Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
hú jó messze van :D de sebaj ha valóban ilyen jó akkor csatlakozok valakihez és utána már megjegyzem, nehogy ne találjak oda egyedül :) thx!

RIDE OR DIE! :scared:

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Már rengeteget hallottam a sziklakertrõl de az hol van pontosan? Hol kell feltolni? ahogy a neve is mutatja nagyon sziklás pálya? :)

mondjuk az Erzsebet-kilatotol lemesz a szepjuhasznehez, keresztezed a budakeszi utat, meg a kisvasutat tovabbmesz egyenesen a sarga jelzesen, ami jo meredek lesz a vege fele, nem tudom mit sirtok, 20 perc alatt fel lehet tolni/tekerni amugy. Ez mar a Hárs-hegy, aminek a tetejen van egy fabol keszult kilato, odaig nem kell elmenned, egy kicsivel elotte van ket betontomb, ami ott ektelenkedik az osveny szelen, itt fujsz egyet, ott mar latni fogod balkez fele az osvenyt lefele. Es igen, elegge sziklas :) jo kis osveny

----

FÁJVÓ

----

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Már rengeteget hallottam a sziklakertrõl de az hol van pontosan? Hol kell feltolni? ahogy a neve is mutatja nagyon sziklás pálya? :)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
pite az ott van ah mész mondjuk egy sípályát aztán le a buszmegállóhoz arra a nemtommilyen útra, azon mész egy darabig aztán balra egy kisutcában kell feltolni, nekem is nem rég mutatták ezt a helyet de ezt így nehéz elmondani

lehet kéne nekem is venni egy full protektort és akkor lehetne kamikaze módon csapatni azilyen durvább részeken, mert eddig azta pályaszakaszt nem mertem bevállalni, igaz ehhez nem ártana egy többet mozgó váz sem, de mondjuk nem a bicómra akarom kenni h nem tok lemenni azon normálisan:D

minek olyan széles kormány? én kifejezetten utálom ha széles

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Mi is megprobáltuk, merev géppel nem nagy élmény az a rész, föleg nekem sikerült is beborulni valami jo nagy semmibe, csusztam le pár métert...

Viszont az a szivatás hogy 720mm kormány nem tudom elfér e az elején a fák közt :D 660mm azon paráztam hogy nehogy odacsapjam egy fának...

Ez a Pite nevü pálya hol mi merre? még nem hallottam hogy emlegetnék ezt a nevet..

Sziklakertel meg az a baj hogy amig plasztronban az ember feltolja a bringát fogy 1 kilot, meg hogy levisz hüvösvölgybe és az nem mindenkinek esik utba (mondjuk nekem pont igen :D)
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

ja vmivel nehezebb meg most eléég szar állapotba van, teli van ilyne nagy guruló kövekkel szal így nem a legélveezhetõbb de meg lehetne csinálni mert egy jó pálya.
sztem is van nehezebb pálya a no commentnél, bár annak az eleje tényleg nem a legkönnyebb. de pl a pite durvábbik részét eddig nem naon überelte nálam semmi. meg nemtom ismeritek e a tündér végén mikor van az a jobbos sziklás kanyar és utána kiérés a betonútra. na ot a kanyarnál nem jobbra kanyarodva hanem az egyenesen tovább levõ pálya rész amit most mutattak nekem nem rég az sztem a hegy legdurvább része, azon van aki egybe lebír menni?
egyébként sztem messze a sziklakert a legjobb pálya, csak szar dolog odáig feltolni.

Tavaly egy idegen sráccal mentem egy Tündért,és õ ment azon a részen tovább,én meg maradtam a jobbkanyarnál :) Mondjuk rajta full protektor volt,rajtam meg egy bukósisak. Idén én is bevállalom,jó kis rész!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
abszolválható az, bár elõször spd-vel próbáltam, egy olyan gianttal, ami mindenhol leért :-)
amúgy egy nagyon zsír szakasz.
(tündér végénél, le a libegõ parkolójába)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

A teljes libegõ nehezebb mint pl a desszert? nem tekerek ki odáig ha nagyon para de ha jó akkor majd megnézem teljes hosszában :D

ja vmivel nehezebb meg most eléég szar állapotba van, teli van ilyne nagy guruló kövekkel szal így nem a legélveezhetõbb de meg lehetne csinálni mert egy jó pálya.
sztem is van nehezebb pálya a no commentnél, bár annak az eleje tényleg nem a legkönnyebb. de pl a pite durvábbik részét eddig nem naon überelte nálam semmi. meg nemtom ismeritek e a tündér végén mikor van az a jobbos sziklás kanyar és utána kiérés a betonútra. na ot a kanyarnál nem jobbra kanyarodva hanem az egyenesen tovább levõ pálya rész amit most mutattak nekem nem rég az sztem a hegy legdurvább része, azon van aki egybe lebír menni?
egyébként sztem messze a sziklakert a legjobb pálya, csak szar dolog odáig feltolni.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Mert ha nem az a cél, hogy "jussunk le", hanem a komoly(, akár idõre) csapatás, akkor messze viszi a prímet...

ezesetben a többi pálya is szóba jöhet szvsz. próbáltatok már denevéren idõre versenyezni? Én igen, és rohadtmód nehéz az is

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

miért mondják hogy a nocomment a legnehezebb pálya a hegyen miközben nem az?

Szerintem a hegyen a legjobb pálya, vagy elsõ helyen holtversenybe sziklakertel:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mert ha nem az a cél, hogy "jussunk le", hanem a komoly(, akár idõre) csapatás, akkor messze viszi a prímet...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
miért mondják hogy a nocomment a legnehezebb pálya a hegyen miközben nem az?

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
A teljes libegõ nehezebb mint pl a desszert? nem tekerek ki odáig ha nagyon para de ha jó akkor majd megnézem teljes hosszában :D

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás

valamikor tesztride nekem is

penteken megyunk sala hogyha erdekel egy autist team ride ^.^
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szólj ha mész .)
akár estiben is benne vok.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
valamikor tesztride nekem is

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Libegõ alatt mennyire necces lemenni CC géppel? Tegnap libegõztem és nem láttam túlságosan durva részeket. Esetleg valami elkerülte volna a figyelmemet?

Felülrõl még a szakadék sem szakadék :lol1: Sztem azért cc géppel is bevállalható...szép lassan :slimak:
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
A libegö felsö része azért nem kifijezettem ember barát, az also az válalhato CC gépel viszont..
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Libegõ alatt mennyire necces lemenni CC géppel? Tegnap libegõztem és nem láttam túlságosan durva részeket. Esetleg valami elkerülte volna a figyelmemet?

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Nah most legalább lesz valami ok hogy katlant menjek XD Majd bejáratjuk :D

Na az jó! Legközelebb folytatjuk tovább mert még így elég xar,hogy vissza kell tolni a bicót. Mint írtam szeretnénk csinálni még oda egy kidobót is.Végül is nem rossz ha belegondolsz,elindulsz fentrõl feljössz a step up-on,onnan pont rá lehet tekerni a most épített részre,és úgy tovább... lassan de biztosan alakul....
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."