Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Magoo: rendelj onnan nyugodtan, csak gyõzd kivárni! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nekem wellgo van nagyon jó cserélhetõ meg minden és nem drága!!

Magoo:
érdemes bmx pedálokat nézni,igaz nehezebbek de általában olcsobbak mint a montis,vagy szerezni degy dx et jóó állapotban!!aprót nem nézted??

mondom,csak valmi francia-arab a csajszi aztán ki tudja....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
esetleg ez? bár nemtom, hogy merjek e innen rendelni.
http://ebike.hu/term...edal/normal/404

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Biztos.... Jó drága, szal tuti menõ... :D

ennyit nem ér?

Márió néztem Harot, de szarul forgott és nem volt cserélhetõ tüskés, az pedig nem fogja olyan jól a lábamat. ami jó volt az meg drága volt. az enyémmel is az a baj, hogy már pár tüske simára kopott. és ha vizes volt a lábam akkor új korában is csúszott. amúgy ez még 1 régi GT.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csak úgy nem kacsintanak... Tuti szalonna volt a zsebedben... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hááát elég negez ezek olvasata után bármitis érdemben megszólalni....

holnap megyek hanversenyre,templomba...
utána nincs kedv doom kunyhózni?

meg mikor megyünk sztrítelni!?

kéepek megnézem,hááát...

lassan megvan a családi karácsonyi ajándék mindnkeien

ma egy csaj rámkacsintott az utcán:)

holnap magyar vizsga.ma derült ki hogy nem azok a tételek amiket é megtanultam:(

mangó,vegyél bmx pedált!ocsobb,talán jobb is pl haro

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
nekem is az van/volt
kölök üzenete:
de szarok rá
kölök üzenete:
szarok minbdenre
kölök üzenete:
és mindenkire
kölök üzenete:
mert szar ez az egész
kölök üzenete:
és mindig csak beszippant
kölök üzenete:
a genya
kölök üzenete:
de most én is genya vagyok
kölök üzenete:
így nem hat rám
kölök üzenete:
pölö egy oroszlán simán letámad
kölök üzenete:
mert erõs meg nagy
kölök üzenete:
de a másik oroszlán is erõs meg nagy
kölök üzenete:
és azokat nem támadja le
kölök üzenete:
meg a termesz is megzabál
kölök üzenete:
mert sokan vannak
kölök üzenete:
de ha te is termesz vagy
kölök üzenete:
akkor már nem zabálnak meg a sok másikok
kölök üzenete:
na, ezért vagyok most genya, hogy hagyjon békén
kölök üzenete:
a köcsög genya élet...

HEHEHEHEHEHE... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mi legyen Szilveszterkor?

Végsõ esetben felturbózzuk a nappalit székekkel, asztalokkal és akkor nálunk is lehet valami. Bár már ott el van baszva, hogy Szilveszter....

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Biztos.... Jó drága, szal tuti menõ... :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
szasztok

találtam Csaszinál triniti pedált:cserélhetõ iparicspágy, cserélhetõ tüskés, igényesnek tûnik, szépen forog. 7700HUF v1em +, jóaz?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, mondnaám, hogy én is elszédülök valahova, de itthon vagyok. :( Akkor majd el kell mennem valahova, hogy mondhassak valamit. Ejjj... Megint törhetem a fejem, hogy mit csináljak majd... :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
hazaszédûltem csáátok

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csaknem. :D Ahhoz túl összeszedett... ;)

Zapat: te meg milyen csaló vagy?! Sunyiban egész nap netezel, de csak "rejtett módban" kapcsolódsz MSN-en, hogy megfigyelj?! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Atesz.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, én sem bírok rágyünni... De Mettyú tuti be volt avatva Fucker megjelenésébe, mert nem szart rá jó nagyokat... :D

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Az meg nekem nem jó, 29-30 dolgozom + aznap megyek egy szül napi paréjra és majd ott jártatom a mocskos pofámat.

Nehogymár ne legyen óévbúcsúztató szalonka party a Mecseken!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Azt tudja, hogy a MATT a Zelkoteknél dogzik, de, hogy én is azt már nem.....

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
És nem dolgozom most sem! Beszarás, megyek haza!
Csá Fugger, csá mindenki!
Zap, te meg csak törd a buksidat, hogy ki lehet ez a Fugger, ha nem a Mettyú az! Muhahahaaaaa!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Dolgozom aznap, ellenben nem dolgozom 29 és 30.-án! Ergo, lófasz a kis popsidba, te tejszínhab expert!

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Na idefigyelj te búbánatos aszott majom ott az elkotekknél. Mit szólnál hozzá ha 27-én sütnénk szalonnát a Mecseken, szokásos kisrét+rumostea+Snoop Bonie Dog kutyám? Bólintsál ha jó az idõpont aztán majd szétkürtöljük a többiek felé is hivatalosan!