Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:55
Írta 2008. március 20. - 21:51

tündér sziklától lehet balra is kanyarodni? úgy emléeztem hogy van egy ideihg vmi ösvényszerûség aztán utána már semmi
vagy ott van pálya?
bár mondjuk ti tudtok fasza pályákat, hétvégén is olyan helyre vittetek ahol még eddig nem is voltam soha.. tényleg annak a kanyargósnak ami a tündér aljára visz de arról a másik ehygrõl indul mia neve?
vagy ott van pálya?
bár mondjuk ti tudtok fasza pályákat, hétvégén is olyan helyre vittetek ahol még eddig nem is voltam soha.. tényleg annak a kanyargósnak ami a tündér aljára visz de arról a másik ehygrõl indul mia neve?
Írta 2008. március 20. - 20:52

Tündérsziklánál ha nem mész jobbra hanem balra a kis faizéket kikerülöd akkor ott a szikla mögött van egy ilyen sárgakavicsos eresztõs izé pálya.Ennek van neve?
Ja és mégegy szintén tündér a vége fele a vizmosás(ahol középen van egy kõ) elõtt lekanyarodsz balra egy ien meredekebb pálya.Ennek van-e neve?
Ja és mégegy szintén tündér a vége fele a vizmosás(ahol középen van egy kõ) elõtt lekanyarodsz balra egy ien meredekebb pálya.Ennek van-e neve?

Írta 2008. március 20. - 20:49

csak egy kis hó esett nem?
remélem megszárad holnapra mert én is mennék ki a hegyre.
Ez nem is kicsi hóvihar volt XDD kegyetlen úgy szakadt h alig lehetett látni pályán, meg vmi hungarocel féle is esett

RIDE OR DIE! :scared:
Írta 2008. március 20. - 19:45

Kis hóvahar???Úgy szakadt mintha fizetnél érte...de fel is száratd, pályák meg tökéletesek, legalább nem porzik
Írta 2008. március 20. - 19:41

csak egy kis hó esett nem?
Írta 2008. március 20. - 19:19

Írta 2008. március 20. - 16:17

Írta 2008. március 20. - 14:02

Írta 2008. március 15. - 23:51

Ma arrafelé jártam de bringa nélkül :S mert haveromhoz mentem
Láttam lezúgni embereket a katlanból de már estefelé de valami nagyon sokat ha azon a pályán annyian voltak képzelem mi lehetett a fogason
Láttam lezúgni embereket a katlanból de már estefelé de valami nagyon sokat ha azon a pályán annyian voltak képzelem mi lehetett a fogason

Írta 2008. március 15. - 21:23

az biztos
meg a bicós a fogason, remélem nem lesz megint az hogy várni kell 2 kocsit mire felszállhatok..egyébként jó volt a mai nap, az mondjuk érdekes hoyg még mindig tudnak nekem új pályát mutatni, pedigmár azt hittem h minden helyet ismerek a hegyen.
meg a bicós a fogason, remélem nem lesz megint az hogy várni kell 2 kocsit mire felszállhatok..egyébként jó volt a mai nap, az mondjuk érdekes hoyg még mindig tudnak nekem új pályát mutatni, pedigmár azt hittem h minden helyet ismerek a hegyen.
Írta 2008. március 15. - 21:17

Baccus ma qrva sok volt a turista! :impra:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. március 10. - 19:41

Ha mondjuk versenyenek mutogatná tudását.. :chin:
Ugye Bálint?
majd idén megyek már végre csak eddig mindig ugy jött ki hogy ezér meg azér nem voltam.
Ugyhogy rettegj hobbi kategória:D
Vole: igaz hogy más de nem csak nekem hanem nagyrészt a többi indulónak is ugyanolyan más szóval egyenlõ esély
Írta 2008. március 09. - 23:11

Azert mas lemenni egy olyan palyan amin ezredszerre megy az ember, es mas egy versenyen, ahol a palya is ujdonsag, meg sokaknak a helyzet is

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2008. március 09. - 23:04

csak én gondolom úgy hogy balint92 híres lesz még egyszer? nagyon dúrván tolja korához képest
Ha mondjuk versenyenek mutogatná tudását.. :chin:
Ugye Bálint?

Írta 2008. március 09. - 22:31

mondjuk ez igaz, de elég sok 15-16 éves tolja baromi jól.. újabban az a tapasztalatom minél fiatalabb vki annál jobb kis túlzással..
Ez így van XD fejlõdik a DH-s társadalom. Mondjuk én is csak 16 leszek

Írta 2008. március 09. - 22:17

csak én gondolom úgy hogy balint92 híres lesz még egyszer? nagyon dúrván tolja korához képest
mondjuk ez igaz, de elég sok 15-16 éves tolja baromi jól.. újabban az a tapasztalatom minél fiatalabb vki annál jobb kis túlzással..
Írta 2008. március 09. - 21:50

[quote name='daci']meg lett csinálva a kápolna?
mondjuk eddig is ugorható volt, de sokkal gyorsabban kellett rámennem a megszokottnál, vhogy nem dobott el igazán jól.
Igen sztem egész frankó most, csak sár miatt azért rá kell tekerni rendesen, meg a szétszórt balesetveszélyes gallyakat nagyjából arrébdobáltuk de lehet repkedni
mondjuk eddig is ugorható volt, de sokkal gyorsabban kellett rámennem a megszokottnál, vhogy nem dobott el igazán jól.
Igen sztem egész frankó most, csak sár miatt azért rá kell tekerni rendesen, meg a szétszórt balesetveszélyes gallyakat nagyjából arrébdobáltuk de lehet repkedni

Írta 2008. március 09. - 21:49

Írta 2008. március 09. - 21:33

meg lett csinálva a kápolna?
amúgy sísáncot is kezdem élvezni, a mervevázas kisbicómmal ugráltam rajta nemrég már eléggé megy a lejtõ közepébe, jó nagyot lehet szállni rajta ha rátekerek rendesen, sõt a step up is járható végre.kár h ma nem tudtam kimenni:S majd remélem szerdán, akkor szinte mindig ott vagyok a hegyen, szabadnap rulz
amúgy sísáncot is kezdem élvezni, a mervevázas kisbicómmal ugráltam rajta nemrég már eléggé megy a lejtõ közepébe, jó nagyot lehet szállni rajta ha rátekerek rendesen, sõt a step up is járható végre.kár h ma nem tudtam kimenni:S majd remélem szerdán, akkor szinte mindig ott vagyok a hegyen, szabadnap rulz
Írta 2008. március 09. - 20:33

Ma nagyon jó volt a hegyen a káplna végre teljesen jól ugorható
naon frankó ride volt