Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Posted 2008. January 29. - 13:58

Posted 2008. January 29. - 13:22

Ha elõttem az út és semmi nem akadályoz abban, hogy vele menjek, akkor inkább nyomom.
Nehezítõ körülmények persze adódhatnak, de hiszen errõl szól a bringázás!
Noigen, a Janihegyrõl le tízszer, akkor már érthetõ ha nyolcszor felutazol és kétszer feltekersz,
hogy azért legalább önmagad elõtt ki tudd jelenteni, feltekertem.. Ezt is megcsináltam!
Jót tesz az a testnek, sõt annyi kell neki.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2008. January 29. - 13:05

Metrón régen naponta vittem így, gond nélkül.
Posted 2008. January 29. - 12:47

de ez nekem macerás, ha jön az ellenõr leszállok, és a kövekezõre meg vissza.
kb 2-3szor kellet leszállnom egyszer sem kaptam büntetést és már vagy 2-3éve járok fogasozni.
Az a szerencse hogy utolsó vagy utolsó elõttin szállnak fel és mire hozzánk érnek már megérkeztünk
Posted 2008. January 29. - 12:47

Jártam én is hasonlóan de nem szándékosan, csak mert szállítani akartam volna.én meg kiveszem az elsõ meg a hátsó kereket és mosolyogva felmegyek a kicsiny bérletemmel
ennyi
Munkába menet küllõnként összeroskadt a hátsó kerék és idõre be kellett érnem.
Feldobtam a villamosra (nem jött ellenõr) így összejöt a dolog.
A metróra már nem mertem feltenni ott látják kamerán, így felemelt hátsó kerékkel végig rohantam egy metró megállót a ligeten és még idõben be is értem.
Posted 2008. January 29. - 12:40

Viszont ha egy-két végig felmászást bevállalsz közben akkor minden tiszteleltem. :prosze:
Posted 2008. January 29. - 12:39

mert egyszer mikor letört a váltófül még a régi polarxes idõkbõl el akartam ezt villamoson játszani de leszállítottak..
Posted 2008. January 29. - 12:35

ennyi
de ha már nagyon kötözködnek akkor varratok hozzá kicsiny zsákot a kicsiny bringácskámnak, meg kicsiny fülecskét rája és kész is a bringatatyócska
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. January 29. - 12:33

de ha nem idõveszteség vagy ilyesmi, akkor én simán bevállalom a mászást, és mondjuk az tényleg erõsít is, bár szerintem lefele is erõsít azért vmennyit a dh, de ehhez hosszabb pályák kellenének.
Posted 2008. January 29. - 12:24

...mellé a habos kávé csokiforgáccsal a tetején, amit alig öltözött lányok szolgálnak fel,a becsületes h menne? van bérletem és amellé jegy kell 280ért(?) a bringának?
mondjuk a MissHungary jelöltjei közül. Tuti, nem lenne drága a jegy senkinek!
..legfeljebb a napi húsz kávé lenne sok, csajozás közben fordulónként.

Addig viszont tényleg qrva drága enyiért felutazni.
Még jó, hogy én a feltekerést is élvezem.
Jobban építi az izmot mint a lezúdulás!

Posted 2008. January 28. - 17:27

jaja... azt hiszem, talán Thez hívta úgy ezt, h "napijegy", mivel ha minden igaz, aznap már nem büntethetnek meg újra, ha ezt fel tudod mutatni. Bár 2500 azért nem 500 v 700 v mennyi volt ez eredetileg, meg ha csak havonta 1x találkozol! kallerral, akkor valszeg ritkán jársz, vagy szokatlan idõpontokban
annó müködött a napijegy..

Rájöttek, és már nem.
Posted 2008. January 28. - 16:07

Posted 2008. January 28. - 15:58

That's all folks!
160 mm-es Avid tárcsa eladó
Posted 2008. January 27. - 23:19

Posted 2008. January 27. - 19:58

Posted 2008. January 27. - 19:36

Posted 2008. January 27. - 18:37

ezt most nem értem.
ezek szerint biciklinek is lehet venni bérletet?
meg úgy tudom már nem csak annyi hogy utólag bemutatod +700ft aztán szevasz. meg a 2500at se értem... régóta 3000 felett van a bérlet,nem?
ha lehetne venni bicós bérletet normális áron én lnnék az elsõ aki venne
de nem ez a megoldás
hanem adnak egy csekket
amin a bünti van
aztán viszed az akácfa utcába vagy hova a bérleted és azt mondod otthon hagytad nem kell tudniuk h a +bicó miatt büntettek, tudtommal ezt nem írják sehova.
és így 2500ba kerül a bünti, ami ha mondjuk elkapnak havonta, már jobban megéri.. de havonta úgyse kapnak el max évente ha ügyes az ember.
Posted 2008. January 27. - 01:25

Posted 2008. January 27. - 01:13

Mellesleg felnõtt bérlettel úgy rémlik ki lehet váltani.
Mávnál legalábbis igen.
Posted 2008. January 27. - 01:06

ezek szerint biciklinek is lehet venni bérletet?
meg úgy tudom már nem csak annyi hogy utólag bemutatod +700ft aztán szevasz. meg a 2500at se értem... régóta 3000 felett van a bérlet,nem?
sztem befejezhetnénk már ezt a jegylyukasztásos témát, tudnék erre a bringakirakásra mit írni, de inkább nem teszem, bár mondjuk ha nagy tömeg van, akkor tényleg jogos hogy az menjen fel aki többet fizet, de ilyenkor igyekszem kerülni a fogast és inkább megyek máshova bringázni. viszont ha megbüntet a kaller akkor nem sírunk, illetve nekem még az is jobban megéri, ha néha elkap a kaller és akkor bemutatom utólag az akácfa utcában a bérletem, 2500ból megúszom, mert így kb 2 hét alatt lelyukasztom a 2500 forintot, annyi idõnként meg csak nem kap el, nem beszélve arról hogy folymaatosan nézem hogy mikor jön
de bunkózni tényleg nem kell a kallerral, feltéve ha azok se teszik ezt.