Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2007. május 15. - 19:34

Írta 2007. május 15. - 16:04

Írta 2007. május 15. - 16:03

Írta 2007. május 14. - 19:27

Vasárnap egy lájtos Mátrafüred>Mátraháza>Kékes-tetõ>Kék túrista>Pisztrángos-tó>Mátraháza>Mátrafüred karika?
Pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2007. május 11. - 21:21

Szeretném megköszönni, hogy jól letortáztatok!
Remélem Szilváson találkozunk!
... télleg... itt is megkérdezem: nem-e tudtok szállást?
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Írta 2007. május 11. - 03:22

Asszem eléggé nyomasztó lehet arrafelé autósnak lenni. Koppenhágában nem szerveznek tüntetést a szegény elnyomott autósok egyenrangúságáért?
--Trifo
Röhögni fogsz, de autóval is jól lehet közlekedni. Egyszer a belváros széléről kellett 20 perc alatt kijutnom a reptérre autóval a belvároson keresztül, mert késésben voltunk. Abszolút gördülékenyen ment, húszméterenként jelezték, merre kell menni, és nem volt semmi fennakadás. Egyszerűen ésszel és előrelátással van kitalálva minden, nem összevissza odahányva, mint nálunk, ezért jól is működik, többnyire. És az emberi tényező: itt olyan elő nem fordul, hogy az 50-es tábla mellett áll a traffipax. 50-es tábla, utána 50 méterrel radaros sebességkijelző, ami megkér, hogy lassíts, 50 méter múlva még egy, hogy biztos legyél benne, és ha még utána is gyorsan mész, akkor esetleg beleszaladhatsz a traffipaxba. Ezt elvonatkoztatva lehet alkalmazni mindenre, ami itt van. De az is benne van a pakliban, hogy az emberek is sokkal kulturáltabbak és szabálytisztelőbbek.
Írta 2007. május 10. - 11:52

Írta 2007. május 10. - 11:43

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. május 10. - 08:50

Charon: vagy Chevi (nem Daewoo!) Lumina, vagy Jeep Cherokee lesz...pénteken megyünk megvizslatni a kiszemelteket...
Pix: de jó lehet ott bringázni....
Írta 2007. május 10. - 08:21

:tort: :clap:
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. május 09. - 20:48

Tudjátok, már elegem van abból, hogy folyton mindenki rosszalkodásait kéne szapulnom. Mikor megharapott a kutya, akkor többen is mondták nekem, hogy miért nem perelem be a nõt.
Mikor a reptéren kiderült, hogy több mint 2 órával eltolták a repcsink indulását, késõbb a repülõn egy magyar nõ nekiállt panaszkodni emiatt és faggatta a steward-ot, hogy hogyan lehetne ezzellen panaszt tenni. Ez a beszélgetése kb. fél órán át zajlott és a végén kivívott magának egy ingyen teát (egy olyan járaton, ahol még az ásványvíz is pénzbe kerül). Ezután biztosan elment még a reptéren a földi személyzethez, felhívott néhány telefonszámot, esetleg írt egy panaszlevelet is.
A taxisnak is szólhattunk volna igen. Felróhattuk volna, hogy mit játszik itt az életünkkel. Betelefonálhattam volna a központjukba, hogy felháborodásomnak adjak hangot.
Mindhárom alkalommal jogosan háborodtunk/tam volna fel, csakhogy ha minden egyes esetben megpróbálom kiharcolni az igazamat, akkor jobb ha munkanélkülivé válok, ugyanis minden idõmet ez a rohangászás, perelgetés, telefonálgatás fogja elfoglalni, az idegeskedésre pedig rámegy az egészségem.
Én csak élni szeretnék, normálisan és azt csinálni, amit szeretek, vagyis utazgatni, bringázgatni, családdal, barátokkal lenni, stb... Igaz a taxis esete talán azért kirívó, mert ott, ha valami rosszul sül el, akkor mindezen - számomra oly fontos- dolgok léte kerül veszélybe.
Írta 2007. május 09. - 19:36

Írta 2007. május 09. - 18:11

De ha tudnád az okát, már nem irigyelnél annyira.
Írta 2007. május 09. - 18:03

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. május 09. - 18:01

Zoli,ha ismered a ZONA Taxi dijszabását, akkor nem lepne meg ,hogy miért repeszt ezerrel! Teljesítmény bér...
Pixel-Koppenhágai képekhez:
Bizony nyomasztó lehet ott autózni. Ettõl mi még messze járunk.
Vedd rá a Bp.-i képviselõket, hogy a kerékpározásnak és a rendezett, környezetkímélõ tömegközlekedésnek van jövõje - inkább jelene - a fõvárosban, és nem az autóknak! Kiröhögnek, vagy kezelésre küldenek!
Mikor lesz oly jó világ M.o.-on, hogy a kerékpar kölcsönzõbe Spezialized bicót kapjak? Vancouverben rontjuk a levegõ, és épp ilyen outival koptatjuk az aszfaltot! Bosszantó? Az. Ja, hogy itt a városban van hol kerékpározni? Hát, van az így. Hogy a rendõr motoros járõr megállított egy autóst, aki túl közel jött a kerékpározókhoz, és figyelmeztette? Bahh... skandallum! Bár ezen itt nem lepõdött meg senki.
Na hamarosan otthon...
Írta 2007. május 09. - 17:43

Mi pedig taxival jöttünk haza és a reptérrõl vezetõ úton 150-nel nyomatta a sofõr. Igaz az volt a maxa városban, viszont 110 alá sehol se ment, csak ha lassítani kellett egy lámpa miatt. Újpesti uszoda mellett 120-szal közelítettük meg a sárga lámpát.
Ja, sárga lámpa. Ha azt látott, akkor visszakapcsolt és rátaposott a gázra, pedig lehetett látni, hogy már az elõttünk menõ se fog átérni. Életveszélyes volt és örülök, hogy élve megúsztuk!
Egyre balkánibb a vezetés Bp-en (vagy máshol is az országban?).
Pixel: megnéztem, és örülök, hogy vannak olyan helyek a földön, ahol ezt meg lehet valósítani!
Miért nem szóltatok neki, hogy lassítson? Én, ha nem lassított volna, biztosan megállítom, számlát kérek és jatt nélkül kifizetem és menjen a pi..ába 150-el.
Zona taxi volt? Miért nem hívtok megbízható társaságot, ahol követelmény is van. Ha a City-nél vagy a 6x6-nál ilyenért bepanaszolod, másnap nem biztos hogy kezdhet.
Írta 2007. május 09. - 14:24

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. május 09. - 14:05

Ja, sárga lámpa. Ha azt látott, akkor visszakapcsolt és rátaposott a gázra, pedig lehetett látni, hogy már az elõttünk menõ se fog átérni. Életveszélyes volt és örülök, hogy élve megúsztuk!
Egyre balkánibb a vezetés Bp-en (vagy máshol is az országban?).
Pixel: megnéztem, és örülök, hogy vannak olyan helyek a földön, ahol ezt meg lehet valósítani!
Írta 2007. május 09. - 13:10

haver bringályát raktam össze és cserébe hazavitt
elég komoly volt hogy a leállósávba kényszeritett minket...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. május 09. - 12:46

rekuval?tegnap 6-os úton 120al mentünk és egy 38 tonnás nyerges MAN kamion lenyomott minket elég dujván.....

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való