Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ha hiányzik belõle a stift akkor rakj bele

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Menetrögzítõ a karba visszacsavarod, egy napig állni hagyod, és utána örökké ottmarad és gond nélkül tudod csavargatni.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
basszus, fel akartam rakni a pedálomat, de kurvára +szoptam: hussefelt hajtókarnak a menet ahova a pedált kell betekerni 1 perselyben van és amikor ki akartam tekerni a pedált a persellyel 1ütt jött ki a pedál. már 2 éve 1ütt voltak, de bezsíroztam a menetet. most mi a szart csináljak????????!!!!!!!!!!!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Nagyon Sáros

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Tomidny: korábbi vonattal megyek, 12kor indulok pestre. szerintem akkor halasszuk legkozelebbre.
Valaki nyilatkozzon hogy milyen a helyzet a mecseken, mennyires sáros.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ajajajjajj srácok mindenkinek megjött vagy mi? :-/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Egyszer azért te is magadba nézhetnél. Nem fejtem ki részletesen, mert minek, úgyis csak az én véleményem, de talán majd rájössz.
Én most pár napig hanyagolom a fórumozást/MsN-t, mert tele van a mindenem már ezzel.
Ha valaki akar valamit telefonon elér. Aki akar Szilveszterkor jönni az jön, aki nem az nem.

BÚÉK-at mindenkinek.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
ÉRDEKES JÓREGGELT MIND'KINEK!

Ettõl a fröcssel teli camelback-túrázástól el lehet fáradni--viszont hosszú ideig biztosítja a folyamatos enyhénbebaszottság érzetét, ami JÓ. Tehát jó volt a túra...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ma olyanokban csalódtam, akikben nem hittem volna, hogy így és ily módon fogok csalódni. Nagyon elkeserített. Még nem éreztem ilyet soha. De hát ez nem az elsõ meglepõ dolog az életemben az elmúlt idõszakban...

Rühellem, hogy olyanért ítélkeznek és mondanak véleményt, meg reagálnak nagyon rosszul emberek, amihez közük sincs, nem ismerik a részleteket, a körülményeket. De fikázni, azt jó. Egészségükre... Csak így tovább, ha ez jó nekik.

Tomi: koncert jó volt. Az ég világon senki nem nézte, hogy van-e jegyünk, így hát gond és probléma nélkül besétáltunk és végignéztük. :D De a Szecska teres jobb volt! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
szasztok

de szar, hogy itt semmi hó nincs. Kõszegen 25-30cm van. úgy +örültem amikor reggel láttam pár elakadt autót a fõúton...hogy de jó lesz majd otthon 1 jót bringázni. pedig zala és somogy m1ében fasza hó van csak itt nem baszki :mad: amúgy elég jól lesózták + letolták a fõutakat úgyhogy csak 45percel jöttünk többet mint máskor. télleg Mecseken mi a helyzet voltatok fönnt?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
dnl:
Délelõtt??? Húha, milyen korán?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Tonidny: hol leszel holnap délelott? vinném az ures DVD-ket...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
... hm akkor maradok itthon :)))

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokk, Te meg elmész a picsába.
Azt találtuk ki a Tibivel, hogy ezentúl, ha valami már meg van beszélve, akkor nincs belemódosítás. Ez nem valami fürdõskurvaklub vazzeg. Akkor mond azt, hogy nem jössz, meg van értve, de faszom, (faszunk) ebbe, hogy valami le van fixálva és akkor megy a szarozás elõtte még 10 perccel is.

A Mettyú is elmehet, mert egy dumáló faszjankó, aki sehova se jön, csak baszogat mindenkit. Sõt, mindenki elmehet a picsába, hülye faszok vagytok mind.

Aktuális civil

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
mikor van a találkozó?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, Zapatnál lesz filmezés, piálás! De tõlem mehetünk elötte koccintani egyet! :D Most végeztem a dolgommal... :D Na?!

P: nincs mit! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
hát, itthon ülök, és hamarosan unatkozni fogok.... akár el is mehetünk inni.
Máró: Zsani otthon van?

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
kokkk kösz mégegyszer a dílerkedést;)
féltem hogy kicsit lesz a karkötõ, de aztán rájöttem, hogy pont jó. örülés

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Pízre beváltós embert nem tudok, de ha nagyon nagy bajban lennél, a Jéger jó drága és sokat tudunk belõle fogyasztani... :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
nekem van egy rakás kajajegyem amit el kellene verni még idén? nem megyünk valahova beulni? és vacsorázni, vagy keresni valakit aki készpénzre váltja?