HoltPont az mi? Én megnéztem a Be Cool címût. Az se jobb..
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #2
Posted 2006. January 24. - 10:08
HoltPont az mi? Én megnéztem a Be Cool címût. Az se jobb..
Posted 2006. January 24. - 10:06
Én jókat röhögtem a tájgörön, bár valahogy a HoltPont jobban leköt!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. January 24. - 10:01
Egyébként jó reggelt!
FH: Finneknél drága az alkohol, úgyhogy még jól is jársz, ha már egy sörtõl kifekszel, nemigaz?
Üvegtigris fosszar. Komolyan. Sok hülye, mint én, meg megy a moziba. hihhetetlen..
Fugger, ha olvasod, a ma este nekem ugrott, tegnap még fél órát mászkáltam a hidegben, aztán végül találtam egy non-stopot, de addigra lefagyott mindenem, most meg alig látok a takonyfelhõ mögül, legyen inkább csütörtök, te se gyógyultál még meg, meg elhívjuk a Danit, számoljon be Londonyró'
Posted 2006. January 24. - 09:41
Vazze! Nyertem Kona pólót az Earthed 3 vetítéses jegyemmel! Juhhééé! Csak az X-Factroban kellene átvennem... Viki azt mondta, hogy neki csak YZ0, vagy Santa Cruz póló jáccik
Tegnap láttam kerékpárost világoskék búvárruhában!
Kurrrva jó ez a hideg! 0 és +1°C-ban sokkal jobban fázok!
Üdv Tibur! Örülök, hogy jól érzed magad HattalaJaetta országban!
Jajj srácok! Szükségem lenne pár lelakott alkatrészre: mtb fékkar, 7-es, vagy 8-as váltó, elsõ- és hátsóagy, aluminium emelt kormány, 25,0-as nyeregecsõ, országúti fékek... Ha van esetleg valami otthon a sarokban, akkor megköszönném.
Ha esetleg lenne kazettás hátsóagy, az sem lenne rossz, vagy valami hanyagolható komplett hátsó kerék, kazettás aggyal, görgõzni kellene...
Na mindnekinek napsütéses derûs napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. January 24. - 09:18
Be kell hogy egyen a fene a suliba. Borzasztó öröm fog el a dolog miatt. Itt kómázok, mint valami fókabajúsz...
Bringázunk?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. January 23. - 23:01
zárlakatosnak kéne menni, egész Pécsen 3 van aki házhoz jön és amikor beszart a zárunk több hetet kellett várni mire vmelyik kijött, azt itt volt 20percig 4000Ft ér.
Tomy vazz, Tötti nyomott egy nagy csõröst ott ahol letörted a kormányodat: bal fékkar letört, fékvezeték elszakadt, X-7 sram váltókar letörött a bilincsnél,
jobb fékkar meg kiugrott ahogy neked is szokott. hehe, aszondta má megin úgy ugrott mint ahogy a zsákot dobják le az ifáról
olllyan inhüvelygyulladás lett a bal kezembe, hogy beszarok úgy fáj. és nemtom megin mitõl
Posted 2006. January 23. - 22:17
Aki még nem látta, az ne is tegye.
Mettyú: szerintem befagyott az érzékelõ, összevissza van néha akárhol +10 fok.
Aktuális civil
Posted 2006. January 23. - 21:57
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. January 23. - 21:50
1 kis -20 kellene nektek, az az igazi, vagy -27
Ha nem fórunodzik senki akkor kikapcs, azt TV, mert már megint sikerült beba**nom 1 rühes sõrtõl.
SHOOSHBROTHER: nesze meló: http://www.mediamark...lg/karrier.html
Posted 2006. January 23. - 21:39
Valami nem okés. Majdnem elaludtam a fürdõkádban és folyamatosan valami jégeres dolog volt a fejembe... Hehehe... Kiakadok már magamtól...
Posted 2006. January 23. - 21:12
A többiek hol vannak? Mi ez a passzivitás? A hideg miatt mindenki odafagyott az ágyához? Nem mentek tekerni? Itt láttam bringást (még élõt) -20-ban!!!
Posted 2006. January 23. - 21:06
Tibur: látom nem sokkal több hülye van ott sem.
Most pedig útra kéne kelnem, de nincs hozzá affinitásom.
Posted 2006. January 23. - 19:54
Ja a tréningem nehéz, mert ezek katasztrófálisan beszélnek angolúl(Péksz sziti)mindet sz-eznek, viszont az 1-ik oktató Marcus Grönholm szomszédja BSZJB!Aszongya, hogy v.mi parasztgazda, de elhanyagolja a birtokát, meg építkezik v.mi vállalkozásban v.mi irodát, és a feleségének GIFTSHOPJA van. Tisztára "kiskegyed" vagyok!! És azért mennek ilyen jól a finnek, mert az idióta falvaik között nincs betonút(vagy csak kis szakaszokon felválltva, pont mint a TV-ben EURO SP. RALLY)
És a sok lökött fagyottagyú finn a befagyott tengeren síel, meg korizik.
És 1-re jobban kezd idegesíteni a LAppAvaara, kurkilaahtti....
Shooshhh: meg tudtam nézni a képeket(hogyhogy?kûlfõõdrõõ), látom azért emberek is voltak.HEHI
Posted 2006. January 23. - 19:18
remélem soha nem fog kelleni...
hm...
akor elviszem az egyikbe ami a legközelebb van...
okj:
Vendéglátó vállalkozó,logisztikai ügyintézõ,Marketing alapismeretek,általános menedzser,Idegenforgalmi ügyintézõ,protokoll és rendezvényszervezés
kb ezek érdekelnek
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. January 23. - 19:09
Teee, a Blue Dog a Tesco-nál van az uránvárosi buszvégnél.a kertvárosban lévõ,majdnem vásártéribe mi is sokat vittük,talán ez a Blue Dog,amig ott laktunk
A majdnem vásártéri az a másik amit írtam... Asszem.
Mettyú:
Mérési hiba. Vagy valaki poénkodik. Szokott lenni ilyesmi idõnként...
Posted 2006. January 23. - 18:57
Ja, a fenti egy link! Csak úgy mondom, mert már volt!
Posted 2006. January 23. - 18:50
Posted 2006. January 23. - 18:48
köszi a sok ajánlást,most gyõzem leszûrni hogy meik lessz a jó nekem...
igazábol csak egy oltást kéne beadni..
a kertvárosban lévõ,majdnem vásártéribe mi is sokat vittük,talán ez a Blue Dog,amig ott laktunk
hamár a Blue Fishel nem volt szerencsém...
baszki tényleg nagyon hideg van kint...
pedig akartam egy nagyot kutyaségtálni,de befagy a lika...
passz hogy mi legyek...
még mindig áll a kérdésem hogy az okj végû tanfolyamok mit érnek kb?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. January 23. - 18:21
A lényeg Mettyú öreganyja, aki még (hány éves is?) sztédzsdájvingol is, ha arról van szó, és a helyzet úgy kívánja!
Posted 2006. January 23. - 18:16
Kokk: TY az dupla vazzee..
...a K meg tripla vazzzeee...

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top