Juteszembe: Zsolo, ha drága az a gumi, akkor mikor lesz olcsó? És a fejcsapi ügyben van elõrelépés? Nem mintha használnám mostanság.. csak hátha ez feldob hangulatilag...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Naaa... Hát most meg kell sértõdni? Érdekes.. Pedig má' vót.. Na, mindegy.
Aktuális civil
Ez egy magyar fórum errõl a játékosról, de hát helyben topognak õk is rendesen...ejj nem boldugolok ezzel a DVD frissítéssel, +írtam berektam és nem lát semmit...honlapon
a leírása + francia. nem is tudtam, hogy az AKAi francia. remélem azért tartós lesz... hmm.. tud vki franciául?