Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Posted 2006. February 02. - 15:43

ez ritak volt mostanában
iszlám vallás szakértõ lettem törin,meg holocaust szakértõ is...
ne mondmár hogy ott nem olyan emberek élnek!!
most hogy a dromit fölujították meg a szomjas tüzért is...
valaki ért az spv tagok beállításáshoz?!vagy hasonló az 5.elem hez!?
jah meg Zap,nincs a kcs rol egy robbantott ábrád?!kellene egy szûkítöt csináltatni az enyimbe
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. February 02. - 13:58

A kérdést meg úgy oldottam meg, hogy néha tanulok, néha nem.

Aktuális civil
Posted 2006. February 02. - 12:35

Kisgép: esetleg este, vagy holnap délelött, vagy majd ha egyszer csak jó, akkor összehozzuk.

Shoshi: mér pont ma kellett ellépned, mi?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. February 02. - 12:22

Posted 2006. February 02. - 12:11

Én meg csak akkor tekerek veled, ha nem tanulsz! Válassz: a Tibi vagy én!
Muhahahahaaaaa
Posted 2006. February 02. - 11:51

Give me some iced-tea from long Island!
Posted 2006. February 02. - 11:44

Posted 2006. February 02. - 11:39

Kokka: kisgépet megnézhetjük. Csak nemtom mikor. Mostmár nemhogy nem 5 hét van, hanem már csak 3 lassan és még mindig nem jutottam közelebb a végéhez.

Aktuális civil
Posted 2006. February 02. - 11:04

Mettyú látod, jön a dohány ha nagyon akarod. bszjb, akkor én veszek neked egy Vbk-t, te meg nekem egy másikat! Deal!
Give me some iced-tea from long Island!
Posted 2006. February 02. - 10:31

Posted 2006. February 02. - 10:16

Kokk, hülye vagy! A Shoshi Pestre ment máma!
Posted 2006. February 02. - 09:55

Ezzel a koránkeléssel én is eggyetértek, de ha nem muszály.....
Posted 2006. February 02. - 09:44

Bírom, mikor megkezdõdik a meló az elkotekkkben, akkor beözönlötök és ...

Shoshi hol van má?! Kéne vele dumálnom...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. February 02. - 09:40

Én meg rájöttem, hogy korán kelni jó! Csak olyankor kurvára nemtok mit csinálni, me' nincs nyitva semmi!
Fugger, köszi, hogy transzferálod a telefingott gatya eladásából nyerészkedett pénztemet! A VBK neked jár!
Posted 2006. February 02. - 09:33

Meg ha felkelek örülök,hogy látom a fa**at, nemhogy bekapcsoljam a gépet,meg fórum, meg *#*&@**.Akkor 1 fél órával korábban kéne kellni, nem ettem én meszet! Há még mit nem, meg vagytok ti buggyanva.
Posted 2006. February 02. - 08:53

Tomi: DROP TABLE...

Hja és REGGELT SRÁKOK!!!
Zapat, mielött elmegyek síelni és te széttanulod az agyad, majd megnézzük a kisbicót? Vagy nagyon túl elfoglalt vagy?!
El kell mennem zombiland-re. MErt hogy vásárolni kell a tocsóba, amihez nem van túl sok kedvem. Délután meg kri a malomvölgyin...

Posted 2006. February 02. - 07:30

Halgassatok az öregebbre: Ne keljetek fel korán!
Tényleg! Ha már az MVH-ba megyek, nem kell valakinek támogatás onnan? Úgyis az adatbázis közelében leszek. 1-2 rekord átírása, beszúrása nem lehet probléma...
Posted 2006. February 02. - 00:36

Goda elé meg kiment egy kutya. Még csak annyi ideje sem volt, hogy becsukja a szemét, vagy megijedjen, vagy akármi. És szétszállt a kocsi eleje is...
Posted 2006. February 02. - 00:21

A kolleganõje hívta a mentõket...Dalma,bent voltál még mikor egy Rover 75ös elütött a zebrán egy bácsit?!
Posted 2006. February 02. - 00:12

Az nem jó, inkább hazamegyek, mert ott legalább nyugtom van.
Eh, még nem is vacsoráztam...