Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hol könnyebb gyorsan áthaladva menni?
ugratókat leszámítva persze

milyen villa az a levegõs?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Az új vasról még nem tudok sokat nyilatkozni, mert egyszerûen nem bírja a lábam a rázatást, így csak fékhúzva totyogtam lefelé, amire tegnap jöttünk rá, hogy nagyon veszélyes, és bizonyos szakaszokon sokkal nehezebb átjutni, mint nagy tempóval.

Ami viszont már látszik, hogy sokkal kisebb helyen és könnyebben lehet vele kanyarodni, illetve, hogy brutális a tekerhetõsége. Kiállva sem pogózik, a váltó megsem mozdul, bármennyire durva terepen lehet folyamatosan és ami fõ egyenletesen tekerni. Ahol a Demóval már beledöglöttem a tekerésbe, ott most még ilyen lábbal is simán tudtam gyorsítani.

Most még "csak" 16,7 kg, de így is érezni, hogy állati könnyû, és szuperul ugorható vele minden. Élmény lesz vele egészségesen tépni, bár még sokmindent szoknom kell rajta. A levegõs villa viszont nagyon disznón mûködik. Gyorsabb és lineárisabb, mint rugóval volt.

Majd a szeptemberi számban lesz hosszabb értekezésem róla.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
egész jó köszönöm :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Na, több mint négy hónap után tegnap újra kimerészkedtem a hegyre Lcs-vel, tesztelni az új gépet.

Csak csorogtunk, mert még nagyon nem bírja a bokám, de vicces volt látni, hogy mennyire átalakultak egyes pályák, illetve, hogy bizonyos szakaszok rommá vannak fékezve, ráadásul csomószor a rossz íven.:P

Milyen az új vas?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Na, több mint négy hónap után tegnap újra kimerészkedtem a hegyre Lcs-vel, tesztelni az új gépet.

Csak csorogtunk, mert még nagyon nem bírja a bokám, de vicces volt látni, hogy mennyire átalakultak egyes pályák, illetve, hogy bizonyos szakaszok rommá vannak fékezve, ráadásul csomószor a rossz íven.:P

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ott a fogason többnyire vannak emberek, szal hozzájuk pl csatlakozhatsz
vagy ha addigra megjövünk nyaralásból akkor én is megmutathatok 1-2 pályát.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Nah ha minden igaz Aug 22-e után kb 2-3 napot fent leszek Pesten.
És megyek Jánoshegyre! :D
Kit tart velem? Mondjuk még 1szer sem voltam, egy pályát se ismerek... :scared:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
transzfer? láttad ahogy sashegyen az utsó nagy asztaloson oldalra csavargattuk?
na az transzfer ugrás.

hüviben ugyanez - minimális pár centis kidobó, majd balra le kell csavarni egy lejtõbe :)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nem balra hanem jobbra:P
amúgy végre megvan a sísánc, már ideje volt..
jó napom volt amúgy összefutottam málnával meg mentem pár kört rmx-el is
aztán utána ugrottam sísáncot, második nekkifutásra para nélkül ment
nem egy nehéz ugrató.

amúgy amit én láttam a hüvösvölgyi azt ugrotta egy srác merevvel is
most az lesz a következõ cél h azt ugorjam, bár letörés ugratásban még sajnos nem vok túl jó.

Thez: mit értesz a transzfer alatt? bocs de nekem ez új fogalom.. hol van ez az ugrató? nem hátrébb egy kicsivel?
az asszem ilyen eldobós, aztán meredekre érkezõs, nem?

hûvösvölgyi letörés alatt ezt érted?

nem

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Ez hol van? Merev farúval ugorható?

hüvösvolgy.lehet haver is ugrotta, és tök jó. lejössz jánosról egy kilátót(asszem) utána feltolod a másik kilátóhoz onnan meg sziklakert majd a pálya végén balra kb fél kilcsit gurulsz az erdõbe

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Ez hol van? Merev farúval ugorható?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

egyébként mentünk most a hüvösvölgyi letörésekhez ahol a kiskápolna van
hát így ránézésre durva.. nem mertem beadni
viszont az zavar, akikkel elvileg egy szinten vok sashegyen azok ugrották..
majd vhogy rágyúrok
amúgy nagybónusznál mennyivel nehezebb? ahogy elnéztem elég könnyû ott csõröst tolni.

hûvösvölgyi letörés alatt ezt érted?:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és ott melyikre gondolsz?

A kiskápolnát sikeresen elszúrta az, aki átásta.

A letörésekbõl az imént említett ugró folytatásában levõ nagyon nem jó, kicsit száll az ember rajta, de nagyon bután néz ki.
A transzfer melletti fa elött levõt nézd be, azon nagyon szépet lehet repülni, és ideális mind az "eldobó", mind az érkezõ ív is rajta.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
egyébként mentünk most a hüvösvölgyi letörésekhez ahol a kiskápolna van
hát így ránézésre durva.. nem mertem beadni
viszont az zavar, akikkel elvileg egy szinten vok sashegyen azok ugrották..
majd vhogy rágyúrok
amúgy nagybónusznál mennyivel nehezebb? ahogy elnéztem elég könnyû ott csõröst tolni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
sokkal nagyobb tempóval rámentem - nagyobbal, mint merevvel kell.

azzal a lendülettel, ahogy a kidobóra éltem, koppanásig összeült minden.

Ezzel a lendülettel a gép kiszállt az ívbõl, és elkezdett felfelé repülni - velem együtt.

Ez nem lenne még gond, de a kirugózó bringa nem azt segítette elõ, hogy nagyobbat repüljek, hanem elnyelte a kidobót - az ezerrel való nekitekerésbõl az lett, hogy épphogy felraktam a hátsó kereket az érkezõ peremére, és el is fogyott mindennemû lendület - meg is álltam.

Azóta nagy géppel még nem mertem beadni :)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hát nekem vhogy az a katlanos ugrató se szimpi.. de hát ki kéne próbálnom.. fullyval nem lehet? mostmár ugye bighitem van.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
katlan step up alatt csak dicsekvést értettem, mert felugrottam:P nálam ez már jónak számít. A disznófül az a sípálya fölött menõ murvás gyalogúton megy, ami aztán átvált majd terepre de nekem nagyon bejött:D A denevér név alatt akkor mi más pályát ismerünk.:) Sísáncot le is lehet szintezni. én egyébként a nekiindító ns- mellõl indulok, szal kb 15 m-rõl is simán átugrom ívbe...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
disznófõ, és a step up a katlanban van, ahol alulról felugrassz kb 2 métert egy kis kidobóból síkra :)
össztelóssal egyszer benéztem, utána rögtön le kellett ülnöm :)

elõször ugordl le asztalra.

késõbb meg tekerd meg olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudod...:) legalább szép nagyot szállsz.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Hát nagyon sz@rok a pályák tiszta por estem is ma... De a disznófül v mi a g. az nagyon ott van:D Katlan is járható fõleg a step up:P...meg ugye meleg is volt.

disznófül az melyik?
katlanon a step up alatt mit értesz?

egyébként én se szeretem a port, bár nekem nem tapad a gumi sehogyse, akárhogy bûvészkedem vele.. szal a meredek poros részeken néha le kell tegyem a lábam.. pl tündérnél ahoyg csatlakozik a denevér libegõ stb-nél a murvás részen v libegõ alján mikor a denevérbe csatlakozik most teszek fel maxxis miniont rmeélhetõleg az jobb lesz

egyébként sísáncra mennyire kell gyorsan rámenni? azoktól kérdem akik ugrották.. még mindig nem merem beadni pedig naon kéne már..

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Nekem pl az a bajom, h nem szeretem ezt a nagy port. a kápolna az tényleg jó, de az alsó-tüdér...Fõleg, h általában nem legelsõnek megyek és annyi port kell nyelnem plusz még a szemembe is megy és nem látok tõle. De hát mindenkinek más jön be:)