Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Egy amatör fotos haverunk elkisért nemrég, gondoltam felrakok mutiba pár képet...bármilyen épitö kritikát szivesen átadok neki (jöhet a fotos duma, én nem értem de ö majd tutira..)

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Ja pont egy éves és kettõ év gari van rá. De ha tudsz jobbat és nem sokkal drágább(lehet akár olcsóbb is pl. leader fox,polar-x) akkor meghalgatnám, a tanácsodat;)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
off
mért hardyt veszel újra? gariban tört el?

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
És akkor már én is új hardy vázzal és (remélhetõleg saint vagy hone hajtókarral:D

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
bocs jövõhéten nem tok kimenni. majd legközelebb július második felében, mert megyünk nyaralni.De majd akkor bicózhatunk!!:D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

_daci_ én azt mondom, hogy sísáncot lazán!! Ma ugrottam én is merevvel:D Elõször próbálj szinte csak átgirulni rajta próbáld, h átmanuálozol rajta. Aztán amikor megvan, h mennyire kell kihúzni akkor gázt neki:D Én az ns mellõl indultam neki és átugrottam ívbe... Ja és ma voltam 2-szor sashegyen. A nagy north shore lenyomva:P jó az a hely csak meleg van...

grat
esetleg nem tudod élõben megmutatni jövõhéten?
amúgy sashegyen a jobboldali nagydirtök kivételévl mindent ugrok, a nortshoreokat, a kis sort(bár azt sztem még nem szépen)
nagy nortshoretól sokáig paráztam de mikor ugrottam csak röhögtem h milyen könnyû.
meg a nagy longokat, az utolsókat is, mindkét oldalon
a sísánc meg még újfajta ugrató nekem de a nyáron beadom, az biztos.

vendég_adanka_*

vendég_adanka_*
  • vendég

ugrottam én is merevvel:D

nem tulzás egy repedt hardyt merevnek nevezni?:D
kül grat az ugrásodhoz:clap:

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
_daci_ én azt mondom, hogy sísáncot lazán!! Ma ugrottam én is merevvel:D Elõször próbálj szinte csak átgirulni rajta próbáld, h átmanuálozol rajta. Aztán amikor megvan, h mennyire kell kihúzni akkor gázt neki:D Én az ns mellõl indultam neki és átugrottam ívbe... Ja és ma voltam 2-szor sashegyen. A nagy north shore lenyomva:P jó az a hely csak meleg van...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
na a sísáncot asszem nekem is ideje lenne bepróbálnom..
csak vki megmutathatná, íyg látatlanba még nem merem

amúgy az elmúlt hónapban beugrottam párdolgot pl kápolna nagybónusz meg sashegyen csomó minden :D
rájöttem nem is olyan para dolog ugrani..

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
38 fok kit érdekel, most értem haza, 2kor indultam, páncél+sisak+térdvédö...picit izzad az ember, de sokat kell inni és akkor elmegy..

Más: volt itt szo sisáncrol, jelentem simán válalni lehet merev géppel, nem para, szépen kidob kb csak rá kell menni elég gyorsan...volt velünk egy amatör fotos haver, majd ha átküldi felrakok pár képet...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Téged is lenyomlak majd coloska!:)

Július 16. után tudok majd válaszolni, addig kivárás, torna, imádkozás, Socomépítés, meg izgulás van. Ha akkor zöld zászlót kap a bokám, akkor már hó végén tekerni fogok.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
és Te? :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
jöhetne a nyeregcsõbilincsem is már... :)
meg a kormány, meg ez meg az :)

Ádám: jövõre már jössz bringázni? :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Már Nyíregyházán van a váz, István meg szerda hajnalban jön Pestre, úh. semmi naivság nincs benne! Hi-hi!

Majd figyeld, ahogy lenyomlak, pedig egy perccel mögötted indultam!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
kis naiv ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ha-ha!

Igen, Demo azt ígérte, hogy holnap talán lesz olyan jó, és elhozza nekem a Socom-ot, és akkor nekiállok építkezni, és csütörtökön a szobabicikli edzésemet már azon végezhetem.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
38 fok? Az kicsit meleg, sõt... Ilyenkor tapasztalataim szerint a pályák porosak és csúsznak, de a sísáncot meg szeretném nézni:D Amíg még van mivel. Pénteken visszavisszük a repedt bicót sõt lesz még nyaralás szal kb egy hónap ki fog nálam maradni:S

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Másikra meg SPD oszt jónapot.:D Van felesleges.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mi tart vissza? leszeded az egyik pedált :D

holnap... :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts