Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Ha nem sztár, és nem kivetítõn van, akkor nem hedbengel!
Ellenben nagyon kedveli a taizé-i fiatalokat (ezt nemtom így írják-e), és ha azok sokan vannak vele együtt ilyen rendezvényeken, akkor sztédzsdájvingot is szokott nyomni!

Jól írtam, és alant a website:
http://www.taize.fr/hu

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A jó öreg Billy? Há' jóhogy..

Nagyanyád jól van egyébként? Nyaka rendben? Ennyi hedbengtõl... vagy tartottál neki külön edzést, Metallicára, mi?

Egyébként egy turnéra feljöhet Pestre, ha sok ideje van (vagy a család meg akar szabadulni tõle egy kicsit..), mehet a Nyugati aluljáróba, ott egy kínai faszi mûsorozik vagy mehet az Oktogonra, ott mindig van vmi önjelölt próféta, igaz kivetítõ nincs.. :(

Kokk: TY az dupla vazzee..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Metyu, megint túlpörögsz! ;)

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
És a jó öreg Billy Grahamra emlékeztek még?
Valami prédikátor volt a faszi, de olyan kivetítõs cucca volt már 15-16 évvel ezelõtt, amilyen senki másnak. Aztán ott nyomatta a Székesegyház elõtt!
Persze nagyanyám erre is hedbengelt!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
mi a Fazekas Márta/Dudás Ádámhoz vittük a kutyát, most + a macskákat, ez is elég drága, de a legjobban felszerelt. sajna az én kutyám életét már nem tudták +menteni :(

a Kürt utcai viszont nyáron +mentette az életét amikor növényvédõszert evett, már rángatózott, habzott a szája, aztán 3 szurit kapott és fél óra múlva jól lett. egy másik doki akit felhívtam ugyanakkor és az + azt mondta, hogy nem jön ki, mert ez epilepsziás roham és azzal nem lehet mit tenni, majd elmúlik aztán néha elõjön, szokjuk meg...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Huhh, én is kint voltam, csak hogy lássam a pápamobilt.. de csalódás volt, mert azt hittem, hogy minimum repülni fog vagy ilyesmi, mint a világhíres Batmobil, mondjuk a jelmeze az öregnek rendben volt.. Aztán hazamentünk ebédelni.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
De nekem megvan Kokk! Itt tárolom pár oldallal ezelõtt, és a LL neve alatt szerepel! Nem nehéz megtalálni!

Wuff, pedig milyen szép volt, amikor a pápa meglátogatta kis hazánkat! Lehettet jelentkezni biztosítani az utat meg hasonlók! Asszem nagyanyám ott headbengelt, amikor meglátta az öreg Károlyt!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja, kössz, ez az, de egyikre sem lehet rákattintani. Hol a link?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokkk: Kicseszett Ortó Kanárisárga Kurvaszájú Kölyök.
ilyen kell? :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Valakinek nincs meg az a link, ahol lehetett gyártani a nevekbõl fantasztikusan kreatív halálfejes szójátékokat?!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Neked is integetett a pápa mobilról, mi? Nagy találkozás...

Nem t'om engem vhogy sose hozott lázba, hogy vhol a pápa misézik vagy ilyesmi, vagy hogy most kit válaszottak meg vagy kit nem.

De az ötlet Fugger részérõl tényleg jó volt, csak sejtem, hogy rendesen le volt fedve a terület.. mint a Forma 1en, hogy megebédelsz 3.500ból, ami egy hot-dog meg 3 deci kóla.. az a biznisz!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az elõzõ pápával találkoztam. ez az új még nem cimbi... :D

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Mettyú ez igaz.
Amit anno mondtam nektek és azóta is sajnálom, tuti biznisz lett volna:
Pápa választás idején kimenni egy nyergesvontatós IFAval frissitõt (o,5 L =3 € Bszjb!) meg /asszem kurva meleg volt/ tajvani napernyõt árulni a Via Appián. Örök bánatom. Legközelebb résen leszek, kéne valami ismerõs Vatikánban.

Give me some iced-tea from long Island!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kék kutya tényleg jó, csak nem olcsó. de mi is mindig odamegyünk...

Volt Csipet-Csapat, miközben kajáltam. Nagyon mókás volt! :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Fugger, hát igen a jó kis leõweys alapok, azok a biztosak!

Márió, tesis ne legyél! Olyan akarsz lenni, mint a PG, baszod?
Én olyan dzsemborikra járnék ásványvízet meg jó sós lángost árulni, mint a mekkai zarándoklat és hasonlók! Kis befektetés, nagy haszon!
Ja, meg vattacukrot!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Márió úgyis lecserélné két hét után a másfél millás binyiglit is.. inkább legyen sírköves. Csinálhatna az öreg mammereknek mindenféle halálfejes pokoltüzés követ apusnak... :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Igen, én is hallottam rosszat róla... Bár szerencsére nem tapasztaltam még.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Ja, meg egyre nagyobb biznisz és divat fiatal fiúként hajat szõkíteni, felköltözni a nagyvárosba, befurakodni az elit körébe és Kszavérékkal szaxizi, oboázni, pacsizni...rödid távon biztos nagy pénz, csak tudd utána megülni a 1,5 milliós bringádat amit lazán kipengetsz...
Nagy dilemma az élet!

Give me some iced-tea from long Island!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Az én kutyámhoz meg mindig jön a doktorbácsi, nem visszük mi sehová.. fél az autótól :)

Nade! Márió, a temetkezési vállakozás is nagy biznisz... amilyen arcátlanok gecik a temetõk, mindenért lehet pénzt kérni.. és még jól megy a sírköveseknek (ha leül a biznisz, akkor kalapáccsal kimenni a temetõbe és összetörni jónéhányat..) is!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hááát a Kürt utcában az a faszi régen nagyon jó volt, de most már nem kell erõltetni sajna...
Egyszerû dolgokat (oltás) még megcsinál, de ha gond van, akkor benyom két injekciót és azt hiszi kész. Hát ez nem mindig jön be. Nekünk majdnem félrekezelte az egyik kutyánkat. Szerencsére aztán anyámék még idõben elvitték a Blue-Dog-ba, aztán ott vérvétel, meg minden. És meg is gyógyult. pedig vér hugyozott, leállt a veséje, meg minden. És most már 14 éves...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök