Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Indította
rob
, 2005. december 14. 14:07
Írta 2005. december 16. - 16:40

Hogy legyen motiváció a Dvdvásárlásra?
Egyébként milyen a gép? (proci/memória/videokártya)?
Egyébként milyen a gép? (proci/memória/videokártya)?
Aktuális civil
Írta 2005. december 16. - 16:27

Mert tervezem a gép fejlesztését.. egy dvd-vel kiegészítve, ezért kellett a játék. Nem akarom feltelepíteni, ha neked már megvan, mert annak nem sok értelme lenne.. Csak ki kellene próbálnom!!!

Írta 2005. december 16. - 16:22

Akkor minek szerezted meg, ha nem tudod használni? Nekem fel van már rakva...
Ugye csak a játékot akarod kipróbálni, nem azt, hogy feltelepedik-e a DVD-drõl?
Ugye csak a játékot akarod kipróbálni, nem azt, hogy feltelepedik-e a DVD-drõl?
Aktuális civil
Írta 2005. december 16. - 16:19

Én le vagyok maradva, hogy te már meg is untad... ehh... itt lent Pesten hátrányban vagyok. De megyek! És ki kell próbálni, mert én nem t'om, mert dvd és nekem nincs dvd játékos a gépemben. Na. Megyek!!! Majd csak lessél...

Írta 2005. december 16. - 16:09

Tibur! Üdv itt! Innen nincs menekvés... 
Vazz, Zapat joggal lebaszott, hogy elmentem fõzni, aztán lemaradtam mindenrõl...
És kónusszal nyomva egyenlõre lehetetlennek tûnik bevenni a jobbost... Ezért akadtam fönt. Illetve a bringa. Én mentem tovább.
De még kísérletezek.

Vazz, Zapat joggal lebaszott, hogy elmentem fõzni, aztán lemaradtam mindenrõl...

És kónusszal nyomva egyenlõre lehetetlennek tûnik bevenni a jobbost... Ezért akadtam fönt. Illetve a bringa. Én mentem tovább.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 16. - 15:59

Mit akarsz rajta kipróbálni? Ha már a kezedben van?
De, ki, bármikor, úgyse jössz..
Én egyébként már jól meg is untam.
De, ki, bármikor, úgyse jössz..

Én egyébként már jól meg is untam.

Aktuális civil
Írta 2005. december 16. - 15:53

Yesss.. kezemben a NFS Most Wanted. Zap, vasárnap vmikor kipróbálható esetleg???
Írta 2005. december 16. - 15:37

Írta 2005. december 16. - 15:32

Most akkor hogy is?? Kitépték az összes erét és azzal vaxolták, meg a fogaival élezték meg a boardját??? HEEE???
Írta 2005. december 16. - 15:24

Áhá, szóval csináltak neki három segget, meg két pöcsöt?
Írta 2005. december 16. - 15:21

Miezitt kéremszépen?
Már megint új arc, aki nem tud rendesen köszönni, és még sört se fizet???
Azt tudjátok-e, hogy van a PocketPC, és van a Windows CE, és van a .NET, és az egész úgy szar ahogy van, mert az egészet úgy összekutyulta a Microsoft, hogy az ember már röhögni se bír. Csak sírni, és félni, hogy mennyire megszívja õ ezt még...
Módosítok.
Módos í Tok.
ModeOS eToc
Már megint új arc, aki nem tud rendesen köszönni, és még sört se fizet???
Azt tudjátok-e, hogy van a PocketPC, és van a Windows CE, és van a .NET, és az egész úgy szar ahogy van, mert az egészet úgy összekutyulta a Microsoft, hogy az ember már röhögni se bír. Csak sírni, és félni, hogy mennyire megszívja õ ezt még...
Módosítok.
Módos í Tok.
ModeOS eToc
Írta 2005. december 16. - 15:21

Nah, a Soshnak már hozzávarták a lábát a kulccsontjához, valami eret is elégettek, mert miek az neki, meg ilyenek... Meg mondták, hogy használja, csak ne terhelje. Végülis szerinte neki a board nem megterhelõ..

Aktuális civil
Írta 2005. december 16. - 15:14

Írta 2005. december 16. - 15:10

Írta 2005. december 16. - 15:08

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
Végre!
Újabb kiscsávó, akit szopatni lehet.

Mit képzelsz te FAHELY, hogy csupa nagybetûvel írod a nevedet? hihihihi
Végre!
Újabb kiscsávó, akit szopatni lehet.

Mit képzelsz te FAHELY, hogy csupa nagybetûvel írod a nevedet? hihihihi
Aktuális civil
Írta 2005. december 16. - 15:07

ÜDV, MINDENKI!!!!
De most miért lennék én is, meg a többiek is puhapöcsûek, ha egyszer dolgoznunk kell, bent a GYÁRBAN!!?? Egy elõnye azért ennek is van : PL: nem vágjuk fel az ereinket, meg nem "dobjuk el" a bullitunkat a hóba, jó messzire.
De most miért lennék én is, meg a többiek is puhapöcsûek, ha egyszer dolgoznunk kell, bent a GYÁRBAN!!?? Egy elõnye azért ennek is van : PL: nem vágjuk fel az ereinket, meg nem "dobjuk el" a bullitunkat a hóba, jó messzire.
Írta 2005. december 16. - 14:31

Mi? Shoshi felvégta az ereit és észre se vette? Eh. Mert mindig az a rohanás...
Írta 2005. december 16. - 14:25

Aztán ma meg Kokk már írta, de azért kis adalékot hozzá:
"vááááááááá ésésés hehehehehihihihihi, próbáltam, de nem ment, hehehehehihihi, fogtam a kormányt, csúszott vááááááá, és heheheheihihihi leugrottaaaam váááááá"
kép
kép2
(sajna csak telefonos képek)
Nah.
:D
Kösz Gabesznak a hozzájáruló megértést.
"vááááááááá ésésés hehehehehihihihihi, próbáltam, de nem ment, hehehehehihihi, fogtam a kormányt, csúszott vááááááá, és heheheheihihihi leugrottaaaam váááááá"
kép
kép2
(sajna csak telefonos képek)
Nah.

Kösz Gabesznak a hozzájáruló megértést.

Aktuális civil
Írta 2005. december 16. - 14:11

Na ezt kapjátok ki! MEgyünk fölfelé, hogy meglátogassuk Shoshit, ahogy bordol, erre jön Atus velünk szembe kocsivel és Shoshiék is benne. Mondom ejjj... Hát tudta, hogy megyünk fel hozzájuk. De vazz, a korházba mennek. Ráment a korlátra és puff. Aztán észre sem vette, hogy ömlik a vére. Most minnyá varják má össze. Az elöbb hívtam. De mi azért olyan limitet mentünk Zapattal hóban, hogy VÁÁÁÁÁÁÁÁ... MENNI KELL MÉG!!! KURVA JÓ!!!! Punnyadék pöcsök vagytok! Menjetek föl, mert ennél nem kell több...!!!
:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.