Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Most néztem meg az esküvõi képeket.
Ors: Gyönyörû vagy. Nagyon szép a ruhád is.
Thy, gratulálok nektek. Sok boldogságot!

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Én is sajnálom h. nem nagyon jött össze ez a Mátrás bringázás, sajnáltam h. nem tudunk menni Píttel, de lehet jobb, hogy nem voltunk ott...
Jobbulást a sebesülteknek!!!!

Lv

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hûûû, ez rettenetes. Mindig ilyenektõl féltem, amikor láttam, hogy milyen bátran ugráltok. A végére már elhittem, hogy ez a barátaimmal nem történhet meg. Nagyon sajnálom. És meg is könnyebbültem, hogy nem láttam ezeket a szörnyûségeket.
Jobbulást kívánok.

Amerre mi jártunk, szerencsésebbek voltunk.
Tájbringából jó helyezéseket értünk el.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Mátra-túra...

hát ez nagyon nem volt vmi fényes napja a túrázásainknak...

elõször egy harmadjára élvezett gyökeres résznél vhogy odacsaptam a váltóm egy kõhöz, ami azonnal és végérvényeen ketté törte annak a karrierjét, LX volt-nincs...

közben Csubee próbálgatta szárnyait, de fáradtságot nem méltatva ugrott még egyet, amikor is a hátsó kereke leakadt és egy bõdületesen látványos és nagy bukással földbe csapódott. könyök, térd és csípõ mínusz...

aztán sajnos olyan történt, amire a 11éves két kerekû életvitelem alatt még egyszer sem. Kb 200méterre az ösvény vége elõtt egy igen köves Piros kereszt szakaszon Alex hatalmasat bukott, arccal a kövekre... Kórház reform ide-vagy oda, 10perccel késõbb ott volt a mentõ... Szerencsére az orra alatti szakadást össze lehetett húzni, és "csak" agyrázkódása lett, ami miatt most 72 órára benn tartják a hatvani kórházban...

Jobbulást Tesa'!

Kemény lehetett...:-/
Az a nap nem a Tiétek volt, majd legközlebb!
Mindenkinek gyógyulást, Para-Kona-váltónnak pedig egy cserét kívánok!!!
Szam

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
"Részvétem" a mátrai túrázóknak. Nekik mozgalmasabb napjuk volt, pedig mi vagyunk az extrém stílus képviselõi. Mi megúsztuk apróságokkal, komoly firka nem volt. A legpoénosabb az volt, hogy egy kör erejéig csatlakozott a sofõrünk is, és mindjárt firkált is egy hatalmasat. Le kellett vinni a gyöngyösi kórházba, de csak azért mert a szétnyílt tenyere telement földdel, kaviccsal, és ajánlatos volt összevarratni, meg egy tetanuszt beiktatni.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
háááát... Megjártuk, jól megjártuk.

Kezdõdött reggel azzal, hogy az autóm éjszakára nyitvahagyott motorterébe a nagy hajnali esõ miatt beázott valami. Fél órai közelharc a hosszabbítóval és az Ágicám hajszárítójával azt eredményezte, hogy háromnegyed órás késéssel, eltudtunk indulni Oházáról. Alexel Szolnokon futottunk össze... hajtás... Mátrafüred, fél órás késés.

Továbbiakban, ahogy Para leírta.

Hazafelé menet pedig Martfû elõtt gondolkodtam, mivel siettünk, öt ember, öt keró... autó többet fogyaszt... nem jó az üzanyagszint jelzõ... tankolni kellene. Talán a fáradtságnak és az egyéb gondolatuknak, amelyek a fejemben keringtek köszönhetõen, elfelejtettem bemenni a kútra, minek következtében üzemanyaghiányoságot tapasztalhattunk, cca. 5Kmre a kúttól. Szerencsénkre egy tanyasi Embertõl (köszönet Neki) kaptunk kannát és egy házaspár (Nekik is köszönet) elvitt a kuthoz. A visszamenet már kicsit zökkenõkkel telibb lett, mivel senki sem akaródzott megállni egy üzanyagkannát szorongató stopposnak. Vége az lett, mikor már azon gondolkodtam, hogy a kocsiról leakasztatok egy kerót és eljön valaki értem, egy kedves asztalos Bácsi és Felesége megállt... Elvitt...(örökké hála)
Odaérve kocsinkhoz, annak rendje és módja szerint irányjelzõ balra... és lekanyarodott az autó mõgé. Egy fekete VW Touareges (hatalom és dicsõség) kb fél méter hijján tudott csak Bennünket jobbról elkerülni, olyan 120al... ... ... érdekes nap volt.

