Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
LOL! :D Lejárt a 10 perc... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én nem fellebbezek, hanem csak a 2. részben szeretném tiszteletemet tenni, lévén az elsõ összeröffenés nekem idõpontilag nem megfelelõ..

Zap, amit Mettyú mondott tegnap, az idõpontilag korrekt? Nem mintha lenne programom arra a idõsávra.

Ne egy po'en

"Nénike odamegy a sírásóhoz a temetõben.
-Neharagudjon aranyoskám, de megmondaná merre találom a 41es
parcella 34es sírt???
-Höhö ezt birom.. elmászkálnak aztán meg nem találnak vissza"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

????:szampan: Zap vagy valamely jól informált pécsi nyögje már ki közérthetõ módon, hogy lesz-e valami happening szombaton!? Különben olyan kaptok verbálisan itt a fórumon, hogy azt a társadalmi stigmatizációt egész életetek alatt sem tudjátok majd megszüntetni, még a hátrányos helyzetûek alapítványának segítségével sem.

Na szóval.
Ezen téma 1. hozzászólása részemrõl:
http://forum.bikemag...&postcount=2637

berektam az elvileg szócskát, arra tekintettel, hogy ez egy felvetés, ha sok embernek nem jó, máskor is lehet.

2. hozzászólás: jött pár kérdés a részletekkel kapcsolatban, erre válaszoltam, némi általam humorosnak talált elemmel fûszerezve:
http://forum.bikemag...&postcount=2644

3. hozzászólás idejére érkezett pár jelzés, hogy a szombat nem túl jó. Így, az idõpont laza jellegére tekintettel gondoltam, hogy legyen péntek. Koch Márton, Pécs, Mecsek utcai lakos részemre jelezte, hogy neki csütörtöktõl elõreláthatóan még 10 napig nem lesz jó, valamint figyelemmel arra a tényre, hogy elõbbiekben nevezett személy nekem sokat segített és még az életét is kockáztatta gondoltam úgy, hogy legyen egy 2. rész, ha hazajön õ is. Ez történt ezen hozzászólásomban:
http://forum.bikemag...&postcount=2655

Tekintettel arra a tényre, hogy a mulatság szervezését én kezdtem el, az idõközben erre a posztra pályázó kollégák hozzászólásait érvényesnek és hatályosnak elfogadni nem áll módomban így értük felelõsséget sem tudok vállalni.

Fellebbezni 2 példányban benyújtott irattal lehet, 10 percen belül.

Aktuális civil

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Szarooom le. (a Fugger stigmatizálását)

Bszjb, inkább küldjetek egy mobiltelefonos fotót a híres Elkós-ablakos budiról, persze ne olyat amit épp telepakoltatok shittel!
Hadd lássam milyen jól megy a sora egyeseknek.

Give me some iced-tea from long Island!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vhol lesz vmi vmikor meg vkik mennek, de az is lehet, hogy nem, vagy épp igen, csak máskor, mert a Kokk síel.. há' mit nem értesz?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Szarooom le. (a Fugger stigmatizálását)

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
????:szampan: Zap vagy valamely jól informált pécsi nyögje már ki közérthetõ módon, hogy lesz-e valami happening szombaton!? Különben olyan kaptok verbálisan itt a fórumon, hogy azt a társadalmi stigmatizációt egész életetek alatt sem tudjátok majd megszüntetni, még a hátrányos helyzetûek alapítványának segítségével sem.

Give me some iced-tea from long Island!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Még azért itt vagyok... :D

Az újonc meg egyenlõre csak Zap. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huha ezt a tesztet személy elleni erõszaknak veszem :)

nah pénteken nekem is szallllagavató szal az a nap kihuzva,de szombat okés!!!

jah van egy hosszabtávú tervem hogy mi leszek,de nme árulom el mert akor nem jön össze:D
de ha igen akor király leszek

nah üdv az ujoncnak a fórumon!!

bazze,ma a gmail ugy fogadott hogy nincs egy daab spam sem!!!!

kokka jóó utat baszod

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Böröcz Csaba

Na utánakérdeztem, a Pedálban ismerik, és M-es kell neki, mert olyan mezeket szokott venni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

hhe??

ez 1 régi mese, a sufnituning nagymestereirõl szól!!!

Manapság már nem trendi, meg nem is rentábilis annyira.

Zsolo: halvány finn**m sincs

Ja Shos, olyanból van itt dögivel, csak azt nem tudom(juk), hogy ki meg hogyan tõlti le.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magoo--jó lesz az az állványcsõ is, A RANGER-KILLERben is jó volt.

hhe??

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Böröcz Csaba

Ez nem a Vágási Ferinek valami rokonja?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Shoshi, álcázd mondjuk egy jó zaftos, pedofíliás, fekáliás, shemale-s, dinnyebaszós poresznak és akkó biztos átengedik az abberált IT-sok!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo: ki az a 6.?

Böröcz Csaba

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, nem könnyû 2 oldallal korábbi posztra asszociálni.

Kölyökre meg várhattok, mert tényleg nem lesz egy darabig... Úgyhogy csak partyzzatok!!!

És én örültem Tibur helyett a kis modelleknek... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nah akkor oda sem megyek dolgozni! Nem lehet álcázni a linket?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
:( Nem!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tibinek:
http://superstreetonline.com/models/

Remélem támogattya az elkotekk:D! NAh elléptem az Okitába!

Tomy! Ne értetlenkedj már! Nem igaz, hogy nem érted:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Legyetek pincérek. Aztán hocenesze alapon majd kaptok tõlem borravalót. Mondjuk egy 50est.

Most tényleg nem értem ezt a buli kavarós dolgot. Az odáig oké, hogy pénteken is lesz valami. De a rendõrgyerek nem jön haza egy darabig, nem? Szóval akkor a szombat az nem most szombat, hanem késõbb?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök