Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Írta 2006. január 23. - 18:09

Ellenben nagyon kedveli a taizé-i fiatalokat (ezt nemtom így írják-e), és ha azok sokan vannak vele együtt ilyen rendezvényeken, akkor sztédzsdájvingot is szokott nyomni!
Jól írtam, és alant a website:
http://www.taize.fr/hu
Írta 2006. január 23. - 18:00

Nagyanyád jól van egyébként? Nyaka rendben? Ennyi hedbengtõl... vagy tartottál neki külön edzést, Metallicára, mi?
Egyébként egy turnéra feljöhet Pestre, ha sok ideje van (vagy a család meg akar szabadulni tõle egy kicsit..), mehet a Nyugati aluljáróba, ott egy kínai faszi mûsorozik vagy mehet az Oktogonra, ott mindig van vmi önjelölt próféta, igaz kivetítõ nincs..

Kokk: TY az dupla vazzee..
Írta 2006. január 23. - 17:58

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 23. - 17:44

Valami prédikátor volt a faszi, de olyan kivetítõs cucca volt már 15-16 évvel ezelõtt, amilyen senki másnak. Aztán ott nyomatta a Székesegyház elõtt!
Persze nagyanyám erre is hedbengelt!
Írta 2006. január 23. - 17:42

a Kürt utcai viszont nyáron +mentette az életét amikor növényvédõszert evett, már rángatózott, habzott a szája, aztán 3 szurit kapott és fél óra múlva jól lett. egy másik doki akit felhívtam ugyanakkor és az + azt mondta, hogy nem jön ki, mert ez epilepsziás roham és azzal nem lehet mit tenni, majd elmúlik aztán néha elõjön, szokjuk meg...
Írta 2006. január 23. - 17:41

Írta 2006. január 23. - 17:23

Wuff, pedig milyen szép volt, amikor a pápa meglátogatta kis hazánkat! Lehettet jelentkezni biztosítani az utat meg hasonlók! Asszem nagyanyám ott headbengelt, amikor meglátta az öreg Károlyt!
Írta 2006. január 23. - 17:22

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 23. - 17:21

ilyen kell?

Aktuális civil
Írta 2006. január 23. - 17:19

Írta 2006. január 23. - 17:13

Nem t'om engem vhogy sose hozott lázba, hogy vhol a pápa misézik vagy ilyesmi, vagy hogy most kit válaszottak meg vagy kit nem.
De az ötlet Fugger részérõl tényleg jó volt, csak sejtem, hogy rendesen le volt fedve a terület.. mint a Forma 1en, hogy megebédelsz 3.500ból, ami egy hot-dog meg 3 deci kóla.. az a biznisz!
Írta 2006. január 23. - 16:47

Írta 2006. január 23. - 16:41

Amit anno mondtam nektek és azóta is sajnálom, tuti biznisz lett volna:
Pápa választás idején kimenni egy nyergesvontatós IFAval frissitõt (o,5 L =3 € Bszjb!) meg /asszem kurva meleg volt/ tajvani napernyõt árulni a Via Appián. Örök bánatom. Legközelebb résen leszek, kéne valami ismerõs Vatikánban.
Give me some iced-tea from long Island!
Írta 2006. január 23. - 16:38

Volt Csipet-Csapat, miközben kajáltam. Nagyon mókás volt!

Írta 2006. január 23. - 16:31

Márió, tesis ne legyél! Olyan akarsz lenni, mint a PG, baszod?
Én olyan dzsemborikra járnék ásványvízet meg jó sós lángost árulni, mint a mekkai zarándoklat és hasonlók! Kis befektetés, nagy haszon!
Ja, meg vattacukrot!
Írta 2006. január 23. - 16:28

Írta 2006. január 23. - 16:27

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. január 23. - 16:26

Nagy dilemma az élet!
Give me some iced-tea from long Island!
Írta 2006. január 23. - 16:18

Nade! Márió, a temetkezési vállakozás is nagy biznisz... amilyen arcátlanok gecik a temetõk, mindenért lehet pénzt kérni.. és még jól megy a sírköveseknek (ha leül a biznisz, akkor kalapáccsal kimenni a temetõbe és összetörni jónéhányat..) is!
Írta 2006. január 23. - 16:09

Egyszerû dolgokat (oltás) még megcsinál, de ha gond van, akkor benyom két injekciót és azt hiszi kész. Hát ez nem mindig jön be. Nekünk majdnem félrekezelte az egyik kutyánkat. Szerencsére aztán anyámék még idõben elvitték a Blue-Dog-ba, aztán ott vérvétel, meg minden. És meg is gyógyult. pedig vér hugyozott, leállt a veséje, meg minden. És most már 14 éves...