Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jó reggelt!
Persze hogy megyünk moziba.
Bár nem tudom utána mit lesz, mert lehet, hogy kocsival megyek... De még meglátom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, most már rendesen jó reggelt! ;)

Jót tet ez a plusz kis szundi. :D De most aztán világvége van. De legalább süt a nap...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ki nem hagynám... ;)

Vazz, ma sem aludtam sokat. Lementem hajnalban a piacra. Mókás volt, ahogy mindenki nyomul, válogat, licitál csipás szemekkel. :D

U.i.: úgy döntöttem, hogy visszafekszem kicsit, aztán nagy reggeli, kurva nagy takarítás (amit 3 hete halasztok és nagyon nincs kedvem hozzá), aztán meg tanulni kéne?! Ejjj... Rágondolni is rossz. :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Gyertek moziba, jó a film nagyon.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Holnap töltsétek meg jól az a mûv.házat!
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Heheheheehehehe... El is felejtettem!!! :D De egy átlag ember (napi fél kiló szarással és kb 60 év alatt) több, mint 10000 kiló szart küld ki magából... HEHEHEHE... :D:D;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Jaja, Mettyú kiszámoltuk neked, hogy Kínában naponta 750.000 tonnát szarnak... :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshi üzente: fertõtlenítés, röntgen, vágás/metszés, égetés, varrás... Aztán go Balcsi... Holnap filmre már lesz! ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Milyen? Mennyiért? Bár elöbb TV kéne... :D

Zapat: thx a csilláut estét. Majdnem megfejtettük a dolgokat... ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
én most értem haza csurom vz vagyok belül mert izzadtam kivül meg mert esett kicsit meg fröcsköltek a pöcs autósok!

asszem megtartom a vázat,csak egy elsõváltót kéne rá applikálni...

hétfön lesz megint elsõfékem,sajna kellet egy rebuild,a multkori firkánál nem kicsit megcsaptam a fékkart,azt a bele széthullot..

gumi vállal rugóstag feltöltést?vagy szervízt?

föltöltöttem,csak valamért nem akart fölkapcsolódni,de rájöttem mért szóval jó:)

...van egy eladó divudi lejátszóm...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ejj, kurva esõ. pedig holnap akartam felmenni, de most már biztos minden lucskos. pedig végre esett hó:cry:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hja, elég barbatrükkös volt... :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
hüpp.hüpp

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bebaszás talán lesz. Baszás nem hiszem. :(

Amúgy ma délután nekem is elbaszódott a kedvem, mert összefutottam Eszter faterjával és meghívott hozzá vacsizni. Amit kurvára nem értettem, mert hát annyira nem vagyunk jóban, hogy csak úgy vacsizgassak nála... :D Erre kiderült, hogy nem is tudott a "dolog"-ról... Ejjj...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

ftp vel lehet-e tar.hu ra képeket tölteni??

... valaki már válaszoljon Máriónak? :)))

kb 3-4 napontra olvasok forumot, de minden héten bedobja szegény Márinyó a választ csak nem válaszoltok neki. Pedig ez is elég OFF téme mint az activity, a bebeaszás, és a szarás. Péntek van és 10re fogok hazaérni. munkahelyet kellene váltanom?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
2.4es proci jó, 512 RAM kicsit kevés lesz, videokártya meg minimum 9800 ATI szintû legyen.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na én most elhúztam haza, legközelebb majd Hétfõn fogok megint okosságokat ideírni, Let's go a hó-ba !!!! Jó bebaszást & baszást hétvégére !!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ja, motiválni kell magamat... :D 512 RAM, 2.4es proci ééés mi volt a harmadik?

Ja, videokártya, az meg 128 megás, vmi jóó. Nem emlékszem :(

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
hehehe, ez a rajzfilmesdis avatar, ez jó móka

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Na vééégre! Sikerült a login Tibor?
És mi van a Shoshival? Ne ködõsítsetek! Tényeket kérünk! A véres valóságot!
(Persze azért a szarás se maradjon ki belõle!)