Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hehe, jó estét.
Voltam szalagavatón. Azt hittem egész este józan maradok, de végül szereztek nekem 1 sört :D
Volt háromfejû csaj, akiknek a két plusz feje, izgett mozgott, ahogy ugrált. Hehe.

Ja amúgy tudom ajánlani a Flekkenben a Nagyfi csemegéje nevû kaját ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Miután mi? Hehe? Be vagy baszva?
Mars aludni, pöcsmadár!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem lesz. ;)

És voltunk kicsit ökörködni, miután hehe. NA mindegy. A lényeg, hogy hideg van, de jó bringázni! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Mi van, Kokk?
A képek hol vannak már?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
City Night Ride!!! ;) Yippp!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Hello...Hú de rég írtam már...

ezt már láttátok? : http://www.dunantuli...27&r=1&c=485433

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Voltam tegnap este MR vizsgálaton. Az olyan, hogy betolnak egy akkora hengerbe, mint te magad vagy és olyan érzésed van, hogy beszorultál. Mindenesetre agyonfényképeztek

az olyan mint a CT ?

Nincs valakinek véletlen egy eladó 3310-ese?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, kezd izgi lenni. Tõlem meg nem szokott módon a napi 5-10 oldal helyett kb 100-nál tartok. Ez ijesztõ... :D Kezdek megrémülni. ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Voltam a házidokinál és mondtam neki, hogy fáj a derekam sokszor. Erre azt mondta, hogy akkor csináljunk egy MRt, hogy jobban lássunk.
Hülye fejemmel nyitott szemmel tolattam be magam a tepsibe, akkor felment a pulzusom, mintha Jakabhegyre tekertem volna, de csukott szemmel elviselhetõ. Az egész olyan, mint egy 70es évekbeli Sci-fi film kellék.

Kokkk: nem a szálakon lesz a hangsúly. Nekem ezek a rombadöntések tetszettek.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Elvileg nekem is, de ez sztem olyan 5 perccel a tényleges találka elött derül ki. És hogy viszek le 2 gépet? :D Meg ha ügyködünk az üveggel, akkor el kell menni valahova a cuccokért, ami messze van. :) De nem tudom hogy hol pontosan... Mindegy, ha aktuális, megbeszéljük...

Da Vinci kód tényleg faszás, bár a szálak nem bonyolultak. Egyenlõre inkább a történelmi dolgok és szimbólumok hátterérõl kialakított téves illúzióim rombadöntése a komoly...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
A lumbágó megállapításához MR-t használnak? Az durva. Nem volt klausztrofóbiád? Én a GE-nél ilyen ketyerékhez rendeltem cumót és ennek tényleg tök izgalmas a mûködése.
És ez honnan jött, hogy menned kell oda? Fájt, vagy mit csinált ez a lumbágó?
Hévíz, nyanyák? Hehe.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Voltam tegnap este MR vizsgálaton. Az olyan, hogy betolnak egy akkora hengerbe, mint te magad vagy és olyan érzésed van, hogy beszorultál. Mindenesetre agyonfényképeztek és kitalálták, hogy kezdõdõ Spondyosisom van, azaz lumbágó. Pfff. Lehet, hogy 70 éves vagyok vazz. Vagy nemcsak a bordáim rogytak meg tavaly. :D Na mindegy, majd járok Hévízre a nyanyákkal. :)

Kokkk: nekem elvileg jó olyan 6tól.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na mi van? Elfogytak a tartalékok? Följebb tekertem a fûtést, de most sincs melegem... :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vááá.. ÉRzem, ahogy reggel csípi az arcom a levegõ... Yippp! :D Aztán este a totál készen levés közben finom meleg kaja, forrófürdõ és a tudat, hogy holnap minden mégegyszer!!! Jaja, ott is van, ahova mi megyünk, de nem hiszem, hogy viszek dainese-t, bár még gondolkozok rajta... :D Esetleg fullface? Meg térdvédõ?! :D MEnnyünk mááááááár... Amióta fölhoztad, majdnem hogy ott érzem magam...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Zap még él különben?
Vagy valmi titkos projecten dolgozik esetleg?

Síelõs-snowboardos gecik, menjetek csak csapatni, de a képeket meg leírásokat majd nem belinkelni ide, mert szétcsapás lesz közetetek!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Bár szállásproblémákkal kûzdök, azért a febr. 4-11. nekem is jó lesz. Már nagyon mennék... Kiszállni fönt a felvonóból, körbenézni, állatot csapatni, aztán beülni egy sörre, vááá... :D

Jahhh, ááááááááá....... Készen levés!
Vörösek lesznek a füleim, mire hazaérek, akkorákat fogok dönteni. Van park is, úgyhogy kell vinnem Dainese-t :D !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bár szállásproblémákkal kûzdök, azért a febr. 4-11. nekem is jó lesz. Már nagyon mennék... Kiszállni fönt a felvonóból, körbenézni, állatot csapatni, aztán beülni egy sörre, vááá... :D

Zapat: van terv mára? Részemrõl nagyon mindegy, csak kérdeztem, hátha már tudsz 10 percre elõre tervezni... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Király jöhetne! Tényleg õ már volt idén sípályán is, de Te még nem! Hogy lehet ez?
Persze tudom, hogy neki könnyû, amikor õ a Király;)!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Akkor csak menjetek, öcsisajtok! A Királyt ne küldjem utánatok? Úgy lenne teljes a brigád!

Tomi, mi a cégetek neve? És honnan kaptok ilyen munkákat? Ez faszán hangzik. Van egy régi 5110-esem, abba is tudtok ültetni ilyen Windows Ce alapú GPS/GPRS, smtp-s, pop3-as hóbelebancot?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nah.. Mi meg megyünk március elején Bohinjba az Elnökékkel! Királyság lesz! Végre - sok év után - újra beleléphetek a jéghideg patakba, és elhalászhatom a csákányt a lillehammer-es mezes csaj elõl, majd két méter után pofára eshetek:D!

Ööö.. jelen pillanatban napsütés, -9°C és 270 cm hó... Powpow:D!