Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
ma voltunk 2 kört... gt-n beragadtunk a sárba,de annyira h lejtõn lefelé megállt a bicó és tekerni sem lehetett.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
hát elvileg azok tovább bírják... kb 2* olyan nehéz mint egy sima váltó, csak van benne anyag. meg akkor a váltófüllel se lesz bajod, mert a hone/saint a tengelvégre rögzül.

deore és alivio között sztem nincs lényeges különbség

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hát, hone v saint váltó nekem drága és mi van akkor ha azt vágom neki egy sziklának?
deore-t érdemes? az tovább bírja? bár most úgy néz ki sorát rakok fel ideigelnesen, talán sikerül használhatóvá tenni így az alivio meg megy feszítõnek a polar x-be

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nincs mit, jó hogy sikerült megcsináltatni! ha jól láttam hone agyad van, szerintem vegyél rá egy hone/saint váltót és azzal tuti nem lesz ilyen baj...
sorám volt régen, de nem szerettem igazán. az is kb ilyen féléves katgória

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ez egy ilyen dolog. nekem x9el volt ilyen.
amugy szerintem valószínûbb hogy a váltófül hajlott be elõször..

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
amúgy köszi a segítséget, sikerült ennek a fasza alivio váltónak elcseszni a napomat
felváltok, ennek eredménye: a lánc a küllõk közt, egy külõmet sikerül tönkre is tennie, váltófül elhajlott
mindezt egy fél éves alivio váltó produkálta, mivel tegnap kicsit sikerült hozzáérintenem egy kidölt fánál. szervizbe megcsinálták szerencsére csak 2 ezerbe fájt az egész, de a váltónál nem lehet tudni mikor dobja be az unalmast.
érdemes vmi jobb váltóba beruházni dh-hoz, vagy marad a félévente-évente az alivio kategóriás váltók cseréje? ennyi idõnként minimum sikerül vmihez odavágnom
esetleg ilyen shimano sora féle váltók mennyire bírják a fully vázaknál a láncvillahossz változást? szerencsére itthon van egy sora váltóm, azt érdemes felraknom a bighitre?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
úú bocsesz, már nem láttam... majd legközelebb :) lehet, hogy holna is kinézek, lévén semmi dolgom mostanság meg az idõ is jó.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
na most értem haza, ha még látod az üzit akkor hívj, kb fél óra és megyek hegyre

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
hát végül is tolhatunk egy-két kört. majd cserélünk bicót :D

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
ma délután valaki? déltõl kb jó nekem

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
feltétlenül! de miért kell hozzá tavasz? tök jó idõ van mostanság is :)

ja sild: (itt nincs off :P ) nincs rajta lyuk, meg nem is ilyen való az enyémre, hanem sokkal szebb :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szívesen felmentem volna én is de az atalával kicsit rázott volna szerintem :D
de tavasszal remélhetõleg lesz itt is montenbájkom és akkor mehetünk felõlem nájtrájdokat .)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
áá csak ment a vonat :D hazarendelte az asszony, biztos pelenkázni kell

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Akkor ezek szerint Salát mégsem sikerült rávenni. Ennyire puding lett? Ejjj :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kockáztasson éjjel akinek két anyja van :) remélem nemsokára világosabb lesz este is, akkor móka lenne egy meló/suli utáni.

Csak lenne picit melegebb:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
hát ma mentem egy tündért meg egy sípályát, egyedül annyira nem akaródzott több... no kommenten nem mentem sztem még éjjel.

az a lényeg, hogy élvezze az ember, vaksötétben gt vagy félhomályban no komment nemkem nem ez a kategória. disznófõt pl szeretem éjszaka, amikor jön a kivilágított rész, az tök jó érzés, hiába egyszerû pálya. sípálya, tündér ezek is jók, mert van valami minimál fény.

így lámpával persze más, már bevállalható egy "rendes" pálya.
csak legyen hozzá társaság..

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
és ilyen nightrideokon is no comment meg ehehz haosnlókat mentek?
mert van a gt, disznófõ katlan meg pár hely ahol teljesen sötétben is le lehet jönni, gt-n majnem mindig úgy jövök bár én annyira nem szoktam élvezni, vhogy jobban szeretek nappal menni, de lehet lámpával jó.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
hát most kiderül. régebben volt 3-4 nagyobb forumos nightride, de mindig csak az elsõ pár embernek volt lámpája :D ha meg nekik sem, akkor maradt a disznófõ/szervízút... kíváncsi vagyok mi tud az erdõben a hozé féle lámpa...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
amúgy így lámpával mennyire látni?
egyszer próbáltam a saját 1 rongyos villogómmal full sötétbe a nocommentet még régebben de a végén tolás lett belõle, egyszerûen nem látam semmit.
egyébként ma voltam a hegyen nocomment 100%ig jó meg a tündér is 90%ig, libegõ szintén, egyedül a végén van egy kis saras rész többit nemtom
és végre elvitték azt a baszott kidõlt fát a nocomment elõl már csak a kápolnánál levõt kéne elvinni mert így nem lehet ugrani..
ott még ahogy elnéztem az elejét van egy kis sár de sztem az is járható
holnap én szintén megyek a hegyre egy 3-4 körre szvsz
katlan step up ugorható most nem tudja vki?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
sala: majd ott ráveszlek :D 8-9 körül jó néked?

374lon: péntek sajna nem jó.. max du, amikor már sötét van :D de akkor simán... úgyis nagy nehezen sikerült rárakni a pilácsot a bukóra és csak egyszerhasználatos rögzítés sajna... nem akarom egybõl leszedni