Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Thez: hülyén hangzik, de én nagyon örültem, hogy sikerült megugranom a Kiskápolnát úgy, hogy fájdalom nélkül bírta a lábam. A végén még meg fog gyógyulni!:P Akkor viszont reszkess!

Márk mondta, hogy találkoztatok Semmeringen, ahol most õ meg a kezét törte. Idén nagyon hullunk.:cry:

ilGatto

ilGatto

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Sziasztok! Kezdõ volnék a János-hegyen. Egyszer megmutatták nekem hol van a Katlan, azt tudom:) de többi név nekem nagyon semmitmondó...ugyértem fogalmam sincs mi merre. XCs pályákat keresek fõként, de az ien mókák is beleférnek, mint katlan....sok név felmerült itt...kápolna, tündér...stb. Nemtudom, h van e ien, h vki esetleg vmikor lerajzolta e ezeket? térkép szerüleg :) akár csak egy skiccen. ha tudtok ienrõl, szívesen veszem az effajta, és a másfajta utbaigazítást is! csöcs veletek! :) és elõre is thx.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
nem az volt a lényeg...az már túl pici okoska ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és beadták a kápolnát vele?:)

ezer para!!!!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
na ma a kápolnánál belebotlottunk egy bikemag fotózásba! Mi már tudjuk mik kerülnek majd kgádám socom-ába ;) de nem áruljuk el :D

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
hello!
tom, hogy nem ebbbe a topikba kell írni, de nemtaláltam (eddig) megfelelõ topikot, na arról lenne szó hogy ma fogasozás közben ELHAGYTAM A PÉNZTÁRCÁMAT sajnos
egy szürke (tatonka márkájú) pénztárcáról lenne szó, benne volt a személyim, a diákom, kb 600ft+apró, 2db új vonaljegy (olyan amilyet a fogas aljába a gépbõl lehet kapni), meg még pár használt volán buszjegy, valószínûleg az utolsó két körben hagytam el, amikor kápolna, tündért, illetveogy gt-t mentem, de lehet hogy a fogason elfelejtettem visszatenni a táskámba
ha esetleg valaki megtalálta, vagy tud róla valamit akkor akövetkezõ telefonszámon tud elérni:06-20-548-4948

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

desszert se rossz, egyébként meg a denevér meg libegõ felsõrészét ismered?

rmx: és megugrottad a sísáncot?
holnap jössz bicózni?

Igen
Igen
Igen (14:30-kor találkozok a fogasnál egy barátommal, ha ráérsz csatlakozz!)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

hát a sisánchoz ma fogok menni, remélem ma végre beugrom. azért félek mert ha leérkezésnél elcsúszok azon a szar és meredek beérkezõn akkor ott nagyot lehet taknyolni.. Protektor,sipcsontvédõ, fullface mindenesetre lesz. Kápolna tényleg semmi, nekimész és kész..semmit nem kell csinálni.
Multkor mentünk egy kemény kört: Gonzi, speed, desszert. :D háát az elsõ kettõvel nem volt probléma, de a desszerten rettenetesen béna voltam :) mondjuk akkor voltam ott elõször.
Tesómnak végre kész a polarx ss-e ma azzal jön hegyre! Amúgy a manual egy olyan street bicajjal egyszerûen gyerekjáték!még a 180 is megy (nem sikon) Elgondolkoztam azon hogy veszek egy vázat és belgiumra átszerelem a dolgokat.

Már unom a dh pályákat.. tud valaki mondani valami olyat amit nem ismerek? én csak a denevér,tündér,nocomment,kilátó,sziklakert,gonzales,speed,kápolna,libegõ pályákat ismerem, pedig rengeteg ösvényt látok csak nemtudom hova visz ki.. :( Ha tudtok jó pályákat leirhatnátok ;)

desszert se rossz, egyébként meg a denevér meg libegõ felsõrészét ismered?
bár sztem a denevér felsõrésze elég unalmas, az elején van egy kicsit merdekebb rész aztán ennyi
libegõ felsõrészére most naon rákaptam, tetszik a pálya, igaz fárasztó.
van még a libegõ felsõrésze melletti pálya, ami szintén onnan indul csak jobbra mész az a kõfejtõ asszem, de az se egy nagy szám pálya, viszont erõnléti edzésre lehet h jó mert jó rázós
egyébként sajnos ennél több pálya nincs a hegyen, legalábbis nemtok róla, pedig én szinte az össze slétezõ ösvényt amit látok kipróbálok:D

pite meg csúszka az melyik?
ma voltam sashegyen kicsit volt pár változás ahoyg elnézem jó lesz az a nagy ugrató, meg 5 long van ami tök zsír, igaz az új 5ös longot szoknom kell még.

rmx: és megugrottad a sísáncot? holnap jössz bicózni?

