Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák #2
Posted 2008. April 03. - 20:11
RIDE OR DIE! :scared:
Posted 2008. April 03. - 19:12
Már rengeteget hallottam a sziklakertrõl de az hol van pontosan? Hol kell feltolni? ahogy a neve is mutatja nagyon sziklás pálya?
mondjuk az Erzsebet-kilatotol lemesz a szepjuhasznehez, keresztezed a budakeszi utat, meg a kisvasutat tovabbmesz egyenesen a sarga jelzesen, ami jo meredek lesz a vege fele, nem tudom mit sirtok, 20 perc alatt fel lehet tolni/tekerni amugy. Ez mar a Hárs-hegy, aminek a tetejen van egy fabol keszult kilato, odaig nem kell elmenned, egy kicsivel elotte van ket betontomb, ami ott ektelenkedik az osveny szelen, itt fujsz egyet, ott mar latni fogod balkez fele az osvenyt lefele. Es igen, elegge sziklas
Posted 2008. April 03. - 18:16
Posted 2008. April 03. - 13:07
lehet kéne nekem is venni egy full protektort és akkor lehetne kamikaze módon csapatni azilyen durvább részeken, mert eddig azta pályaszakaszt nem mertem bevállalni, igaz ehhez nem ártana egy többet mozgó váz sem, de mondjuk nem a bicómra akarom kenni h nem tok lemenni azon normálisan:D
minek olyan széles kormány? én kifejezetten utálom ha széles
Posted 2008. April 03. - 12:30
Viszont az a szivatás hogy 720mm kormány nem tudom elfér e az elején a fák közt
Ez a Pite nevü pálya hol mi merre? még nem hallottam hogy emlegetnék ezt a nevet..
Sziklakertel meg az a baj hogy amig plasztronban az ember feltolja a bringát fogy 1 kilot, meg hogy levisz hüvösvölgybe és az nem mindenkinek esik utba (mondjuk nekem pont igen
"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."
Posted 2008. April 03. - 06:01
ja vmivel nehezebb meg most eléég szar állapotba van, teli van ilyne nagy guruló kövekkel szal így nem a legélveezhetõbb de meg lehetne csinálni mert egy jó pálya.
sztem is van nehezebb pálya a no commentnél, bár annak az eleje tényleg nem a legkönnyebb. de pl a pite durvábbik részét eddig nem naon überelte nálam semmi. meg nemtom ismeritek e a tündér végén mikor van az a jobbos sziklás kanyar és utána kiérés a betonútra. na ot a kanyarnál nem jobbra kanyarodva hanem az egyenesen tovább levõ pálya rész amit most mutattak nekem nem rég az sztem a hegy legdurvább része, azon van aki egybe lebír menni?
egyébként sztem messze a sziklakert a legjobb pálya, csak szar dolog odáig feltolni.
Tavaly egy idegen sráccal mentem egy Tündért,és õ ment azon a részen tovább,én meg maradtam a jobbkanyarnál
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Posted 2008. April 03. - 00:10
amúgy egy nagyon zsír szakasz.
(tündér végénél, le a libegõ parkolójába)
Posted 2008. April 02. - 23:34
A teljes libegõ nehezebb mint pl a desszert? nem tekerek ki odáig ha nagyon para de ha jó akkor majd megnézem teljes hosszában
ja vmivel nehezebb meg most eléég szar állapotba van, teli van ilyne nagy guruló kövekkel szal így nem a legélveezhetõbb de meg lehetne csinálni mert egy jó pálya.
sztem is van nehezebb pálya a no commentnél, bár annak az eleje tényleg nem a legkönnyebb. de pl a pite durvábbik részét eddig nem naon überelte nálam semmi. meg nemtom ismeritek e a tündér végén mikor van az a jobbos sziklás kanyar és utána kiérés a betonútra. na ot a kanyarnál nem jobbra kanyarodva hanem az egyenesen tovább levõ pálya rész amit most mutattak nekem nem rég az sztem a hegy legdurvább része, azon van aki egybe lebír menni?
egyébként sztem messze a sziklakert a legjobb pálya, csak szar dolog odáig feltolni.
Posted 2008. April 02. - 20:36
Mert ha nem az a cél, hogy "jussunk le", hanem a komoly(, akár idõre) csapatás, akkor messze viszi a prímet...
ezesetben a többi pálya is szóba jöhet szvsz. próbáltatok már denevéren idõre versenyezni? Én igen, és rohadtmód nehéz az is
Posted 2008. April 02. - 20:33
miért mondják hogy a nocomment a legnehezebb pálya a hegyen miközben nem az?
Szerintem a hegyen a legjobb pálya, vagy elsõ helyen holtversenybe sziklakertel:D
Posted 2008. April 02. - 20:07
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. April 02. - 20:05
Posted 2008. April 02. - 20:04
Posted 2008. April 02. - 19:19
valamikor tesztride nekem is
penteken megyunk sala hogyha erdekel egy autist team ride ^.^
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Posted 2008. April 02. - 16:11
Posted 2008. April 02. - 12:01
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. April 02. - 11:39
Libegõ alatt mennyire necces lemenni CC géppel? Tegnap libegõztem és nem láttam túlságosan durva részeket. Esetleg valami elkerülte volna a figyelmemet?
Felülrõl még a szakadék sem szakadék :lol1: Sztem azért cc géppel is bevállalható...szép lassan :slimak:
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Posted 2008. April 02. - 09:59
"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."
Posted 2008. April 02. - 08:52
Posted 2008. April 02. - 08:16
Nah most legalább lesz valami ok hogy katlant menjek XD Majd bejáratjuk
Na az jó! Legközelebb folytatjuk tovább mert még így elég xar,hogy vissza kell tolni a bicót. Mint írtam szeretnénk csinálni még oda egy kidobót is.Végül is nem rossz ha belegondolsz,elindulsz fentrõl feljössz a step up-on,onnan pont rá lehet tekerni a most épített részre,és úgy tovább... lassan de biztosan alakul....
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Sign In
Create Account

Back to top