Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mindegy. Szarok rá:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Kokkk, Zappp, ti ma mentek tekerni? Nem-de? K***k be!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hehehe.. az jó. Most hétvégén meg a 'no comment' nevû ösvényen mentünk, asszem.. a lejtõ aljára seggen csúszva érkeztem utolsóként :) el is hajlott a váltótartó fül, amit gyorssegítséggel orvosoltak nálam nagyobb mûszaki érzékkel rendelkezõ kollégák!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Jó kanyar, csak egyszer még a Nicolai-al(mivel a gépem még nem állt össze) a tudásomhoz képest nagy sebeséggel vettem be és a kanyar alján elestem mint az állat:D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Miccsooddaaa??? Ez egy kurva jó kanyar, nekem most hétvégén azért is tetszett, mert jóóó jeges volt :)

És a géped összeállt már vagy mi van? Aszittük má' jössz vasárnap

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Fahely: valóban csak egy paraméterét adtam meg, 180centi széleset mozog, és radiátorig ér, viszont a másik szobában egy felsõ-középkategóriás cucc van, mert az 200at mozog és a földig ér.. fodrosodási tényezõ minimális.

Egyébként nekem mindegy. Én MINDENHOL fejlõdni tudok csak :) És a Tv toronyt még nem unom, mert nem voltam ott vagy 3 hónapja. És nem is gondolok rá, mert ez engem kurvára elszomorít :( Én meg a Tündérsziklát unom.. vagyis nem unom, mert van egy kanyar, amit szeretek ezt: http://kep.tar.hu/wu...7064/18939090#2

veee ez egy geci kanyar, itt estem szépet, mikor összevéreztem a lengõkart:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ide vág LL szövege:
-hogy tudod elérni, hogy a csaj orgazmus után még 20 percet sikítson?
-beletörlöd a farkad a függönybe... :D

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Heheheheehehehe... Tibur, beszarok! Így nem lehet vásárolni!!! :D És ilyen izét a fürdõkádhoz is lehet venni, nem?! :D

Jajaja, ott a paraméterek: vízszint, penészesedési hajlam, fodrosodás(itt is), macskakarom tûrõ képesség(a miénk felment rajta), nõi orgazmustûrés*Planck állandó, karikák száma,anyaga,színe,szaga. És ez csak 1 NYAMVADT függöny !!!Posted Image

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Fahely: valóban csak egy paraméterét adtam meg, 180centi széleset mozog, és radiátorig ér, viszont a másik szobában egy felsõ-középkategóriás cucc van, mert az 200at mozog és a földig ér.. fodrosodási tényezõ minimális.

Egyébként nekem mindegy. Én MINDENHOL fejlõdni tudok csak :) És a Tv toronyt még nem unom, mert nem voltam ott vagy 3 hónapja. És nem is gondolok rá, mert ez engem kurvára elszomorít :( Én meg a Tündérsziklát unom.. vagyis nem unom, mert van egy kanyar, amit szeretek :) ezt: http://kep.tar.hu/wu...7064/18939090#2

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Unottfejû öregek tábora... Én is mentem már 1000-szer rajta, mégis lehet olyan tempót nyomni, hogy bõven van hova fejlõdni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Esküszöm, én úgy érzem, hogy 100e-szer többet fejlõdök(technikailag is) 1 túra alatt, mintha nyomnék 1 szarráúnt TV tornyot!!!K-ra unom már azt...

Csatlakozom!

Kezicsókolom, egy 184 mmes, 23% fodrosodási együtthatós, 150 mm szemtávú függönyt kérek, 128-54-23 RGB színben... :D:D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Heheheheehehehe... Tibur, beszarok! Így nem lehet vásárolni!!! :D És ilyen izét a fürdõkádhoz is lehet venni, nem?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Én a nyáron vettem, és több paraméterét is kell nézni 1 függönynek: hossz(épp hogy elérje a radiátort ha van), fodrosodás mértéke(%-ban kb, ha nagyon fodros akkor sötétebb,meg drágább a több anyag miatt), szélesség(ez lenne nálad a mozgás?, ez ablakfüggõ). Vagy a mozgás lehet még a fodrosodási tényezõ/a szélességx3.1415.
Vagy reluxát vettél?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Te vagy a király, Wuf! ;) Nem kétshake!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, én elvesztettem a fonalat.. a lényeg, hogy mindenkinek jó legyen, és legyen jó gép meg minden.

Én bazze függönyt vettem. Mozog 180 centit a karnison. Az jó?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Miért ne kelljen? Vagy mi van helyette?

Ha a pöcsmadár ma is baszakszik, akkor valami ilyen lesz. Ha meg összejön, akkor ezt ajánlom majd Patyónak, mert MAróval beszéltem, a srác 230-ból rakta össze (ezért mondtam ilyesmit, mert nem ilyen gyári alap) és szép állapotban adja most 120-ért. Abból is lehetne alkudni 10-et és máris ugyan ott vagyok. Ha meg ma összejön, Pattyert tényleg ráuszítom. Ez jó vétel lenne nagyon...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Vazze, Wuff! Te tényleg puzzle-zol szabadidõdben? Az biztos kircsi dolog!

Kokk, annyira bazi olcsó az a Manitou, hogy az kelljen? Van sok más helyette!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én lemaradtam, de úgyse megyek sehova..

Kokk, most mit variálsz éppen? Kit kell megverni itt lent? Szólok a havereknek azt' lenyomjuk a csávót..

Jelentõs elõrelépés a puzzle-ben: http://kep.tar.hu/wu...2609/18965690#2 már csak kb. 1263 darab várja a helyét! Húsvétra el is készül

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Ez extreme év lesz, amikor sokat tanulunk, fejlõdünk. Majd ha öregek leszünk, akkor túrázunk. :D

Már csak te maradtál fiatal BSZJB !Posted Image
Esküszöm, én úgy érzem, hogy 100e-szer többet fejlõdök(technikailag is) 1 túra alatt, mintha nyomnék 1 szarráúnt TV tornyot!!!K-ra unom már azt...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
...lehet hogy a variálások éve lesz?