Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Konzumáláshoz sincs kedvem, most ezt képzeld el. Se illatos gyertya, se füstölõ.. Már a bicajomhoz is rég vettem új cuccot.. Igaz nem is használom mostanság túl gyakran.. :(

Juteszembe: Zsolo, ha drága az a gumi, akkor mikor lesz olcsó? És a fejcsapi ügyben van elõrelépés? Nem mintha használnám mostanság.. csak hátha ez feldob hangulatilag... :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Jajj, vazze! Az szar, ha a decemberit decemberben utalják, a január keservesen szar olyankor! Bár, ha nem konzumálsz annyit, amennyit általában szoktál, akkor nem halsz majd éhen! :)
Showme egy nyikhaj kis fasz, nem kell vele törõdnöd! Egyél csokit, az majd jobb kedvre derít!
Kokk, pöcs vagy! Csak úgy!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ez nem is volt 10 perc. Kávét megittam. De nem lett jobb kedvem. Persze mit is vártam... átutalták a decemberi fizumat decemberben. Micsoda meglepetés a cég részérõl. :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Esik. Ez vmi rém gusztustalan tény ezen a napon. Itt van a december, lehetne hó, meg fagy, erre mi van? Esõ. Igen szomorú dolog ez, hogy kinézek az ablakon és ezt a gány idõjárást kell látnom.
Kellene squasholni. Most ez a legújabb agymenésem. Fittnek kell lennem márciusra. Most kellene elkezdeni alapozni, hogy jövõ évben egyáltalán a sarki boltig el tudjak tekerni bicajjal. Ez is gusztustalan ebben a hülye pesti létben, hogy az embernek nincs kedve elindulni, mert az elsõ zöld domb is legalább 30 percnyi távolság. Este meg már hova induljak. Ehh.. világfájdalom.
Aztán itt van ez a kis köcsög Showme. Beszól. Aztán meg nem aktív. Hát hogy van ez? Menekül a kis surmó. De legalább most remélem végleg elhagyta a mi kis topikunkat. Bár ha ezt írom, akkor tuti olvassa és csak azért is beír. Tudom, mert egy unintelligens kis pöcs. De hát ez van, ez a világ úgy van berendezve, hogy az ilyen kis "lyukas gumi" ivadékok is használhatják a netet és írhatnak mindenfélét. Ehh.. kezd aggasztó méreteket ölteni a mai szar kedvem. Gondoltam ma aludni kellene 11ig. De nem volt hozzá kedvem se. Activity party az kellene nekem is. Vagy vmi hallucinogén cucc, hogy kicsit jobb kedvre derüljek. De nincs. Ehh.. Iszom egy kávét. Nem mintha segítene, de amíg szöszmötölök a konyhában, azzal is eltelik vagy tíz perc. Megyek is.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Majd énekelsz nekünk is? És cserébe mi majd értékelünk, mint a Megasztár-ban :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Piccs... Én meg énekeltem magamban a kocsiban... :D Jövõ héten ismétlés? És nem nézünk fel Shoshihoz bringával? Fölmentek boardozni Vikkantyal. Nekem kb egy óra múlva jó is, ha addig jeleztek... De minnyá fölhívlak Zapat... Vagy MSN.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ki.
Activityzés kurva nagy volt, ennyit régen röhögtem, meg a forraltbor is csak sikerült a végére. :)

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szasztok! Egy jó kérdés: ma megkapom az NFS most Wanted-ot, ki lehetne vhol próbálni? Mert asszem dvd alapú.. Zap?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És mindjárt reggel van... :D

VAzz, hát nem aludtam sokat, mert 6:45-re kellett vinnem a kocsit. Lementem Csikós bátyjának a mûhelyéhez és gyülekezett a nép. Hehe, mókás volt ahogy kívülállóként vártam, hogy a sok IQ-s csóka nem érti, hogy melyik kocsiba kell beszállnia... Bööö... Aztán suli. Zsolo, jöhetsz... Ha csak megcsörrentesz, akkor várj a sorompónál és megyek ki. Ha gebasz van, akkor hívj, de csörögj sokáig... Ha meg hamar végzek, akkor ellépek, akkor én csörrentek, vagy csörgök... ;)

Szép napot!

u.i.: jó volt a tegnapi ótózás... Milyen volt a géjm? Sajnálom, hogy nem tudtam menni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Dig: bármikor! ;)

Zapat: hegyen nagyon sok a hó! Tuti föl kell menni. Holnap Shoshiék mennek boardozni. Meg kéne õket látogatni bringával... 10-fél 11-ig vagyok suliban. Utána bármit...

Amúgy nagyon sajnálom az estét, de most értem haza Balcsiról. Ott minden zord és kihalt. Vittem pont 1000db cserepet. :) Nagy platós Ducato-van. Még itt van a hát elött, csak reggel kell visszaadnom. Ha nem lennék olyan fáradt, föláldoznám az alvást... :D Már odafelé is nagyon jól ment, de nem is gondoltam volna, hogy 1000 cserép ilyen nehéz. Hát üresen hazafelé... Vazz... ;) Nem kicsit jobban megy, mint a hiace... Na, tente.

Zsolo: ahogy jössz föl a Búza térrõl és átmész az alagúton, azon az úton més végig egyenesen. A bõrklinika felé... Aztán lesz jobboldalon a sörgyár, keresztezõdés, mészmészmész és utána az elsõ utca jobbra (kicsi, sok parkoló autó), oda befordulsz és kb 40-50 méterre van egy pici járdasziget, ami körül meg lehet fordulni. Na ott jobb oldalon van egy sorompó. Oda gyere és hívj!

Jó éjt!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://kep.tar.hu/dr...vane/50189704#2

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah majd mindjárt mutatok képet,fönt eléggé nagy hóó van!!

digletti,ez az avatar már jobb ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Naaa... Hát most meg kell sértõdni? Érdekes.. Pedig má' vót.. Na, mindegy.

nem megsértõdés, csak front. vagy mi..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hát ilyen iszappal kevert trágyalé a városban..
A hegy biztos jó, hétvégén be kéne próbálni!!

Aktuális civil

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nálatok tényleg hó van?
irigy vagyok:(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

ejj nem boldugolok ezzel a DVD frissítéssel, +írtam berektam és nem lát semmit...honlapon
a leírása + francia. nem is tudtam, hogy az AKAi francia. remélem azért tartós lesz... hmm.. tud vki franciául?

Ez egy magyar fórum errõl a játékosról, de hát helyben topognak õk is rendesen...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Lehet menni fegyelmezni?
Ha kok értemjön kocsival természetesen csak akkor.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
nana!!

Aktuális civil

Showme

Showme

vendég

• fórumtag
  • 30 posts