RIDE OR DIE! :scared:
Már rengeteget hallottam a sziklakertrõl de az hol van pontosan? Hol kell feltolni? ahogy a neve is mutatja nagyon sziklás pálya?
ja vmivel nehezebb meg most eléég szar állapotba van, teli van ilyne nagy guruló kövekkel szal így nem a legélveezhetõbb de meg lehetne csinálni mert egy jó pálya.
sztem is van nehezebb pálya a no commentnél, bár annak az eleje tényleg nem a legkönnyebb. de pl a pite durvábbik részét eddig nem naon überelte nálam semmi. meg nemtom ismeritek e a tündér végén mikor van az a jobbos sziklás kanyar és utána kiérés a betonútra. na ot a kanyarnál nem jobbra kanyarodva hanem az egyenesen tovább levõ pálya rész amit most mutattak nekem nem rég az sztem a hegy legdurvább része, azon van aki egybe lebír menni?
egyébként sztem messze a sziklakert a legjobb pálya, csak szar dolog odáig feltolni.
A teljes libegõ nehezebb mint pl a desszert? nem tekerek ki odáig ha nagyon para de ha jó akkor majd megnézem teljes hosszában
Mert ha nem az a cél, hogy "jussunk le", hanem a komoly(, akár idõre) csapatás, akkor messze viszi a prímet...
miért mondják hogy a nocomment a legnehezebb pálya a hegyen miközben nem az?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
valamikor tesztride nekem is
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Libegõ alatt mennyire necces lemenni CC géppel? Tegnap libegõztem és nem láttam túlságosan durva részeket. Esetleg valami elkerülte volna a figyelmemet?
Nah most legalább lesz valami ok hogy katlant menjek XD Majd bejáratjuk