Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

katlannál hol van az a ns?
vagy az a picike letörés az?

Ja az! :D Egyébként az is egyre nagyobb lesz,ráadásul ahogy észre vettem,hogy ahhoz képest,hogy picike,elég kevesen merik bevállalni :chin:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts

"jánoshegyi" katlan ugye :-)

kisvasúttal párhuzamosan mész "visszafele" a fogas felé, bent az erdõben, miután az elsõ megállónál átmentél rajta.

Köszi,most már tudom melyikrõl van szó. :)
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
"jánoshegyi" katlan ugye :-)

kisvasúttal párhuzamosan mész "visszafele" a fogas felé, bent az erdõben, miután az elsõ megállónál átmentél rajta.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Melyik katlanról van egyáltalán szó?
Egy kis útbaigazítást kérek... :)
köszi
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
katlannál hol van az a ns?
vagy az a picike letörés az?

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Nah most legalább lesz valami ok hogy katlant menjek XD Majd bejáratjuk :D

RIDE OR DIE! :scared:

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Vasárnap elkezdtünk egy új részt építeni a katlanba,hásó résznél fentrõl az útról nekitekersz átgurulsz a raklapon le a völgybe egy enyhe jobbossal kiugrasz a fa mögött. Sajna még nagyon friss a pálya úgyhogy tessék rajta gurulni,hogy bekopjon! :D Aztán folytatjuk azt a részt tovább! Megcsináljuk,hogy ne csak a fa mellet lehessen elugrani hanem ugyan arról az útról lesz egy felfele menõ kidobó is.Ja és nem utolsó sorban fasza lett a NS a katlanba!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Holnap szerdán nézzétek az RTLklub fókuszt, extrém nagyokat ugrik egy srác.
Most 15 méterrõl akar leugrani de orvosi felügyelet is jelen lesz.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

jó hát aki hülye haljon meg
én se ugrok szakadékba tesco bájkkal

Én semmivel sem ugrok szakadékba! :hehe:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
jó hát aki hülye haljon meg
én se ugrok szakadékba tesco bájkkal

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts

Itt a felni ment szét, az okozta a bukást.

Feltöltött kép
Elég gagyinak tûnik, nem is dupla falu.

Szerintem ha triplafalú lett volna akkor is ez várt volna rá :lol1: Leagalábbis ha nem a felni akkor a villa tört volna ketté vagy a kormány. Teló nélkül :chin: XD

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Itt a felni ment szét, az okozta a bukást.

Feltöltött kép
Elég gagyinak tûnik, nem is dupla falu.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Mindíg megnézem amikor ilyen bringás "röpködéseket" látok.
Tudom, jó sok gyakorlás kell hozzá. Eddig talán azért nem próbáltam ki mert
amikor bele gondolok akkor a következõhöz hasonló videó fantázia játszódik le a szemem elõtt,
aminek én lennék a fõszereplõje, aztán inkább mégsem.
http://www.indavideo.hu/video/Kegyetlen_bukas
Itt a bringa ment szét, nem a fiú hibázott.

Szép kis felvétel! :lol1: Nekem szerencsére nem volt ennyire durva. A történet a következõ: Sokan ismerik ezt a részt,a tündérsziklát elhagyva mész tovább amíg elérsz ahhoz a részhez ahol egy enyhe jobbkanyarral kell bemenni abba a vízfolyásos,salakos meredekebb részbe aminek majdnem az elején ahol a vízfolyás ketté válik van egy szikla. Arról a szikláról álltalában csak el kell ugrani de nekem a beérkezõ sebességem túl nagy volt,gondoltam ezt már durva lenne ugrani,inkább kikerülöm.A baj csak az volt,hogy kikerülni sem tudtam már annyira gyorsan mentem,a vége az lett,hogy a szikla szélét kaptam el,a kormányt úgy kicsavarta a kezembõl,hogy a bal hüvelykujjamat majdnem kitörte én meg repültem tovább,válammal levettem egy sziklát,aztán ahogy tovább csúsztam a mellemnél fogva állított meg egy közeli fa.Szerencsére nem lett komolyabb bajom mert védõfelszerelés volt rajtam természetesen.Annyi,hogy a nadrágom a térdén kiszakadt,a lábam csak azért nem mert megvédte a lábszárvédõ,a vállamon lett egy zúzódás,ja és a telómról lefittyedt a BOMBER feliratból az "E" betû :lol1: Na szóval okulásul ne menj ész nélkül még az álltalad annyira ismert terepen sem
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
azér maj' 30lépcsõt se kéne sikra ugrani.Szerintem csak ki tuggya venni a koronát vagy mit amit a kitröt foga helyére tettek.

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Háát nemtudom de ezt komolyan gondolta hogy egy bmx ki fogja ezt bírni? :D Vagy túlogrotta és a másik képcsõre akart ugrani? Ezt egy elöl hátul 200-at mozgó bringa se bírja ki hogy 10 méter magasról egy sima egyenes aszfaltra érkezzen...XD

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
azért vannak a balesetek mert sokan túlvállalják magukat. nekem 2,5 év alatt még nem volt egyetlen komoylabb esésem se, köszönhetõen annak hogy veszek bukót meg a szükséges védõket is, valamint nem vállalok be ész nélkül dolgokat. lehet nem leszek bender de így is élvezem meg az a legfontosabb hogy épen hazaérjen az ember. bringára meg oda kell figyelni, és nem tescos törött repedt cuccokkal tolni. sztem ha vki ésszel csinálja nem veszélyesebb sport a dh a többi sportnál, mert itt csak kizárólag rajtam múlik mit válllalok be.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
a video végén amikor játszik a fogával?
nyelvpiercingnek van megcsinálva a kiesett foga vagy mi? :D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

..múlthéten akkorát taknyoltam annál a középen lévõ kõnél,hogy öröm volt nézni

Mindíg megnézem amikor ilyen bringás "röpködéseket" látok.
Tudom, jó sok gyakorlás kell hozzá. Eddig talán azért nem próbáltam ki mert
amikor bele gondolok akkor a következõhöz hasonló videó fantázia játszódik le a szemem elõtt,
aminek én lennék a fõszereplõje, aztán inkább mégsem.
http://www.indavideo.hu/video/Kegyetlen_bukas
Itt a bringa ment szét, nem a fiú hibázott.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Tündérsziklánál ha nem mész jobbra hanem balra a kis faizéket kikerülöd akkor ott a szikla mögött van egy ilyen sárgakavicsos eresztõs izé pálya.Ennek van neve?
Ja és mégegy szintén tündér a vége fele a vizmosás(ahol középen van egy kõ) elõtt lekanyarodsz balra egy ien meredekebb pálya.Ennek van-e neve?:D

Hát nem tudom,hogy van-e neve de múlthéten akkorát taknyoltam annál a középen lévõ kõnél,hogy öröm volt nézni
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

tündér sziklától lehet balra is kanyarodni? úgy emléeztem hogy van egy ideihg vmi ösvényszerûség aztán utána már semmi
vagy ott van pálya?
bár mondjuk ti tudtok fasza pályákat, hétvégén is olyan helyre vittetek ahol még eddig nem is voltam soha.. tényleg annak a kanyargósnak ami a tündér aljára visz de arról a másik ehygrõl indul mia neve?

pite, de akkor a gyengébbiket mentük