Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Nem. Ha minden jól megy, akkor "születés"... Pontosabban örökbefogadás. :D De még kopp-kopp...

óóóóóóóó :)

hajrá ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

mi lesz akkor? megin vizsga?

Nem. Ha minden jól megy, akkor "születés"... Pontosabban örökbefogadás. :D De még kopp-kopp...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

És drukkoljatok! Még 3 és 1/4 óra...

mi lesz akkor? megin vizsga?

nekem ~1óra múlva közgáz Zh :-/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Egyenlõre jónak tûnik... Délelött vizsga, aztán akár...! :D De az még messze van, úgyhogy 100%-ra nem merem megígérni...

És drukkoljatok! Még 3 és 1/4 óra...

Hja, és csináljunk farsangot, durva kötelezõ beöltözéssel!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Úgy volt, hogy a héten. Mondjuk szerda?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, ez nagyon állat cucc... Ha legközelebb lesz összeröffenés, viszek svéd almatortát... :D

Zap: nem arról volt szó, hogy ma megyünk havazni? Vagy ha nem is volt róla szó, hogy ma megyünk havazni, azért nem megyünk egyet havazni? :D Vagy csak úgy nem havazni egy rövidet?! A lényeg hogy kétkeréken!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Svéd almatorta? Hülye burzsuj... Profi muffin a király!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csomó édes kaja után mennyire jól tud esni egy krumplis-tészta... De utána azért egy kis svéd almatorta elég faszás! :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, intézkedtem... :D Sok a pöcs. PEdig hideg van. Igazán baszhatnák a rezet otthon... :D

Azért az a karácsonyfatûz elég komoly...

Shoshi: a katalógus jól jönne, kössz!

P.Sz.L.-ról meg még nincs adat, de majd írom és akkor népszavazhattok...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, Könyök karácsonyfa-tüzes postján felbuzdulva én is kerestem háztartási balesetes képet:)!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát jó reggelt!

Akkor mikor megyünk Püspökszentlászlóra?

Shoshi:
Az meg mi? Beázott az erkély?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mettyú, voltak emberek, csak azok barmok.. szánkóztak, meg síeltek, meg ilyesmi.. Teló meg azé volt beültetve, hogy kipróbáljam milyen így menni vele, egyébként amerre mentünk, ott nem volt ember.. szerencsére. Viszont volt napközis tea a fogasnál :)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Tommy megnéztem a képeket és most csorog a nyálam (a kajára-a félreértések elkerülése végett).
Üdv a többieknek is!! Püspökszt. Laci-királságos ötlet!!
Mi lenne ha minden szervezés ilyen flottúl menne mint a tegnapi gyalogtúránk!! Figyeltétek,semmi nyafi,5 perc alatt 4 ember összeszervezõdött! Csak lestem!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na morning Putok!

Király volt a szombat este, csak annyira nem szertem ezt a bagószagot, hogy csak na. Ma reggelre azért egész jól kiszellõzött a dresszem!

Tegnap megnéztem a Nagy Sándor címû eposzt, de hülye buzi, és a film valami iszonyú degenerált. Megnéztem a Tolmács-ot is, az azért már jobb.

Kokkka:
Ma megpróbálom elõásni a Black-es Velotrade katalógot. Vagy nem:D.

Ja gond az nincs. Csak nem ment egy ideig a fórum nálam. És még nem is vagyok részeg. Ma nem is tervezem. Persze péntekre sem én terveztem.

Utánanézek pár mexikói enteriõrnek. Erre mit talál az ember? http://www.4homex.co...ges/20509i9.jpg

Na élvezzétek továbbra is a nyarat!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt! Vát ö gréj déj!

Hát van olyan szép, hogy 3k legyen! ;)

Shohsival remélem nincs baj, mert ilyenkor már megszokott lenni a reggeli puttok köszöntõ... Vagy pénteken annyira rákapott a céges jégerezésre, hogy már reggel óta azt tolja... :D

Mast pedig van ezer dolgom... Indulok is mászkálni...

Have a nice day!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Wuff, mé' van megültetve a telód? Aszittem csak a városban nyomod így!
És nem volt fent egy ember sem? Én szombaton még a DH-pályán is embereket kerülgettem!

Kokk, szép ez a Püspökszentlászlós terv meg ház!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Vazzeee ennyit pofázni.. Én meg voltam a hegyen és jó volt. Csak hideg meg jég. http://kep.tar.hu/wuff/50207064#2

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Azaz igazság, hogy fimet néztem, még gondolkodtam is rajta és most kicsit kimerült vagyok. De nem vagyok elalvós hangulatban... 8

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Ismerem.
De köszi,

You made my night beautifull!
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda