Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a sok oldal terheli a fórummotort. ez a fórum egyik leglátogatottabb topic-ja, gondoltam megér egy folytatást. ha szeretnétek uj nevet, hát brénsztormingoljátok ki mi legyen az ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi

huha meniy uj dolog van itten

ftp vel lehet-e tar.hu ra képeket tölteni??

ahh nekem már nem kell uj tanári kar...

nem szólok be senkinek mert szívalakú mézespuszedlit eszek és hogy nézne ki ha igy köcsögöznék..

ez a Gyuszkó az akire gondolok?
nagyon multkor mondták hogy mien tetoválást csináltassak:
akasztott ember és a tarkóján áll egy gonosz kisebb méretû aki az akasztóvátol lefelé tolja magát,vele a fickót is..
ha van képen megtalálom linkelem

egészen esik a hóó

holnap nem lenne rosz...

ma gyurma?hánytó hol tali?

ez ni:
http://free.srv.hu/m...c.php?pic_id=68

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Amúgy mialófasz van a dalmamag-gal?

Leállt 3db domain. 0:00kor frissül. Dalma / GuMi / Zsolo örül :/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Amúgy mialófasz van a dalmamag-gal?
Meg miért nem esik jobban ez a hó?
Meg mivanmár?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

BandQuake: hehh, jó témákról cseverésznek muterodék. ;)

.

:)

AW: Az elõzetes az miylen volt?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó, hát nem úsztatni gondoltam én a húst benne, csak úgy finoman.

Ja, láttam az Üvegtigris 2 elõzetesét a moziban, várom, hogy milyen lesz a nagy folytatás...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Én nem vagyok biztos benne, hogy a Worcester (nincs benne 'h', ellenben mozi és sirályszar annál több) szósz és a mustár az elég lenne az õzsteakhez, de próbáld ki!
Aztán számolj be róla!
Kokk: Mi a titok a Perénél különben? Csak miheztratás végett, hátha lesz még hozzá szerencsém!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Igen, ezt tudom, sejtem. De már volt többször...

Ha csak Worchesterben úsztatod, az nem feltétlen, mert elég karakteres, aztán odabasz neki... De mindenképp kell bele. Meg fokhagyma.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

De magadnak mit akarsz? Lakótársat? Subarut? Tõzsdeközpontot? 17 éves mindenre elszánt csajokat? :D

Jaja, kb. Az elsõ és utolsó pontot össze lehet vonni nyugodtan.

BandQuake: hehh, jó témákról cseverésznek muterodék. ;)

Más:
Akinek van kedve, az gyüjjön holnap este Activityzni, vagy csak simán alkoholizálni, dögleni hozzánk.

Nekünk ma, ha jól értettem a telefonban, rántott halrudacskák lesz sültkrumplival. Nyamm.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Szép terv.. és minden részében érthetõ. Ettõl függetlenül nem akarok ördögöt festeni a falra, de szívás lesz a vizsgaidõszak :D

Most izé, közben döntöttem. Steak lesz. Csak nem t'om hogyan. Worchester szószba lesz pácolva + mustár. Az úgy jó?

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
shoshi: Mi meg anyukámmal találkoztunk a Gõbel Gyuszival és mondta, hogy neki is vannka biciklis haverjai (te+zapet említette) és mesélte, hogy látatok egy fán egy hapsit lógni, elég szar lehetet...

JA meg vettem jegyeket...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Gyere, pöcsös! ;)

Wuff, ez úgy van, hogytegnap elött kaptuk meg a szigorlat tételeket, amit 2 hónapja kellett volna odaadniuk. ÉS ez ugye para. Namármost, vizsgaidõszak a jövõ héttõl van, ez az utcsó "lazább" hét. Tehát, hogy ne kövessül ez azt a hibát, hogy leülünk és idegösszeroppanást kapjunk, fogjuk magunkat és elnézünk. Mindenki a csoportból. És megkérdeztem Atust is, és lehet hogy õ is jön, így legalább nem kell a koleszban lennem elötte, mert azt nem szeretem, hanemo tt összefut mindenki. Ennyi. :D De még semmi sem 100. És valszeg megszívom még ezt...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk, neked nem tanulni kellene? Nincs vizsgaidõszak vagy ilyesmi? :D

Showme 2

Showme 2

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Kölyök, én megyek az Öcsivel a Sörházba! Akkor majd ott találkozunk és megbeszéljük a mai félreértéseket!
Nekem egy vörös rózsa lesz a gomblyukamba tûzve, az öcsémnek meg egy wc-pumpa a valagába!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zapat és többiek! Este akkor lesz valami? Elmennék kompresszorterembe, de utána valami jó lenne. De hol és mikor? Annak fél 10-kor vége... Atus is van. Utána meg sörház. Talán. Picit. Na?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Volt már..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Már csak 92 értelmetlen hozzászólás.
Például ilyen:

Le a kispöcsökkel, éljenek a nagy faszok!
Le a hegyrõl, minél gyorsabban!
Le a sörrel a torokba!
Éljen én!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Háh, mindjárt lesz nekem 3000.
Csak picit kell még belehúznom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
No komment.
Ez már sok.
Heheh

Van vízlehúzó gumim. És esik hó.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Showme 2

Showme 2

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Nahh! Raktam fel képet magamról meg a tesómról! Jók vagyunk, mi?
Csak miheztartás végett, mi szoktunk ám bidibaldizni, de asszem ez láccik a képen is!
Óvatosan a beszólásokkal, mert felkeresem a gézengúzt és felgyújtom a gecibe!