Márk mondta, hogy találkoztatok Semmeringen, ahol most õ meg a kezét törte. Idén nagyon hullunk.:cry:
Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák #2
Posted 2007. August 15. - 21:14
Márk mondta, hogy találkoztatok Semmeringen, ahol most õ meg a kezét törte. Idén nagyon hullunk.:cry:
Posted 2007. August 15. - 12:38
Posted 2007. August 15. - 10:33
Posted 2007. August 14. - 23:39
Posted 2007. August 14. - 18:58
Posted 2007. August 10. - 19:42
tom, hogy nem ebbbe a topikba kell írni, de nemtaláltam (eddig) megfelelõ topikot, na arról lenne szó hogy ma fogasozás közben ELHAGYTAM A PÉNZTÁRCÁMAT sajnos
egy szürke (tatonka márkájú) pénztárcáról lenne szó, benne volt a személyim, a diákom, kb 600ft+apró, 2db új vonaljegy (olyan amilyet a fogas aljába a gépbõl lehet kapni), meg még pár használt volán buszjegy, valószínûleg az utolsó két körben hagytam el, amikor kápolna, tündért, illetveogy gt-t mentem, de lehet hogy a fogason elfelejtettem visszatenni a táskámba
ha esetleg valaki megtalálta, vagy tud róla valamit akkor akövetkezõ telefonszámon tud elérni:06-20-548-4948
Posted 2007. August 06. - 08:45
desszert se rossz, egyébként meg a denevér meg libegõ felsõrészét ismered?
rmx: és megugrottad a sísáncot?
holnap jössz bicózni?
Igen
Igen
Igen (14:30-kor találkozok a fogasnál egy barátommal, ha ráérsz csatlakozz!)
Posted 2007. August 05. - 22:31
hát a sisánchoz ma fogok menni, remélem ma végre beugrom. azért félek mert ha leérkezésnél elcsúszok azon a szar és meredek beérkezõn akkor ott nagyot lehet taknyolni.. Protektor,sipcsontvédõ, fullface mindenesetre lesz. Kápolna tényleg semmi, nekimész és kész..semmit nem kell csinálni.
Multkor mentünk egy kemény kört: Gonzi, speed, desszert.háát az elsõ kettõvel nem volt probléma, de a desszerten rettenetesen béna voltam
mondjuk akkor voltam ott elõször.
Tesómnak végre kész a polarx ss-e ma azzal jön hegyre! Amúgy a manual egy olyan street bicajjal egyszerûen gyerekjáték!még a 180 is megy (nem sikon) Elgondolkoztam azon hogy veszek egy vázat és belgiumra átszerelem a dolgokat.
Már unom a dh pályákat.. tud valaki mondani valami olyat amit nem ismerek? én csak a denevér,tündér,nocomment,kilátó,sziklakert,gonzales,speed,kápolna,libegõ pályákat ismerem, pedig rengeteg ösvényt látok csak nemtudom hova visz ki..Ha tudtok jó pályákat leirhatnátok
desszert se rossz, egyébként meg a denevér meg libegõ felsõrészét ismered?
bár sztem a denevér felsõrésze elég unalmas, az elején van egy kicsit merdekebb rész aztán ennyi
libegõ felsõrészére most naon rákaptam, tetszik a pálya, igaz fárasztó.
van még a libegõ felsõrésze melletti pálya, ami szintén onnan indul csak jobbra mész az a kõfejtõ asszem, de az se egy nagy szám pálya, viszont erõnléti edzésre lehet h jó mert jó rázós
egyébként sajnos ennél több pálya nincs a hegyen, legalábbis nemtok róla, pedig én szinte az össze slétezõ ösvényt amit látok kipróbálok:D
pite meg csúszka az melyik?
ma voltam sashegyen kicsit volt pár változás ahoyg elnézem jó lesz az a nagy ugrató, meg 5 long van ami tök zsír, igaz az új 5ös longot szoknom kell még.
rmx: és megugrottad a sísáncot? holnap jössz bicózni?
Posted 2007. August 05. - 21:24
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2007. August 05. - 18:00
Én voltam még sípályán, pitén, katlanon, disznófülön és csúszkán. Bár sokan más pályát ismernek más név alatt.
ohh, légyszi ird le hogy ezekhez hogy kell menni! :zawstydzo
amugy ma érdemes volt kimenni a hegyre
Kápolna egy 7 méter
Sisánc 8 méter
tesóm mérte.
sisánc elég szaratós és nem lehet rátekerni rendesen, csak ha beugrom a letörést :S
Posted 2007. August 05. - 17:28
no komment nagyon poros és gyors ,okosan kell menni, Kápolnás-Tündér Combo isten király ,full sebességgel.
Egyetértek az elõttem szólóval!!! + katlan fék nélkül!!!
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Posted 2007. August 05. - 15:22
Posted 2007. August 05. - 13:52
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. August 05. - 13:51
Posted 2007. August 05. - 13:10
Multkor mentünk egy kemény kört: Gonzi, speed, desszert.
Tesómnak végre kész a polarx ss-e ma azzal jön hegyre! Amúgy a manual egy olyan street bicajjal egyszerûen gyerekjáték!még a 180 is megy (nem sikon) Elgondolkoztam azon hogy veszek egy vázat és belgiumra átszerelem a dolgokat.
Már unom a dh pályákat.. tud valaki mondani valami olyat amit nem ismerek? én csak a denevér,tündér,nocomment,kilátó,sziklakert,gonzales,speed,kápolna,libegõ pályákat ismerem, pedig rengeteg ösvényt látok csak nemtudom hova visz ki..
Posted 2007. August 05. - 00:03
sísánc is tök semmi, nemhogy a kápolna:D
lassan mennem kéne nekem is bicózni, már majdnem 2 hete nem ültem bicón.. de hétfõn kedden egész nap ride
Posted 2007. August 04. - 17:45
Def:én mennék veled és szinte minden pályát ismerek de sztem akkor leszek gólyatáborba(szivatni az embereket:D:D)majd szólj:)
Posted 2007. August 04. - 16:56
Posted 2007. August 04. - 11:12
A pályák jók, bár kicsit porosak. Azért megvagyok elégedve a heggyel
Posted 2007. August 03. - 21:26
Az áttekerést úgy éretettem, hogy a váz bemozgása semennyire nem befolyásolja a tekerést, nem rángatja a láncot, és ezáltal a lábad, miközben mondjuk szétfékezett szakaszon tekersz.
Bõvebben ezekrõl majd az augusztusi és fõleg a szeptemberi számban olvashatsz.

Sign In
Create Account

Back to top