Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Biztos megy Emilhez. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshi is megöregedett. :D Dógokat intézni bringázás helyett?! Borzalom. Sosem akarok felnõni... ;)

Úúúú... És volt álomfinom (ez majdnem olyan jót jelent, mint Shoshiéké) kolbászos ebéd. Erõsen szabotálni akarja most a bringázást, úgyhogy aktívan ledõlök egy picit, hogy tegyek ellene valamit. :) Aztán olyat tekerünk, hogy csak kamillázik a hasamban...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szervusztok Pajtikák!

Köszönöm az invitálást, de sajnos nem veszek részt a hétvégéi tekerésben. Van egy csomó dolgom, és végre szeretném elintézni ezeket.

Dig:
Assziszed idehugyozol a pécsi topicba, és minden a tied :D ?
Máriónak kell venned egy új vázat, amit két hét múlva el is tud adni ahhoz, hogy tetõ alá hozza Neked ezt a projektet! Vigyáz nagyon a Nõvérére, mint a hímestojásos rántottára!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mindig csak az ivás... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Akkor majd legközelebb jobban próbálkozom :D

JA, este inni kell!
az észmentes nõnemû...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Nyalsz neki? Így is kicsit elszállós a gyerek... :P

Jó bringázást!

Sok újat nem mondtál ezzel... :D Nem érzõdött az irónia át a szövegen, az volt a baj.. :D Na, de tényleg.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Én nem alszom Fakkenek! Csak éppen elfoglalt voltam. Mi a mai program, azon kívûl, hogy este gondolom inni kell?Szia te agynélküli Zsuzsi!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás

Utálom akik ma bringázhatnak!!! :( legközelebb má hazahozom az enyémet, végre tanulni szeretnék Kokktól! Lehet? :)

Nyalsz neki? Így is kicsit elszállós a gyerek... :P

Jó bringázást!
az észmentes nõnemû...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mé nem t'om telepíteni a MSN-t? Geci program

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Wuff, neked bármit! ;)

Tomy: nem is tévedtél. :D

Nápkin és Shoshi nagyon oda lehet. :) Az elöbb hívtam õket, de mindegyik ki van kapcsolva...

Mellesleg: 2-kor alagút!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
úgy látom most ilyen avatar a divat:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Hehehehehe... Pedig hogy toltad. Azért csak feltûnik, hogy valami nem átlagos van, ha totál a seggembe jönnek és villognak. Na mindegy. :D

Hja, feltûnt, hogy átlagosnál hülyébb emberrel van dolgom :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Utálom akik ma bringázhatnak!!! :( legközelebb má hazahozom az enyémet, végre tanulni szeretnék Kokktól! Lehet? :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehehehe... Pedig hogy toltad. Azért csak feltûnik, hogy valami nem átlagos van, ha totál a seggembe jönnek és villognak. Na mindegy. :D

ÉBREDJETEK!!! BRINGÁZNI KELL!!! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomy: tök véletlenül nem követett tegnap este a 25 emeletestõl az alagútig valaki, aki még viloogott is? Vazz, milyen vak vagy?! :D

Eh, valami feltûnt. Mondom mi a faszt villog ez a köcsög? Mi nem tetszik neki? Aztán örültem, hogy az alagútnál lekopott.

A fenébe, még mindig hülye a szemem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Hallóóóóó!!!!
Mindenki alszik???? Pedig süt a napocska! Tessék aktivizálódni!
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mosott szar szindróma.

Tomy: tök véletlenül nem követett tegnap este a 25 emeletestõl az alagútig valaki, aki még viloogott is? Vazz, milyen vak vagy?! :D

Mindenkinek szép reggelt!

Megyek, összedobok kis kajcsit és visszafekszem még...

Ja és a himbilimbim a rohadék idõbe. Normuljon már meg! Ha nem száll alá a fellegekbõl aktívan a cucc, akkor egy tekerés ebéd után?

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Én se úgy gondoltam a "kellett"-et :D ilyet magamtól, nem néztem volna, legalább ilyet is láttam.
az észmentes nõnemû...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Most meg kellett néznem vmi borzalom dzsoni memorikot

Én nem emlékszem hogy "kellett"...
(kb 10* kérdeztem, hogy nézzük e a te filmedet)

Na gyere cseteljünk ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jujj bazze
ne ijeszteges :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda