ma voltunk 2 kört... gt-n beragadtunk a sárba,de annyira h lejtõn lefelé megállt a bicó és tekerni sem lehetett.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:55
Írta 2008. február 01. - 18:42

Írta 2008. január 31. - 21:05

hát elvileg azok tovább bírják... kb 2* olyan nehéz mint egy sima váltó, csak van benne anyag. meg akkor a váltófüllel se lesz bajod, mert a hone/saint a tengelvégre rögzül.
deore és alivio között sztem nincs lényeges különbség
deore és alivio között sztem nincs lényeges különbség
Írta 2008. január 31. - 20:50

hát, hone v saint váltó nekem drága és mi van akkor ha azt vágom neki egy sziklának?
deore-t érdemes? az tovább bírja? bár most úgy néz ki sorát rakok fel ideigelnesen, talán sikerül használhatóvá tenni így az alivio meg megy feszítõnek a polar x-be
deore-t érdemes? az tovább bírja? bár most úgy néz ki sorát rakok fel ideigelnesen, talán sikerül használhatóvá tenni így az alivio meg megy feszítõnek a polar x-be
Írta 2008. január 31. - 20:45

nincs mit, jó hogy sikerült megcsináltatni! ha jól láttam hone agyad van, szerintem vegyél rá egy hone/saint váltót és azzal tuti nem lesz ilyen baj...
sorám volt régen, de nem szerettem igazán. az is kb ilyen féléves katgória
sorám volt régen, de nem szerettem igazán. az is kb ilyen féléves katgória
Írta 2008. január 31. - 20:08

ez egy ilyen dolog. nekem x9el volt ilyen.
amugy szerintem valószínûbb hogy a váltófül hajlott be elõször..
amugy szerintem valószínûbb hogy a váltófül hajlott be elõször..
Írta 2008. január 31. - 19:24

amúgy köszi a segítséget, sikerült ennek a fasza alivio váltónak elcseszni a napomat
felváltok, ennek eredménye: a lánc a küllõk közt, egy külõmet sikerül tönkre is tennie, váltófül elhajlott
mindezt egy fél éves alivio váltó produkálta, mivel tegnap kicsit sikerült hozzáérintenem egy kidölt fánál. szervizbe megcsinálták szerencsére csak 2 ezerbe fájt az egész, de a váltónál nem lehet tudni mikor dobja be az unalmast.
érdemes vmi jobb váltóba beruházni dh-hoz, vagy marad a félévente-évente az alivio kategóriás váltók cseréje? ennyi idõnként minimum sikerül vmihez odavágnom
esetleg ilyen shimano sora féle váltók mennyire bírják a fully vázaknál a láncvillahossz változást? szerencsére itthon van egy sora váltóm, azt érdemes felraknom a bighitre?
felváltok, ennek eredménye: a lánc a küllõk közt, egy külõmet sikerül tönkre is tennie, váltófül elhajlott
mindezt egy fél éves alivio váltó produkálta, mivel tegnap kicsit sikerült hozzáérintenem egy kidölt fánál. szervizbe megcsinálták szerencsére csak 2 ezerbe fájt az egész, de a váltónál nem lehet tudni mikor dobja be az unalmast.
érdemes vmi jobb váltóba beruházni dh-hoz, vagy marad a félévente-évente az alivio kategóriás váltók cseréje? ennyi idõnként minimum sikerül vmihez odavágnom
esetleg ilyen shimano sora féle váltók mennyire bírják a fully vázaknál a láncvillahossz változást? szerencsére itthon van egy sora váltóm, azt érdemes felraknom a bighitre?
Írta 2008. január 31. - 19:15

úú bocsesz, már nem láttam... majd legközelebb
lehet, hogy holna is kinézek, lévén semmi dolgom mostanság meg az idõ is jó.

Írta 2008. január 31. - 14:48

na most értem haza, ha még látod az üzit akkor hívj, kb fél óra és megyek hegyre
Írta 2008. január 31. - 11:36

Írta 2008. január 31. - 10:25

Írta 2008. január 31. - 01:56

feltétlenül! de miért kell hozzá tavasz? tök jó idõ van mostanság is
ja sild: (itt nincs off
) nincs rajta lyuk, meg nem is ilyen való az enyémre, hanem sokkal szebb

ja sild: (itt nincs off

Írta 2008. január 31. - 01:32

szívesen felmentem volna én is de az atalával kicsit rázott volna szerintem 
de tavasszal remélhetõleg lesz itt is montenbájkom és akkor mehetünk felõlem nájtrájdokat .)

de tavasszal remélhetõleg lesz itt is montenbájkom és akkor mehetünk felõlem nájtrájdokat .)
Írta 2008. január 31. - 01:23

Írta 2008. január 31. - 00:42

Írta 2008. január 31. - 00:28

kockáztasson éjjel akinek két anyja van
remélem nemsokára világosabb lesz este is, akkor móka lenne egy meló/suli utáni.
Csak lenne picit melegebb:)

Csak lenne picit melegebb:)
Írta 2008. január 31. - 00:25

hát ma mentem egy tündért meg egy sípályát, egyedül annyira nem akaródzott több... no kommenten nem mentem sztem még éjjel.
az a lényeg, hogy élvezze az ember, vaksötétben gt vagy félhomályban no komment nemkem nem ez a kategória. disznófõt pl szeretem éjszaka, amikor jön a kivilágított rész, az tök jó érzés, hiába egyszerû pálya. sípálya, tündér ezek is jók, mert van valami minimál fény.
így lámpával persze más, már bevállalható egy "rendes" pálya.
csak legyen hozzá társaság..
az a lényeg, hogy élvezze az ember, vaksötétben gt vagy félhomályban no komment nemkem nem ez a kategória. disznófõt pl szeretem éjszaka, amikor jön a kivilágított rész, az tök jó érzés, hiába egyszerû pálya. sípálya, tündér ezek is jók, mert van valami minimál fény.
így lámpával persze más, már bevállalható egy "rendes" pálya.
csak legyen hozzá társaság..
Írta 2008. január 31. - 00:12

és ilyen nightrideokon is no comment meg ehehz haosnlókat mentek?
mert van a gt, disznófõ katlan meg pár hely ahol teljesen sötétben is le lehet jönni, gt-n majnem mindig úgy jövök bár én annyira nem szoktam élvezni, vhogy jobban szeretek nappal menni, de lehet lámpával jó.
mert van a gt, disznófõ katlan meg pár hely ahol teljesen sötétben is le lehet jönni, gt-n majnem mindig úgy jövök bár én annyira nem szoktam élvezni, vhogy jobban szeretek nappal menni, de lehet lámpával jó.
Írta 2008. január 30. - 20:16

hát most kiderül. régebben volt 3-4 nagyobb forumos nightride, de mindig csak az elsõ pár embernek volt lámpája
ha meg nekik sem, akkor maradt a disznófõ/szervízút... kíváncsi vagyok mi tud az erdõben a hozé féle lámpa...

Írta 2008. január 30. - 20:04

amúgy így lámpával mennyire látni?
egyszer próbáltam a saját 1 rongyos villogómmal full sötétbe a nocommentet még régebben de a végén tolás lett belõle, egyszerûen nem látam semmit.
egyébként ma voltam a hegyen nocomment 100%ig jó meg a tündér is 90%ig, libegõ szintén, egyedül a végén van egy kis saras rész többit nemtom
és végre elvitték azt a baszott kidõlt fát a nocomment elõl már csak a kápolnánál levõt kéne elvinni mert így nem lehet ugrani..
ott még ahogy elnéztem az elejét van egy kis sár de sztem az is járható
holnap én szintén megyek a hegyre egy 3-4 körre szvsz
katlan step up ugorható most nem tudja vki?
egyszer próbáltam a saját 1 rongyos villogómmal full sötétbe a nocommentet még régebben de a végén tolás lett belõle, egyszerûen nem látam semmit.
egyébként ma voltam a hegyen nocomment 100%ig jó meg a tündér is 90%ig, libegõ szintén, egyedül a végén van egy kis saras rész többit nemtom
és végre elvitték azt a baszott kidõlt fát a nocomment elõl már csak a kápolnánál levõt kéne elvinni mert így nem lehet ugrani..
ott még ahogy elnéztem az elejét van egy kis sár de sztem az is járható
holnap én szintén megyek a hegyre egy 3-4 körre szvsz
katlan step up ugorható most nem tudja vki?
Írta 2008. január 30. - 18:12

sala: majd ott ráveszlek
8-9 körül jó néked?
374lon: péntek sajna nem jó.. max du, amikor már sötét van
de akkor simán... úgyis nagy nehezen sikerült rárakni a pilácsot a bukóra és csak egyszerhasználatos rögzítés sajna... nem akarom egybõl leszedni

374lon: péntek sajna nem jó.. max du, amikor már sötét van