Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:55
Írta 2006. május 16. - 22:31

Írta 2006. május 14. - 16:52

akkor nem voltál régebben:) most tök jó ahhoz képest. durván jó. max 1-2 fogast kell várni és zsír.az a baj h egyre több embernek nyílik meg a szeme és jön rá h kurvajó élmény ez a jánoshegyi bringázás.
ezért kell hétköznap kimenni gyorsabban feljut a fogas és nincsenek annyian
már csak 3 hetet kell túlélni és itt a nyár.. de addig sajnos most nem igazán leszek hegyen
Írta 2006. május 14. - 12:03

az a baj h egyre több embernek nyílik meg a szeme és jön rá h kurvajó élmény ez a jánoshegyi bringázás.
már csak 3 hetet kell túlélni és itt a nyár.. de addig sajnos most nem igazán leszek hegyen
Írta 2006. május 13. - 22:08

3-4 éve?mijóta van ez a hülye szokása a biztonsági õröknek a fogason?? mert hétközbe nem szoktak ott posztolni az ajtóba...

kb.
amióta ennyi idióta bringás megjelent:D
emléxem mikor régen még fel lehetett jutni rendesen is...

Írta 2006. május 13. - 22:04

mijóta van ez a hülye szokása a biztonsági õröknek a fogason?? mert hétközbe nem szoktak ott posztolni az ajtóba...
Írta 2006. május 13. - 21:46

Látod, mi ezektõl a balfaszságoktól mentesülünk. Saját zsíron feltekerünk, aztán hajrá!!! Senki nem szól be, senkivel se küzdünk. Élvezzük a szabadságot.
Nyár nekem betáblázva, zsé meg gyûlik a Turner-re, így az ilyen mókák kilõve.

Nyár nekem betáblázva, zsé meg gyûlik a Turner-re, így az ilyen mókák kilõve.
Írta 2006. május 13. - 21:40

kimaradtatok a fogas-folklór szokásos elemeibõl:)
anyázás, trükközés, fent beszállás, tömeg, észosztás
nemjó, de ez van
viszont kollektíven ki kéne menni schladmingba, leogangba vagy bischofsmaisba nyáron
anyázás, trükközés, fent beszállás, tömeg, észosztás
nemjó, de ez van
viszont kollektíven ki kéne menni schladmingba, leogangba vagy bischofsmaisba nyáron
Autist Team:)
Írta 2006. május 13. - 21:34

Na mi ezért mentünk a Pilisbe. Dobogókõ alatt volt pár kolbászoló túrista, de van hangunk. Egyébként meg félreálltak, elugráltak, mi pedig zúztunk.voltunk biza'
jóvolt, csak megint sokan voltak és sokat kellett várni mire felfértünk egy fogasra
meg sok turista kolbászolt mindenfelé...:-)
jólesett végre suhanni ennyi kihagyás után
Írta 2006. május 13. - 21:28

voltunk biza'
jóvolt, csak megint sokan voltak és sokat kellett várni mire felfértünk egy fogasra
Írta 2006. május 13. - 21:19

Írta 2006. május 13. - 09:29

Jön ma valaki hegyre? Mert szerintem mindenki elment arra a versenyre és ne legyek egyedül:)
Írta 2006. május 12. - 21:59

okés.
én lehet elõbb elmegyek. aztán majd hívj, és megyünk dörtölni...addig beizzítom a páyát
én lehet elõbb elmegyek. aztán majd hívj, és megyünk dörtölni...addig beizzítom a páyát

Írta 2006. május 12. - 21:54

koránkelek úgyis, csak délelõtt dolgom van
demajd még konzultálunk reggel hogy milegyen;)
demajd még konzultálunk reggel hogy milegyen;)
Írta 2006. május 12. - 21:53

ó, én pont mennék.
esetleg még valaki?
ha nem akkor 2en maradunk...
te meg kelj korán :-)
esetleg még valaki?

ha nem akkor 2en maradunk...

te meg kelj korán :-)
Írta 2006. május 12. - 19:28

dikk
jön vki holnap kerékpárolni?
csak lájtosan, mert amikor utoljára fent voltam akkor jég volt meg hó:-)
(gáz de ezvan)
nem túl korán, inkább délután felé mert korán kelni luxus:)
jön vki holnap kerékpárolni?
csak lájtosan, mert amikor utoljára fent voltam akkor jég volt meg hó:-)
(gáz de ezvan)
nem túl korán, inkább délután felé mert korán kelni luxus:)
Írta 2006. május 10. - 21:46

Miért? Megint pereceltél?
![]()
nem csak 4-5 hete minden nap betekerek itthonról csepelre, majd délután pestre, majd csalinkázás, és hazajövetel. napi 40-60 kilcsi...
és persze ezt a gianttal.
szal:)
kifejezetten új érzés ezzel mászkálni, fel tudok ugrani magasabbra,ma siekrült végre rendes dirteket is megtalálni vele, nem is olyan para mint elõször tünt:)
Írta 2006. május 10. - 17:45

Es miert nem szolsz? Felsz hogy hasznalnod is kell mi?

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. május 10. - 16:41

Amikor utoljára beszéltünk, akkor még csak a régi volt. De már egy ideje kész az új.
Írta 2006. május 10. - 15:47

"Összeraktam egy új gépet. Azóta rendszeresen járok edzésre."
Te mocskos kutya! Amikor en hivlak akkor azt mondod hogy meg nincs kesz a bringa, erre kiderul hogy mar nyomod az edzeseket. Ezert meglakolsz!
Te mocskos kutya! Amikor en hivlak akkor azt mondod hogy meg nincs kesz a bringa, erre kiderul hogy mar nyomod az edzeseket. Ezert meglakolsz!

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. május 10. - 12:23

én esésénél inkább a bicómat féltem..
ha én kapok 1-2 horzsolást protektorral az még elmegy, kis fájdalom de a bicót meg amortizálja, az meg sokba kerül.
most énis ilyne parázós korszakban vagyok, miután elég sokat estem az elmúlt idõkben a nedves pálya miatt. remélem majd leszokok róla, mert most nem is megy olyan jól.
egyébkéntr most énis az ugratást akarom fejleszteni, gyakorlatilag tavaly õsz óta visszafejlõdtem.
ha én kapok 1-2 horzsolást protektorral az még elmegy, kis fájdalom de a bicót meg amortizálja, az meg sokba kerül.
most énis ilyne parázós korszakban vagyok, miután elég sokat estem az elmúlt idõkben a nedves pálya miatt. remélem majd leszokok róla, mert most nem is megy olyan jól.
egyébkéntr most énis az ugratást akarom fejleszteni, gyakorlatilag tavaly õsz óta visszafejlõdtem.