Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
a becsapódás sebessége egy dolog, fék nélkül jó az egész, de fékkel megállsz hamar...:P
De úgy a jó, ha fék nélkül, és a szemközti domboldalon elkezded húzni... egész jó sebesség-élményed lesz tõle :-)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
jó csak azt nemtom maga a "gravitáció" amig a levegõben vagyok mennyire gyorsít fel mert az alap hogy húzom a fékkart mikor földet érek..
bár annyira azért nem nagy letörés talán.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ha be is húzod a fékkart, miután leértél akkor nem :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mondjuk letörést én úgy ugrok hogy fogom 1ujjal a fékkart, akkor nem gyorsulok annyira be nem?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
annyira gyorsulsz be, amennyire hagyod ;)
A fa - ha jó irányban ugrassz el, nem számít, sõt irányadó, meddig kell ugrani :)

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
merevvel ugrok, nagyon begyorsít, a fával meg még nem volt gondom igaz nem is ugrottam sokat:D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
te merevvel ugrod?
akkor össztelóssal a minimum lenne h bevállaljam. mennyire gyorsulsz fel a végére? azt a fát nempara kikerülni?

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
A kicsi az élvezetes, csak nekimenni gázos a gyökerek miatt ráz(igaz neked össztelósod van), de simán vállad be. A nagyról egyelõre nem tudok nyilatkozni:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
a kicsi aranyos, csak rohadtul be lehet gyorsulni az aljáig :)
Meg a köveket érdemes az érkezõrõl lekaparni, mert egyéb esetben könnyen megvakarja a monoblokkot :)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
kicsirõl egyenlõre :D
bár sztem a nagy sem nehezebb csak félek az érkezésétõl meg az ütéstõl
bármit elbazsok azon minimum csonttörés:S

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
A kicsirõl vagy nagyról?:)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
ott a kápolna épületével szembe ilyen tûzrakó helyiség után a turistaútttól jobbra
nem egy olyan nagy ugrató, amúgy élvezhetõ csak rákell tekrni mint állat

egyébként nekem meg a sípályáról mondjon vki véleményt mert azt kéne rohadtul beugranom.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

sísánc nem para (de az :D), a lényeg hogy lehet rajta kicsit is ugrani.. ha nagyon kicsit ugrasz akkor megüt. én fokozatosan növeltem a távolságot a végén már bõven a lejtõre érkeztem. a sziklákat észre se fogod venni, megállni meg simán megtudsz a végén. tényleg nem kell hozzá nagy tudás, de ha kihúzod az elejét véged!

sok sikert! ;)

edit: remélem nem voltam túl elrettentõ

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Hy,
Avassatok be lécci,mi ez az "útátugrás"? Hol van ez a kápolna elõtt?
Köszi
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

gondolom végig kell tekerni az egészet ha az ívig akarom nyomni :) mert külömben elég csõrös lesz a dolog XD

új ivvel nemtudom mien de a réginél se kellet sokat tekerni.De ezt ugyis érzed, h mennyi kell még

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
gondolom végig kell tekerni az egészet ha az ívig akarom nyomni :) mert külömben elég csõrös lesz a dolog XD

RIDE OR DIE! :scared:

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
azóta én is voltam kinn és ugrottam kb semmit airtimeot nem éreztem rajta bár egy ismerõs nekem 17et mondott de ennek jó ha a fele megvan.. nagyotmondás rulz

sísánc kidobóját megcsinálta vki és jobb lett mint volt, hatalmasat lehet szállni rajta.

én is ugrottam polar x dropoffal nem nehéz de merevvel jobban kell az ívberakásra ügyelni

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

tegnap amúgy építettek ismerõsök egy 17méteres útátugrást a kápolna elõtt
szerdán vagy hétvégén remélem beugrom majd én is

az nem utátugrás, és 10 méter sincs.
Konaman én egy 8as manitou axellal ugrottam:D nem kell nagy tudomány és meg is lehet állni a végén simán.

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
hellosztok!
Mennyire para a sísánc beugrása? Tudom hülye kérdés mert kinek mennyire de...:) Nem is maga az ugrás aggaszt hanem hogyhha normálisan berakom ívbe meg lehet állni a végén??? valahogy túl meredeknek és kicsinek tûnik a hely :D Légyszi írjatok valami bíztatót, de ha már valaki valaha is esett rajta azt is lehet, hogy miért meg hasonlók XD jha és még annyi hogy ha az ember a köves részre ugrik nem dobja ki alóla a gépet vagy nem vágja ki a gumit?? mekkorát üt maga az egész dolog? 100-as teló elég hozzá?
thx :)

RIDE OR DIE! :scared:

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
A peterDH.hu-ra írta
kolin

07 ápr : 22:01

sziasztok! ha szeretne valaki egy rövid DH-s összeállításban szerepelni az mtv-n az keressen meg!
csütörtökön mennénk ki Bp-n a János-hegyre, a lényeg, hogy valami látványos videót hozzunk össze, szóval nem árt, ha jól külditek...
sajnos elég hirtelen jött az egész és csak csütörtökön van lehetõség a filmezésre.
remélem azért felkeltettem párak érdeklõdését!
üdv: Balázs (kolinbiker@gmail.com)