Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Írta 2006. február 14. - 01:44

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 14. - 00:22

Na, mosott szarként húzok aludni. Reggel kelés. Vazz, kedden 1 db órám van. De mikor?! 8-tól 10-ig. Sanszos, hogy elég sûrûn ki fog maradni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 13. - 23:09

Írta 2006. február 13. - 22:05

kicsit én jobbnak vagy inkább erõsebbnek találom a marzot e téren mint a pikét...
apróban van pá szinte uj
de a fr3 lehet ám jobb lenne...
de nem biztos az igaz hogy a vázad megenné...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. február 13. - 21:55

Jó az a PIKE. De ne csak szobadísz legyen, mint egy-két helyen!
ne basszogass

padkákat lát azér

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 13. - 21:23

Amúgy mutatna nekem valaki egy törött Pike-ot, ami nem Reba?

Írta 2006. február 13. - 21:19

Dropoffot sztem ne, meg amire ez idejön...
Aktuális civil
Írta 2006. február 13. - 20:55

Írta 2006. február 13. - 20:51

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 13. - 20:42

jó lesz a pike,mert ösze tudod tekerni a px be!
de egyébként csak uj jöhet szóba??
ja, új kéne. nekem is fõleg azért szimpi, mert össze tudom tekerni.
Csaszinál vajon van pike? mintha lett volna kb 1 hónapja. pedálos János lehet tud hozni csütörtökre z1 fr 3at 100 rongy körül. de az lehet +nyavarná a polar-x-et, szóval 1re inkább a pike felé hajlok.
Írta 2006. február 13. - 19:56

Írta 2006. február 13. - 19:53

Írta 2006. február 13. - 19:37

Üdv PíDzsí!

Zapatnak kéne már mondani, hogy: "most"!

Márió: privi!
Írta 2006. február 13. - 18:55

ez még minidg áll és komolyan mondtam...Kéne valameik titkársági tagtol egy igazolás holnapra hogy egyesületi ügyben kell kimaradnaom a sulibol!!!
De komolyan!!
Bízok abban hogy ha a szépen kérésem enm elég akkor az Earthed divudi vagy a szemüvege elég motiváció lessz!!
jó lesz a pike,mert ösze tudod tekerni a px be!
de egyébként csak uj jöhet szóba??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. február 13. - 18:50

Magoo, általában Bszjb van! Ez mindig is így volt Magyarországon!Magoo, általában nincs áru Magyarországon! Ez mindig is így volt!
Give me some iced-tea from long Island!
Írta 2006. február 13. - 18:39

Magoo, télen általában nincs áru Magyarországon! Ez mindig is így volt!
Magoo, általában nincs áru Magyarországon! Ez mindig is így volt!
Aktuális civil
Írta 2006. február 13. - 18:36

hjól van, rábeszéltetek a pikra. telefonáltam ebik-nak. aszondta a faszi, hogy áprilisra lesz csak RS, marzo, + manitou is. faszom akko mér hirdetik + most?!
Ugyanazért, amiért a házakat szinte már a tervrajz alapján eladják, hogy ne álljon a pénzük fölöslegesen túl sok cuccban... ééérti. Jó az a PIKE. De ne csak szobadísz legyen, mint egy-két helyen!
Írta 2006. február 13. - 18:15

Üdv!
Give me some iced-tea from long Island!
Írta 2006. február 13. - 18:15

Kisf$&@om, már megyek, már megyek!
Na csókolom, baszom alássan!
Írta 2006. február 13. - 18:10