Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
egész jól alakult a napom!!!

ez ritak volt mostanában

iszlám vallás szakértõ lettem törin,meg holocaust szakértõ is...

ne mondmár hogy ott nem olyan emberek élnek!!
most hogy a dromit fölujították meg a szomjas tüzért is...

valaki ért az spv tagok beállításáshoz?!vagy hasonló az 5.elem hez!?

jah meg Zap,nincs a kcs rol egy robbantott ábrád?!kellene egy szûkítöt csináltatni az enyimbe

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
De legalább a térképet tudod fejbõl...

A kérdést meg úgy oldottam meg, hogy néha tanulok, néha nem. :)

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vááá... Zapat, ma volt az, ami már sok éve nem, annyi sok szart kellett vennem a tecsóban. Erre kanyargok ide-oda, sok a köcsög, semmi biztonság és akkor még a pénztárnál is csak betanulók voltak. Buktam fél napot...

Kisgép: esetleg este, vagy holnap délelött, vagy majd ha egyszer csak jó, akkor összehozzuk. :D És thx! ;)

Shoshi: mér pont ma kellett ellépned, mi?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Galád áruló, 3/3-as dög!!! Zap vigyázz, ez azt akarja, hogy ne tanulj. Ne Hagyd!! Kricsni, mi?! És az a 10 méterenkénti kocsmák itt a hátsó úton végig az mi, DÍSZLET??!!!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
3as busz, részeg emberekkel? Az nem lehet! Itt csupa tisztességes polgár lakik, akik a kricsni szót még hallomásból sem ismerik.

Én meg csak akkor tekerek veled, ha nem tanulsz! Válassz: a Tibi vagy én!
Muhahahahaaaaa

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Mitõl, mitõl? Bebasztak a buszmegállóban, mindenki pertut ivott mindenkivel, hideg van na!!

Give me some iced-tea from long Island!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
ZAP: TANULJ, mert különben nem bringázok veled többet(ez olyasmi mint amikor a csajod azt mondja, hogy no sex, ha nem tanulsz).

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Valamelyik talponálló ott a környéken csak nyitva van, nem Mettyú? Vagy mitõl volt tele 8-kor a 3as busz mattarészeg emberekkel?

Kokka: kisgépet megnézhetjük. Csak nemtom mikor. Mostmár nemhogy nem 5 hét van, hanem már csak 3 lassan és még mindig nem jutottam közelebb a végéhez. :D

Aktuális civil

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Früstükös Guden Tág!

Mettyú látod, jön a dohány ha nagyon akarod. bszjb, akkor én veszek neked egy Vbk-t, te meg nekem egy másikat! Deal!

Give me some iced-tea from long Island!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Tudom a megfejtést---az basz**tt át minket, hogy Feb1.-e Szerdára esett.HEHEHIHIHI

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Én is tegnap aszittem, hogy kedd van! Valami van a levegõben, pedig nem is kvalitétoltam!

Kokk, hülye vagy! A Shoshi Pestre ment máma!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
És különben is én abban az erõs hitben vagyok, hogy ma még Szerda van, de nem!! De akkor hova lett a Szerda??? Mi van ha hihagyták? A TV, A rádió a számítógép is ugrott 1-et elõre, tök meg lehetne így manipulálni az egész világot. Írok is 1 ilyen vírust, vagy valamit. HEHEHE
Ezzel a koránkeléssel én is eggyetértek, de ha nem muszály.....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hja, mert ha fölkelsz olyan 7 körül, van egy csomó idõd, de ha döglesz 10-ig, 11-ig, akkor elment a fél napod...

Bírom, mikor megkezdõdik a meló az elkotekkkben, akkor beözönlötök és ... :D

Shoshi hol van má?! Kéne vele dumálnom...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Köcsögök!
Én meg rájöttem, hogy korán kelni jó! Csak olyankor kurvára nemtok mit csinálni, me' nincs nyitva semmi!
Fugger, köszi, hogy transzferálod a telefingott gatya eladásából nyerészkedett pénztemet! A VBK neked jár!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Hát ityen nyugdíjjasok közt(azok kelnek korán, nem?) esélyem sincs, hogy beírjak elsõként! Na CSÁÁSZTOK
Meg ha felkelek örülök,hogy látom a fa**at, nemhogy bekapcsoljam a gépet,meg fórum, meg *#*&@**.Akkor 1 fél órával korábban kéne kellni, nem ettem én meszet! Há még mit nem, meg vagytok ti buggyanva.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Totál kivagyok ettõl a korán kelésemtõl... Már egy jó órája csak forgolódok és nem tok aludni.

Tomi: DROP TABLE... ;)

Hja és REGGELT SRÁKOK!!!

Zapat, mielött elmegyek síelni és te széttanulod az agyad, majd megnézzük a kisbicót? Vagy nagyon túl elfoglalt vagy?!

El kell mennem zombiland-re. MErt hogy vásárolni kell a tocsóba, amihez nem van túl sok kedvem. Délután meg kri a malomvölgyin... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
jajj, kibaszott korán van még.
Halgassatok az öregebbre: Ne keljetek fel korán!

Tényleg! Ha már az MVH-ba megyek, nem kell valakinek támogatás onnan? Úgyis az adatbázis közelében leszek. 1-2 rekord átírása, beszúrása nem lehet probléma...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Basszus. Szegény bácsi... :(

Goda elé meg kiment egy kutya. Még csak annyi ideje sem volt, hogy becsukja a szemét, vagy megijedjen, vagy akármi. És szétszállt a kocsi eleje is...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Dalma,bent voltál még mikor egy Rover 75ös elütött a zebrán egy bácsit?!

A kolleganõje hívta a mentõket...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Bammeg, nekem mindig minimum 15 perc a város. Akkor most mi legyen? Haza se menjek?
Az nem jó, inkább hazamegyek, mert ott legalább nyugtom van.
Eh, még nem is vacsoráztam...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök