Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
holnap megyünk pulcsis bicózásra :)
eddig 3-an

bigdaddydave

bigdaddydave

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Az ország szegényebb részein ipari mértékben vágnak ki illegálisan egész erdõket (kb. a károk 80% ez okozza) és már van erre szakosodott maffia is, úgyhogy szerintem nem fognak sírni egy ésszerûen kivágott ág miatt. Bár amilyen emberek vannak manapság...

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég

aki ápolja a pályát annak üzenem hogy az elsõ balos kanyarnál belóg egy faág aminél mindig odaverem a bukómat. azt a fát ki kéne vágni!

Ezeket a pályákat tényleg "ápolja" valaki?

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Szerintem ha egy belógó ágat kultúráltan lenyesne valaki (ágvágóval, a tövénél) abból még nem lenne botrány... (Bár ez sem helyes és jogos.) Sajnos nálunk az elsõ gondolat a fakivágás vagy az ág letörése...

Egyszer majd jól megbüntiznek valakit a különféle "pályaépítések" miatt.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

katlanon milyen jó ugrató van?
azok a katlanosak sztem unalmasak

Én a budafok felõli katlanról beszélek,szerintem ott két jó ugri is van
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

így van, igaz :). de egy ágat csak le lehet törni. no mind1

daci nem vágom ki. majd nyáron

gyújtsuk fel! gyújtsuk fel! :-D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
így van, igaz :). de egy ágat csak le lehet törni. no mind1

daci nem vágom ki. majd nyáron

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

srácok: elmondjuk újra?
a Pilisi Parkerdõ zRt területén tilos a kerékpározás, kivéve az erre kijelölt ASZFALTutakat!
legalábbis nemrég még ez a felállás volt.
innentõl örülj hogy nem adnak csekket minden felmenetelnél, nemhogy fákat kivágni vagy alakítani.
tanuld meg elhúzni a fejed kanyarban. vagy figyelni a növényzetre.
vagy ha ennyire kényesnek tetszik lenni tessék elmenni országútizni. és kátyuttömni.

de javítson ki vki ha nem így lenne.

ott a pont..../ill parkerdõ + Duna-Ipoly Nemzeti Park/

ráadásul ha csak úgy, neki állsz fát vágni, az már btk. kategória
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
srácok: elmondjuk újra?
a Pilisi Parkerdõ zRt területén tilos a kerékpározás, kivéve az erre kijelölt ASZFALTutakat!
legalábbis nemrég még ez a felállás volt.
innentõl örülj hogy nem adnak csekket minden felmenetelnél, nemhogy fákat kivágni vagy alakítani.
tanuld meg elhúzni a fejed kanyarban. vagy figyelni a növényzetre.
vagy ha ennyire kényesnek tetszik lenni tessék elmenni országútizni. és kátyuttömni.

de javítson ki vki ha nem így lenne.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
azért szerintem senki ne álljon neki fákat kivágni a János hegyen.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

aki ápolja a pályát annak üzenem hogy az elsõ balos kanyarnál belóg egy faág aminél mindig odaverem a bukómat. azt a fát ki kéne vágni!

mérnem vágod ki te?
szerintem õ ezzel szívességet tesz meg..

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
marha

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Nem tudjátok, hogy a Nocomment elsõ sziklás részét ki pucolta ki? Csak, mert jó fej volt. Igaz, így már nem túl technikás az a rész, mert most sokkal gyorsabb a fa elõtt jobbra kanyarodni, és nem a kövek közt csattogni a fa mögött, de az egésznek a tempója nagyon megnõtt, és ez jó.

Lassan már alig kell fékezni. Fõleg, hogy annyira csúszik, hogy a gumi nem is tart. Viszont így az izgalmas. Tetszik!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
1 : katlan mint pálya egy singletrack ösvény, mely kiválóan alkalmas a hegyre való FELjutásra.
illetve alkalmas eljuttatni az embert magához a katlanhoz, hol lehet mindneféle ugrókat találni. valamint el tudja juttatni az embert a pályához, melynek ördögorom a neve.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Tüdér mikor volt nehéz????? Eddig csak menni tudtam mint a barom,most már itt az ideje egy kicsit ugrálgatni is(én most ezt gyakorlom)

katlanon milyen jó ugrató van?
azok a katlanosak sztem unalmasak

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Nagyon sokan. Az eddigi tapasztalatok szerint 150 indulóval lehet majd számolni.

A pálya egyébként ravasz: nem tûnik nehéznek, sõt kimondottan könnyûnek látszik, de már két profi cimbora is összetörte magát rajta. Szóval csak óvatosan.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
szerintem sokan

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Tokodra jön valaki szombaton?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Nem tudjátok, hogy a Nocomment elsõ sziklás részét ki pucolta ki? Csak, mert jó fej volt. Igaz, így már nem túl technikás az a rész, mert most sokkal gyorsabb a fa elõtt jobbra kanyarodni, és nem a kövek közt csattogni a fa mögött, de az egésznek a tempója nagyon megnõtt, és ez jó.

Lassan már alig kell fékezni. Fõleg, hogy annyira csúszik, hogy a gumi nem is tart. Viszont így az izgalmas. Tetszik!

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

mér nem mentetek normális pályákon?
mi olyna jó a katlanban?
tavaly én is imádtam mikor a tündér meg ezek nehezk voltak d emost már lasan a tündér is uncsi

Tüdér mikor volt nehéz????? Eddig csak menni tudtam mint a barom,most már itt az ideje egy kicsit ugrálgatni is(én most ezt gyakorlom)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."