Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Akkor már ott van a Zsolnay-gyár egy része is. Azt tudom, hogy hasznosítani akarják, ott is lehetne ilyen.
A szaunáról jut eszembe, most megyünk egy óra múlva itt a cégnél, és félek, mert még az életben nem voltam.

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
A Dozsó évek óta üresen áll és már szarrá ment a sok galambfostól, de tartok tõle, hogy azt nem adják pedig világbajnok lenne!

Give me some iced-tea from long Island!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
És a Kék Angyal bár is be fog zárni vagy mi van?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
A bringázóshely projecthez. Nincs valami használaton kívüli csarnok / gyártelep / laktanya aminek a hasznosítására lehetne pályázni? Kb az összes gurulós sportos (kori / deszka / bmx) szobrot emelne...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Uhhh, amire elolvasom, megint mennem kell... Ma már jártam egyszer így.
Új topic kell, hogy ilyen termékenyek legyetek?
50 oldal 2 nap alatt megint. :D

Tényleg felköltöztetik az élményparkot a 6-os mellõl az Árpád tetõre? Kurvák ki a városból project, vagy mi?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
www.sharkyfarts.com most találtam, nem néztem meg, de a címe alapján jó lehet... :D

Ja, január/februárban a számla basz majd oda, de most belelendültem, kampányokat adok el, hogy fusson kenyérre is a számla mellett..

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

Azért a fahéjas-alma szag is rendesen odabasz ám! Fõleg 28 fokban, és úgy, hogy gõzölög a konvektoron a gyertya, ami úgy 50 fokos.. én a távfûtéshez vagyok szokva :D

Hát akkor itt egy nagy bölcsesség a Maténak is; ablak kinyit és szellõztet, de úgy, hogy elõtte 0-ra tekered a konvektort különben visszjön az égéstermék az meg nem egészséges. Mi van??? 28 fok, szaunát vettél vagy fázós vagy? Januárban meg majd a számla fog odabaszni a fahéj mellé!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tiburon:
Vazze, ugyanez járt a fejemben. Valahol Jakab-hegy után lenni, a II-es üzemnél Kõvágõ és Abaliget között :afro: ...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Nektek nincs kedvetek a bringázáshoz??? Most úgy hirtelen nagyon rámjött, márcsak valami FASZÁNTOS idõjárás kellene hozzá-mondjuk plussz5 fok, vagy 5 méter HÓÓ

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokk, te meg mirõl beszélsz? :D Na, jó, ha otthon járok és nem felejtem el (!!!) visszaadom, nem akarom egybõl hátrányból kezdeni az új évet!!!

Azért a fahéjas-alma szag is rendesen odabasz ám! Fõleg 28 fokban, és úgy, hogy gõzölög a konvektoron a gyertya, ami úgy 50 fokos.. én a távfûtéshez vagyok szokva :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Wuff, itt a nagy CD csereberérõl jut eszembe... Nem lógsz te nekem 1-2 CD-vel?! Hamár úgyis fekete oldalas ez az év, jó lenne, ha ilyenekkel nem feketítenéd be a jövõ évi oldalakat is... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Még mindig jobb mint az atom öregnyanyer-szag!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Má' nincs muffszag.. festékszag volt, de aztán jöttek a vaníliás-gyertyák!!! :D Tegnap meg a konvektoron felejtettem két gyertyát és faszán elolvadt az összes.. most ilyen fahéjas-alma szag van durván az egész lakásban :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Idén már nem hiszem, de ami késik nem múlik. Majd olyat szarok neked bele, hogy az majd kinyomja az elõzõ tulaj vén nyannyer muffszagát!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
De azt akkor ott nem fejtettem ki? Ehh.. azóta újabb tanulságokkal bõvült ám, ha kiváncsi vagy, megosztom veled :D

Most egyébként a lakásomban, mert az albit azt végleg magam mögött hagytam.. Mikor nézed meg a kecót, majd csak jövõre, mi?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Private Gold, mostanság meg Hustler TV, de má' az sincs.. :(

Te most hol laksz különben? Már a lakásodban vagy mi a lószar?

A sztorit meg még mindig várom, amit eccer a Fogason kezdtél el mondani az élet nagy tanulságairól. Fel a fejjel, pöcsmadár!

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Whatever!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Private Gold, mostanság meg Hustler TV, de má' az sincs.. :(

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

. E tanítás szerint fogok élni! Köszönöm Mester!

Helyes! ! Ez dicsõ Fiam, látod máris könnyebb Private Goldon és Pop-cornon nevelkedett lelkednek!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Nem igaz, hogy mindig elfelejtem azt a kiba**ott matricát :wallbange !

Ugye??? Pedig most találkoztunk is... Ejjj... :D