Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ferde. Valami nagyon ferde. DE MI?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hát a hátsó nekem is nyikorog, én is próbáltam állítgatni, de mindig nyikorgott.
most már úgy +szoktam, hogy nem zavar. elsõ lófaszt nem fog, de most már 3szor leflekszeltem a felnit, többször nem merem. ha lesz lém majd veszek egy juicyt. kipróbáltam szomszéd gépén, kurva nagyot fogott és az csak 185ös tárcsa!

asszem hörghurutom van, vagy vmi torok nyavajám. csajomtól +kaptam. azért
ma m1ek 1 tubest vagy/és Jakab hegyet :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Korán van és nem látom hogy mi a nagy helyzet a nappal, meg a hõmérséklettel, de igyekszem gyorsan végeni az ebéddel és belõni a 2 órát... ;)

Zapat: nem tudom beállítani azt a k*rva hátsó féket. Bármit csinálok vele, folyton azt az idegesítõ hangot adja... Még szarozok majd vele, de ha nem jön össze, akkor sajna sztorno az egész, mert iszonyat hangos és idegesítõ. Így nem tekerek ki oda a világ végére... Na, de még majd szerelek, csak nincs több ötletem, hogy mit lehetne csinálni.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jó az a könyv. Simán felkelti az érdeklõdést ezzel a történettel és azért elgondolkoztató...

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Tényleg tudott egy két dolgot de az a könyv...
Hát nem hiába lett multimiller az írója;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Wuff!!!

Csákk Norisz barátodról...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Wow... Wow... Wow... :D Azt hittem, hogy csak én lettem hirtelen önmûvelõ. Az a legnagyobb gáz, hogy a legnagyobb része igaz. Picit kiszinezve, de igaz. Persze hogy kerek legyen a történet, kell bele néhány plusz elem, de szerintem ritka sok infót ír le, érthetõ módon. És talán ez a kulcs, hogy nem csak dobálózik történetekkel, mítoszokkal, meg nem érthetõ magyarázatokkal, hanem szépen felépíti a sok ténybõl. Izgis és ijesztõ! ;) Da Vinci nagy kópé lehetett, vagy nagyon sokat szívott, esetleg tényleg tudott egy-két dolgot...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
azért mindent nem kell komolyan venni abban a könyvben..mellesleg szerintem kurva szarul van megírva, amellett hogy jó a történet.:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
LL: ;)

Teca körök yippp! :D

Ez a Da Vinci meg már majdnem ijesztõ. Vazz, miket festett meg? Olyan szimbólummal teli rejtett világot hozott létre, hogy több száz év alatt sem tudtak rájönni még a töredékére sem... Meg az utolsó vacsorás képe... Hát kész vagyok tõle... Zapat, asszem holnap lesz megfejtés!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL: kabbe! ;) Olvass inkább!

Nem azért mondtam te lüke :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Azért az a Da Vinci elég sokmindent tudott... Meg voltak még egypáran a történelem folyamán. Szóval akkor lesz kivel beszélgetni arról, hogy hogyan is határozta meg egy egyház nevû hatalmi szervezet az emberiség elmúlt 2000 évét. ;)

Méghozzá tehetnénk ezt olyan formában, Kokka ötlete alapján, hogy holnap Teca - Égertetõ köröket megyünk. 3 kör mondjuk, 3 forraltborozás... Bepótoljuk a kimaradt hónapot. :D :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jó a könyv, ajánlom!

Magyarszéken pancsi?!?!

LL: kabbe! ;) Olvass inkább!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hm..
egyre jobban kedvet kapok ehez a könyvhöz...
bele kée húznom,aztán mehetnék kollektiv moziba..

nekem most iylen tudományos megfejtõs naõjaim vannak,ha valakit érdekel szivesen odaadom ha elolvastam..

voltunk ma kicsit ázni magyarszéken,jó kis pancsi,de nem nagy eresztés(szerintem)meg vagy volt összesen 3ember rajtunk kivül
egy komoly tarkójú fiatalember elhozta ké hölgy ismerõst hogy had pancsoljanak,én ki se mertem jönni a vízbol sátras gyatyával :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kölyök mai paradoxonját hallották ;)

köszönjük a megtisztelõ figyelmet :)

:D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kicsit lelassult a dolog. Ha már 1-2 dologra rájöttem, amire nem kellett volna, utána nézek a dolgoknak. Pölö a "cryptex" tényleg létezik, bár számomra elég hihetetlen, hogy ezt akkor hogy találta ki Da Vinci. Mert ok, hogy piramis, hatalmas kupolák, ... de ez pici és nagyon bonyolult, tökéletes szerkezet. (Olyan, mint a boxxer. :D)

(Aki nem tudná: (eredetileg) 5 részbõl álló ürges henger, részenként 1-1 betûhalmaz (vagy ABC) és a megfelelõ betûkombinációra forgatva lehetett kinyitni. Benne vékony pergamen, küzte pedig egy vékonyfalú üvegcsében ecet, hogy ha valaki föl akarná törni, az ecetes üveg kifolyjon és azonnal szétáztassa az üzenetet.)

Posted Image

Így mindjárt izgibb...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A rohadt életbe! Zapat, nem kéne annyit kombinálnunk!!! 288. oldal. Még semmi jel nem mutat a szálak összefonódására, erre egyszer csak bevillan a fejembe egy elmélet, ami túl logikus és ledönti a folytatás izgalmainak egy jó részét. Így kb tudom, hogy mik fognak következni, úgyhogy csak a szimbólunos rés, meg a részletek maradtak ismeretlenek. Ejjj...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Látom, Tomi sem hisz a modern tudományokban... :D Inkább a hagyományos módszereket szereti, és otthon ülve a hagyományos sör-kúrát választotta. ;)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Voltam tegnap este MR vizsgálaton. Az olyan, hogy betolnak egy akkora hengerbe, mint te magad vagy és olyan érzésed van, hogy beszorultál. Mindenesetre agyonfényképeztek és kitalálták, hogy kezdõdõ Spondyosisom van, azaz lumbágó. Pfff. Lehet, hogy 70 éves vagyok vazz. Vagy nemcsak a bordáim rogytak meg tavaly. :D Na mindegy, majd járok Hévízre a nyanyákkal. :).

MRen én is voltam, az kiba szar, fõleg a hangja idegesítõ. menj el a Fema környékére, ott van egy kiropraktoros masszõr, nekem õ tette renbe a gerincemet, és csak 3szor kellett mennem. igaz azóta is fájt párszor, de sokkal kevésbé, és mozoghatok bármit :)

Tomy + baszik ma bringázni jönni, pedig egy jó kis Jakab hegytõl +gyógyulna a lába az tuti

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Látom mindenki a természetben! ;) NAgyon helyes... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Szarrá olvasott fejjel és abszolút pozitívan állva a dolgokhoz sem tudok a mai napban sok szépséget lelni. De rajta leszek... ;) Kicsit kisüthetne, mert kéne csapatni! Vagy ne süssön, csak legyen 2-3-4 fokkal melegebb...