De úgy a jó, ha fék nélkül, és a szemközti domboldalon elkezded húzni... egész jó sebesség-élményed lesz tõle :-)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák #2
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:55
Írta 2008. április 11. - 13:03
a becsapódás sebessége egy dolog, fék nélkül jó az egész, de fékkel megállsz hamar...
De úgy a jó, ha fék nélkül, és a szemközti domboldalon elkezded húzni... egész jó sebesség-élményed lesz tõle :-)
Írta 2008. április 11. - 12:53
jó csak azt nemtom maga a "gravitáció" amig a levegõben vagyok mennyire gyorsít fel mert az alap hogy húzom a fékkart mikor földet érek..
bár annyira azért nem nagy letörés talán.
bár annyira azért nem nagy letörés talán.
Írta 2008. április 11. - 12:41
Írta 2008. április 11. - 12:36
mondjuk letörést én úgy ugrok hogy fogom 1ujjal a fékkart, akkor nem gyorsulok annyira be nem?
Írta 2008. április 11. - 12:30
annyira gyorsulsz be, amennyire hagyod 
A fa - ha jó irányban ugrassz el, nem számít, sõt irányadó, meddig kell ugrani
A fa - ha jó irányban ugrassz el, nem számít, sõt irányadó, meddig kell ugrani
Írta 2008. április 11. - 11:41
merevvel ugrok, nagyon begyorsít, a fával meg még nem volt gondom igaz nem is ugrottam sokat:D
Írta 2008. április 11. - 11:35
te merevvel ugrod?
akkor össztelóssal a minimum lenne h bevállaljam. mennyire gyorsulsz fel a végére? azt a fát nempara kikerülni?
akkor össztelóssal a minimum lenne h bevállaljam. mennyire gyorsulsz fel a végére? azt a fát nempara kikerülni?
Írta 2008. április 11. - 11:30
A kicsi az élvezetes, csak nekimenni gázos a gyökerek miatt ráz(igaz neked össztelósod van), de simán vállad be. A nagyról egyelõre nem tudok nyilatkozni:)
Írta 2008. április 11. - 11:20
a kicsi aranyos, csak rohadtul be lehet gyorsulni az aljáig 
Meg a köveket érdemes az érkezõrõl lekaparni, mert egyéb esetben könnyen megvakarja a monoblokkot
Meg a köveket érdemes az érkezõrõl lekaparni, mert egyéb esetben könnyen megvakarja a monoblokkot
Írta 2008. április 11. - 11:17
kicsirõl egyenlõre
bár sztem a nagy sem nehezebb csak félek az érkezésétõl meg az ütéstõl
bármit elbazsok azon minimum csonttörés:S
bár sztem a nagy sem nehezebb csak félek az érkezésétõl meg az ütéstõl
bármit elbazsok azon minimum csonttörés:S
Írta 2008. április 11. - 08:28
Írta 2008. április 10. - 22:12
ott a kápolna épületével szembe ilyen tûzrakó helyiség után a turistaútttól jobbra
nem egy olyan nagy ugrató, amúgy élvezhetõ csak rákell tekrni mint állat
egyébként nekem meg a sípályáról mondjon vki véleményt mert azt kéne rohadtul beugranom.
nem egy olyan nagy ugrató, amúgy élvezhetõ csak rákell tekrni mint állat
egyébként nekem meg a sípályáról mondjon vki véleményt mert azt kéne rohadtul beugranom.
Írta 2008. április 10. - 22:10
sísánc nem para (de az
), a lényeg hogy lehet rajta kicsit is ugrani.. ha nagyon kicsit ugrasz akkor megüt. én fokozatosan növeltem a távolságot a végén már bõven a lejtõre érkeztem. a sziklákat észre se fogod venni, megállni meg simán megtudsz a végén. tényleg nem kell hozzá nagy tudás, de ha kihúzod az elejét véged!
sok sikert! ![]()
edit: remélem nem voltam túl elrettentõ
Írta 2008. április 10. - 22:05
Hy,
Avassatok be lécci,mi ez az "útátugrás"? Hol van ez a kápolna elõtt?
Köszi
Avassatok be lécci,mi ez az "útátugrás"? Hol van ez a kápolna elõtt?
Köszi
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com
Írta 2008. április 10. - 18:47
gondolom végig kell tekerni az egészet ha az ívig akarom nyomni
mert külömben elég csõrös lesz a dolog XD
új ivvel nemtudom mien de a réginél se kellet sokat tekerni.De ezt ugyis érzed, h mennyi kell még
Írta 2008. április 10. - 18:38
gondolom végig kell tekerni az egészet ha az ívig akarom nyomni
mert külömben elég csõrös lesz a dolog XD
RIDE OR DIE! :scared:
Írta 2008. április 10. - 18:28
azóta én is voltam kinn és ugrottam kb semmit airtimeot nem éreztem rajta bár egy ismerõs nekem 17et mondott de ennek jó ha a fele megvan.. nagyotmondás rulz
sísánc kidobóját megcsinálta vki és jobb lett mint volt, hatalmasat lehet szállni rajta.
én is ugrottam polar x dropoffal nem nehéz de merevvel jobban kell az ívberakásra ügyelni
sísánc kidobóját megcsinálta vki és jobb lett mint volt, hatalmasat lehet szállni rajta.
én is ugrottam polar x dropoffal nem nehéz de merevvel jobban kell az ívberakásra ügyelni
Írta 2008. április 10. - 18:22
tegnap amúgy építettek ismerõsök egy 17méteres útátugrást a kápolna elõtt
szerdán vagy hétvégén remélem beugrom majd én is
az nem utátugrás, és 10 méter sincs.
Konaman én egy 8as manitou axellal ugrottam:D nem kell nagy tudomány és meg is lehet állni a végén simán.
Írta 2008. április 10. - 18:19
hellosztok!
Mennyire para a sísánc beugrása? Tudom hülye kérdés mert kinek mennyire de...
Nem is maga az ugrás aggaszt hanem hogyhha normálisan berakom ívbe meg lehet állni a végén??? valahogy túl meredeknek és kicsinek tûnik a hely
Légyszi írjatok valami bíztatót, de ha már valaki valaha is esett rajta azt is lehet, hogy miért meg hasonlók XD jha és még annyi hogy ha az ember a köves részre ugrik nem dobja ki alóla a gépet vagy nem vágja ki a gumit?? mekkorát üt maga az egész dolog? 100-as teló elég hozzá?
thx
Mennyire para a sísánc beugrása? Tudom hülye kérdés mert kinek mennyire de...
thx
RIDE OR DIE! :scared:
Írta 2008. április 08. - 08:41
A peterDH.hu-ra írta
kolin
sziasztok! ha szeretne valaki egy rövid DH-s összeállításban szerepelni az mtv-n az keressen meg!
csütörtökön mennénk ki Bp-n a János-hegyre, a lényeg, hogy valami látványos videót hozzunk össze, szóval nem árt, ha jól külditek...
sajnos elég hirtelen jött az egész és csak csütörtökön van lehetõség a filmezésre.
remélem azért felkeltettem párak érdeklõdését!
üdv: Balázs (kolinbiker@gmail.com)
kolin
07 ápr : 22:01
sziasztok! ha szeretne valaki egy rövid DH-s összeállításban szerepelni az mtv-n az keressen meg!
csütörtökön mennénk ki Bp-n a János-hegyre, a lényeg, hogy valami látványos videót hozzunk össze, szóval nem árt, ha jól külditek...
sajnos elég hirtelen jött az egész és csak csütörtökön van lehetõség a filmezésre.
remélem azért felkeltettem párak érdeklõdését!
üdv: Balázs (kolinbiker@gmail.com)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére