Márk mondta, hogy találkoztatok Semmeringen, ahol most õ meg a kezét törte. Idén nagyon hullunk.:cry:
desszert se rossz, egyébként meg a denevér meg libegõ felsõrészét ismered?
rmx: és megugrottad a sísáncot?
holnap jössz bicózni?
hát a sisánchoz ma fogok menni, remélem ma végre beugrom. azért félek mert ha leérkezésnél elcsúszok azon a szar és meredek beérkezõn akkor ott nagyot lehet taknyolni.. Protektor,sipcsontvédõ, fullface mindenesetre lesz. Kápolna tényleg semmi, nekimész és kész..semmit nem kell csinálni.
Multkor mentünk egy kemény kört: Gonzi, speed, desszert.háát az elsõ kettõvel nem volt probléma, de a desszerten rettenetesen béna voltam
mondjuk akkor voltam ott elõször.
Tesómnak végre kész a polarx ss-e ma azzal jön hegyre! Amúgy a manual egy olyan street bicajjal egyszerûen gyerekjáték!még a 180 is megy (nem sikon) Elgondolkoztam azon hogy veszek egy vázat és belgiumra átszerelem a dolgokat.
Már unom a dh pályákat.. tud valaki mondani valami olyat amit nem ismerek? én csak a denevér,tündér,nocomment,kilátó,sziklakert,gonzales,speed,kápolna,libegõ pályákat ismerem, pedig rengeteg ösvényt látok csak nemtudom hova visz ki..Ha tudtok jó pályákat leirhatnátok
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Én voltam még sípályán, pitén, katlanon, disznófülön és csúszkán. Bár sokan más pályát ismernek más név alatt.
no komment nagyon poros és gyors ,okosan kell menni, Kápolnás-Tündér Combo isten király ,full sebességgel.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->