Nem szeretnék több ilyet!

Más: Alexel beszéltem reggel. Jó volt a hangja, jól van, gyorsan rendbe fog jönni!

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Mátra-túra...

hát ez nagyon nem volt vmi fényes napja a túrázásainknak...

elõször egy harmadjára élvezett gyökeres résznél vhogy odacsaptam a váltóm egy kõhöz, ami azonnal és végérvényeen ketté törte annak a karrierjét, LX volt-nincs...

közben Csubee próbálgatta szárnyait, de fáradtságot nem méltatva ugrott még egyet, amikor is a hátsó kereke leakadt és egy bõdületesen látványos és nagy bukással földbe csapódott. könyök, térd és csípõ mínusz...

aztán sajnos olyan történt, amire a 11éves két kerekû életvitelem alatt még egyszer sem. Kb 200méterre az ösvény vége elõtt egy igen köves Piros kereszt szakaszon Alex hatalmasat bukott, arccal a kövekre... Kórház reform ide-vagy oda, 10perccel késõbb ott volt a mentõ... Szerencsére az orra alatti szakadást össze lehetett húzni, és "csak" agyrázkódása lett, ami miatt most 72 órára benn tartják a hatvani kórházban...

Jobbulást Tesa'!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Gratulálok Ors!:)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Felkerültek a templomi képek
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3001

üdv- Orsolya

:love1:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Délelött Károlytáró-Bagolyírtás, aztán 14H után átmegyünk a Kékesre, kék+ és kék háremszög:D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Para túr(h)a féle csoportnak 10:00 óra, Mátrafüred találkozó és induló pont.

VV: Ti merre mentek majd?

Kahlesz, Mellon: örömteli hír! Gyertek tsak' gyertek!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Köszöntem Uram. Átsiklottam az infón, hogy ti is szervezkedtek azon a környéken.:D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Akkor jól értelmeztem a jeleket. :)
Naszóval az érdeklõdõknek:
DH-s akció a Mátra topicban szervezõdik, érdeklõdni VV-nél!
A túrázós akció pedig itt szervezõdik, érdeklõdni ParaFerinél!
Mindkettõ a Mátrában, vasárnap! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Yessss.....

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Szerintem az egy másik különítmény.

Én is úgy nézem.

VV amit te szervezel az DH-s akció?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Mátrás történet információi a Mátra topicban. Endroo-t 1/4 8-kor veszem fel az Örs után a Shell kútnál.

Szerintem az egy másik különítmény.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hát én :D Ors

szombat nekünk nem jó mert Debrecenbe megyünk...én a Mátrás különitményre gondoltam, ha az még létezik egyáltalán ?!?

Mátrás történet információi a Mátra topicban. Endroo-t 1/4 8-kor veszem fel az Örs után a Shell kútnál.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

szombat nekünk nem jó mert Debrecenbe megyünk...én a Mátrás különitményre gondoltam, ha az még létezik egyáltalán ?!?

Na most akkor Thez és Ors ugyanaz a személy, csak eddig jól titkolta(ták), vagy thez tudathasadt?

Vagy csak én látom úgy, hogy thez a hozzászóló?

Vasárnapi különítmény jelen!
Megyünk. Mátrába. Reggel.

Ennyit tudok, de majd írok SMS-t.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Most akkor ezt az üzenetet ki is írta? :)

A találkozó HOLNAP, SZOMBATON 10:00 UVH

Idõközben módosult egynémely körülmény és át kellett helyezni a túrát szombatra. Írtam még korábban.

A bejáratós új jármûvel jönnétek oda?

--Trifo