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
A napokban én is tervezek egy János-hegyet! De én sem ismerem már a pályákat, 6 éve voltam fent utoljára!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

Én voltam még sípályán, pitén, katlanon, disznófülön és csúszkán. Bár sokan más pályát ismernek más név alatt.

ohh, légyszi ird le hogy ezekhez hogy kell menni! :zawstydzo

amugy ma érdemes volt kimenni a hegyre :D
Kápolna egy 7 méter
Sisánc 8 méter
tesóm mérte.

sisánc elég szaratós és nem lehet rátekerni rendesen, csak ha beugrom a letörést :S

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

no komment nagyon poros és gyors ,okosan kell menni, Kápolnás-Tündér Combo isten király ,full sebességgel.

Egyetértek az elõttem szólóval!!! + katlan fék nélkül!!!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kamikazoli27

kamikazoli27

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
no komment nagyon poros és gyors ,okosan kell menni, Kápolnás-Tündér Combo isten király ,full sebességgel.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
valamikor énis megyek majd tesztelni no kommenten

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Én voltam még sípályán, pitén, katlanon, disznófülön és csúszkán. Bár sokan más pályát ismernek más név alatt.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
hát a sisánchoz ma fogok menni, remélem ma végre beugrom. azért félek mert ha leérkezésnél elcsúszok azon a szar és meredek beérkezõn akkor ott nagyot lehet taknyolni.. Protektor,sipcsontvédõ, fullface mindenesetre lesz. Kápolna tényleg semmi, nekimész és kész..semmit nem kell csinálni.
Multkor mentünk egy kemény kört: Gonzi, speed, desszert. :D háát az elsõ kettõvel nem volt probléma, de a desszerten rettenetesen béna voltam :) mondjuk akkor voltam ott elõször.
Tesómnak végre kész a polarx ss-e ma azzal jön hegyre! Amúgy a manual egy olyan street bicajjal egyszerûen gyerekjáték!még a 180 is megy (nem sikon) Elgondolkoztam azon hogy veszek egy vázat és belgiumra átszerelem a dolgokat.

Már unom a dh pályákat.. tud valaki mondani valami olyat amit nem ismerek? én csak a denevér,tündér,nocomment,kilátó,sziklakert,gonzales,speed,kápolna,libegõ pályákat ismerem, pedig rengeteg ösvényt látok csak nemtudom hova visz ki.. :( Ha tudtok jó pályákat leirhatnátok ;)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
most komolyan mit féltek a kápolna 1tõl
sísánc is tök semmi, nemhogy a kápolna:D
lassan mennem kéne nekem is bicózni, már majdnem 2 hete nem ültem bicón.. de hétfõn kedden egész nap ride

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
káp.1:clap: lekoppant a speckod? én merevfarúval nem merem...deee egy ember multkor tailwhipbe beugrotta a 2.öt.

Def:én mennék veled és szinte minden pályát ismerek de sztem akkor leszek gólyatáborba(szivatni az embereket:D:D)majd szólj:)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
na ma beugrottam káp.1-et. háát legalább nem kell többé kanyarogni elõtte hogy kikerüljem :D ahhoz képest hogy 4-5 méter-t lehet rajta szállni, nem érezni az airtime-ot. amúgy örültem neki

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
én meg kijutottam a sashegyre!véégre. háát a kis sor túl kicsi nekem fullyval, de azért jó. a Longokon gondolkozom de egy kicsit félek hogy ha akkora tempónál rosszul ugrok el akkor abból nagy baj is lehet.. szerintem azért a nyáron meglesz. A bónusz meg semmi .. haverral kiugrik nagyobbat játszottunk de miután lekoppant a bighit abbahagytuk a dolgot :D
A pályák jók, bár kicsit porosak. Azért megvagyok elégedve a heggyel :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Boxxer RaceAir. Sima, mezei Race villa megturbózva egy bárki által megvehetõ kis levegõs kittel, és így még egy kicsivel a WC-nál is könnyebb, de mégis bõ 300ezerrel olcsóbb.

Az áttekerést úgy éretettem, hogy a váz bemozgása semennyire nem befolyásolja a tekerést, nem rángatja a láncot, és ezáltal a lábad, miközben mondjuk szétfékezett szakaszon tekersz.

Bõvebben ezekrõl majd az augusztusi és fõleg a szeptemberi számban olvashatsz.