Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
VV gratulálok a freeride gyõzelemnek :D nagyon szép kecó :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Legyen akkor ez a vitazáró, és térjünk vissza a topic témájához!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
sztem befejezhetnénk már ezt a jegylyukasztásos témát, tudnék erre a bringakirakásra mit írni, de inkább nem teszem, bár mondjuk ha nagy tömeg van, akkor tényleg jogos hogy az menjen fel aki többet fizet, de ilyenkor igyekszem kerülni a fogast és inkább megyek máshova bringázni. viszont ha megbüntet a kaller akkor nem sírunk, illetve nekem még az is jobban megéri, ha néha elkap a kaller és akkor bemutatom utólag az akácfa utcában a bérletem, 2500ból megúszom, mert így kb 2 hét alatt lelyukasztom a 2500 forintot, annyi idõnként meg csak nem kap el, nem beszélve arról hogy folymaatosan nézem hogy mikor jön
de bunkózni tényleg nem kell a kallerral, feltéve ha azok se teszik ezt.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
hüje vagy vv, tartsd oda a másik orcádat is ... ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

inkább ne rakj ki senkit, mert azzal sikerül ugyan azt a szintet elérned...
de amúgy se, mert semmi közöd nincs hozzá

ugyan annyira nincs rendben ilyeneket írni, mint nem lyukasztani.
még akkor sem, ha igazad van
mert nem jó semmire

Ezen már meg se lepõdöm.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

Ha nincs 250 (egyébként 270,-) pénzed egy menetre, akkor fel lehet tekerni. Azt meg leszarom, hogy más mit tesz vagy nem tesz, mert nem másról, hanem rólad van szó. Ergo ne lepõdj meg, ha véletlenül arra vetõdöm és kirakom a bringád a fogasból.

inkább ne rakj ki senkit, mert azzal sikerül ugyan azt a szintet elérned...
de amúgy se, mert semmi közöd nincs hozzá

ugyan annyira nincs rendben ilyeneket írni, mint nem lyukasztani.
még akkor sem, ha igazad van
mert nem jó semmire

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

Ha nincs 250 (egyébként 270,-) pénzed egy menetre, akkor fel lehet tekerni. Azt meg leszarom, hogy más mit tesz vagy nem tesz, mert nem másról, hanem rólad van szó. Ergo ne lepõdj meg, ha véletlenül arra vetõdöm és kirakom a bringád a fogasból.

ha jól hallottam anno még a bringások a kallereket dobálták ki a fogasról, nem egymást, de én is bérlet párti vok.

That's all folks!

160 mm-es Avid tárcsa eladó

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

van bérletem..

250 forintom meg nincs egy menetre, de ezt már kitárgyaltuk, sztem a fogasos bringás népség 0,01%a lyukaszt pluszba a bérletén felül

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
engem a múltkor úgy ba...tak meg hogy bérlet mellett volt jegyem is csak nem volt rajta az a kiba..ott lyuk XD ráadásul a CRITICAL MASS napján!!
máskor semmim se volt és vettem tõle két jegyet
teljesen kaller és bunkóságfüggõ

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
van bérletem..

250 forintom meg nincs egy menetre, de ezt már kitárgyaltuk, sztem a fogasos bringás népség 0,01%a lyukaszt pluszba a bérletén felül

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
miért olyan bonyolult, hogy jegyet vegyél?
utazol ez pedig jegybe kerül

én nagyon összebalhéztam utoljára
oylan furakodott be elém akinek semmije nem volt, én meg a jegyemmel meg majdnem lemaradtam, naná hogy ki***asztam a fogasbol bringástul, mindenestül
uff

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

akkor megint tekerhetek fel a 3. megállóig h ne kelljen jegyet lyukasztani

neeee?!!
szörnyû...

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Én 1 utcárnyira járok suliba a fogastól az úton minden tök száraz, láttam jönni egy hardy-3ast de nem úgy nézett ki mint egy vaddisznó. Ha nem esik az esõ sztem bármikor jó :)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ilyenkor télen nincs sok kaller
remélem tavasszal se lesznek, mert akkor megint tekerhetek fel a 3. megállóig h ne kelljen jegyet lyukasztani, bár akkor már nem kell stresszelni h mikor jöhet kaller.

amúgy én se voltam már kb 2 hete, van még vmi hó a hegyen vagy már csak sár? mert ha marad ez a jó idõ 1-2 nap és full használható minden

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Vasárnap jön valaki a nagydombra? persze ha az idõ is úgy engedi
nem voltam már vagy 2 hónapja még mindig tele van kallerrel a fogas?

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
cs all!
II. kerületi vok (moszkva környéki) és nemrég kezdtem bringázni 1 viszonylag szerényebb UMF-el. nem nagyon ismerem a János-hegyet, de szívesen csatlakoznék 1 hétvégi megmozduláshoz.

That's all folks!

160 mm-es Avid tárcsa eladó

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
off
egész nyugodtan:)
kviktor16@hotmail.com

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Figyelj csak Viktor, mi lenne ha felvennélek MSN-re? :D

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
na szóval, Aranyhegyi/Csillaghegyi pálya:
legegyszerûbb, ha felszálsz nyugatiban v vmelyik megállóban egy esztergomi vonatra, és Óbudán leszállsz, onnan a pálya kb 10perc, egy dombtetõn van, vonatról látni is. de tekerve se egy nagy cucc kijutni oda.
http://www.webmap.hu...47772&y2=248316

Patakhegy meg itten, benn a fák közt.
http://www.webmap.hu...47196&y2=247741

mind2 a város szélén van, patakhegyre elég sokat kell tekerni mer nagyon megy oda semmi de ki lehet bírni, és megéri:) És egyik se egy kezdõ pálya.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
kápmegyeren mekkora dirtök vannak?
egyszer én is kinéznék oda, vagy a sashegy annyival jobb? mert én is szeretem azt a helyet, csak már kezdtem tavaly unni egy kicsit hogy a longok csukott szemmel is mennek szinte a dirtök még parák de ilyne meredek kidobós helyen még nem naon gyakoroltam a camponát leszámítva 1-2 alkalommal de az meg kicsi és szar, szal nemtom érdemes e így ugornom:S