk...

Ez már megint milyen film lesz? Áhhh...
http://www.thecollec...index_roam.html

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lazaczabáéásból kimaradtunk... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na jó reggelt füstölt lazac szagúak!

Nap megvan, csak mi nem látjuk, de az mindig süt. Ez a jó benne!

Hétvégén nem történt semmi extra sem, rekreáció, pihenõ a következõ szint elõtt.
Tegnap akkorát kutyáztunk. Golyó kibaszot nagy színész, és ügyesen keres. Felpakoltam a kertben egy asztalra, ami azért magas még neki, de persze egybõl beválallt egy leugrást. A mellsõ lábaiban elesett, és pofára érkezett. Elkezdett nyüszögni, meg sántítani, odajött hozzám, és lefeküdt. Aszittem összefosom magam. Nézen, hogy mia baja, erre felpattan, és fut a labda után. Émmeg frászt kapok...

Kb.ennyi történt. Meg szombaton este óriási lazaczabálást tartott Napkin. Király volt.

Bassszzameg Wuff! ÁÁÁÁ! Elfelejtettelek felhívni! Na mindegy...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt srákok!

Az van, hogy mikor nem kéne, napok óta 7 után kelek. Nem tom mi van. Annyira megszoktam a bulit, hogy ha nem bulizok, akkor hajnalok hanalán fönt vagyok?! :D

Nekem nem, de Csikónak igen! Barna monster dog, borostyán lencsével... Kössz! ;)

És hova tûnt a nap? Megint pudva idõ van...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Neked miért mániád a tunner, meg a húzás?! Vegyél egy rendeset és az bírni fogja. Meg egy rendes vázat. Ne úgy kezdd, hogy veszel egy kis vázat és mi a max rugóstag, amit még bele lehet paszírozni... :D

haggyámá
hülye biciklista ;)

jah mint már kérdeztem KELL MÉG A SZEMÜVEG!?
CSIKÓNAK KELL-E??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A "lemegyek egy sörért a boltba" mindig jó kifogás és ha el is fogyasztod, és visszamész egy másikért, majdnem végtelen ciklust tudsz elõidézni, ami biza jó hosszú idõ... :D És abba pont belefér egy nagy kör! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Márió:
Mivel ráddudáltam ezért át tudtad gyorsan alakítani az arcodat normálisra. Meg nem voltál egyedül.

Magoo:
Szívesen. Mert mindig csak mentek egyenesen, kanyarodni meg én fogok mi? ;)

Zap, kölyök:
Hát egyfolytában azokon az indokokon gondolkodtam, amivel el tudnék otthonról szabadulni. De aztán maradt a hátrahúzós kocsi...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Neked miért mániád a tunner, meg a húzás?! Vegyél egy rendeset és az bírni fogja. Meg egy rendes vázat. Ne úgy kezdd, hogy veszel egy kis vázat és mi a max rugóstag, amit még bele lehet paszírozni... :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah voltatok tekerni!?
de jóó nektek...

nekem csak aszfaltos tekerés jutott:(
DE Tomival öszetalálkoztunk,most nem is volt babult fejem,ugye!?

meddig egészséges egy videokártyát húzni?
most core 600MHz Memory meg 350Mhz...
igaz van rajta venytilátor...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
végre túl vagyok az idei elsõ (ehhh) tekerésen.
jajjdejólesett.
hamár féktéma, szokatlanul jól sikerült belõni õket :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
éppen mentetek ki tó fele mi + jöttünk be, vmelyikõtök kalimpált is + vmit odaordított (tán Pántya?) de aztán eltûntetek, úgyhogy irányba vettük Tecát, sajna a lánya nem volt ott:(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az simán lehet, mert ott is voltunk. Többször is. :D Ménem jöttetek oda?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
annnnyira jót mentünk ma, állatkert, Remete rét, Jakab hegy, Teca mama. egyszer el is tévedtünk, vagy 3/4 órát baszakodtunk, mire visszataláltunk a jó útra. Tomy kösz az útbaigazítást ;) , lementünk volna Orfûre, így csak félig. ja és fasza csúszós fagyott hó van Remete réttõl Jakab hegyig. végre nem kellett letérni a dzsindzsába a tócsák miatt, faszán át lehetett menni rajtuk úgy be voltak fagyva. némelyiken korizni is lehetne. lejjebb ahol sütötte a nap + jó sár volt.

mintha Éger tetõnél Kokkot + Ákost láttuk volna + még vkiket.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De kell ám! :D Jah, lehet, hogy elég volt a 2. Mozdulni sem bírok. Hiba volt ideülni, mert még minidg nem sikerült fölkelnem, hogy fürödjek... A fék most jó. Holnap veszek olajat. Inkább a másik féket kéne megcsilálna... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Ferde. Valami nagyon ferde. DE MI?!

A hajlamod, te perverz állat! :D :D
Majd megcsináljuk egyszer azt a féket.

Nekem a 2 is elég volt, a bocifing hozzám képest atomerõmû. Nameg azért hûvös van még, hiába.. De kell ez a szervezetnek.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sokfélefajta alátét és mégtöbb türelmes játék... ;) Most hátul pöpec, elöl meg nagyon fog, de kicsit darál. Remélem gyorsan bekopik...

A 3-ból csak 2 lett, de nagyon faszás volt!!! :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ez neme is problémám volt...
aztán mivel több variációt nem találtam eladtam a féket (525)
most is van ez a hayesal,elöl pöpecül fog,de hátul csaszatol és lufasztse fog

kokkka ha valamire rájössz oszd meg...