Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2007. május 21. - 14:31

Ors: Gyönyörû vagy. Nagyon szép a ruhád is.
Thy, gratulálok nektek. Sok boldogságot!
Írta 2007. május 21. - 13:36

Jobbulást a sebesülteknek!!!!
Lv
Írta 2007. május 21. - 13:01

Jobbulást kívánok.
Amerre mi jártunk, szerencsésebbek voltunk.
Tájbringából jó helyezéseket értünk el.
Írta 2007. május 21. - 09:53

Mátra-túra...
hát ez nagyon nem volt vmi fényes napja a túrázásainknak...
elõször egy harmadjára élvezett gyökeres résznél vhogy odacsaptam a váltóm egy kõhöz, ami azonnal és végérvényeen ketté törte annak a karrierjét, LX volt-nincs...
közben Csubee próbálgatta szárnyait, de fáradtságot nem méltatva ugrott még egyet, amikor is a hátsó kereke leakadt és egy bõdületesen látványos és nagy bukással földbe csapódott. könyök, térd és csípõ mínusz...
aztán sajnos olyan történt, amire a 11éves két kerekû életvitelem alatt még egyszer sem. Kb 200méterre az ösvény vége elõtt egy igen köves Piros kereszt szakaszon Alex hatalmasat bukott, arccal a kövekre... Kórház reform ide-vagy oda, 10perccel késõbb ott volt a mentõ... Szerencsére az orra alatti szakadást össze lehetett húzni, és "csak" agyrázkódása lett, ami miatt most 72 órára benn tartják a hatvani kórházban...
Jobbulást Tesa'!
Kemény lehetett...:-/
Az a nap nem a Tiétek volt, majd legközlebb!
Mindenkinek gyógyulást, Para-Kona-váltónnak pedig egy cserét kívánok!!!
Szam
Írta 2007. május 21. - 09:36

Írta 2007. május 21. - 09:02

Kezdõdött reggel azzal, hogy az autóm éjszakára nyitvahagyott motorterébe a nagy hajnali esõ miatt beázott valami. Fél órai közelharc a hosszabbítóval és az Ágicám hajszárítójával azt eredményezte, hogy háromnegyed órás késéssel, eltudtunk indulni Oházáról. Alexel Szolnokon futottunk össze... hajtás... Mátrafüred, fél órás késés.
Továbbiakban, ahogy Para leírta.
Hazafelé menet pedig Martfû elõtt gondolkodtam, mivel siettünk, öt ember, öt keró... autó többet fogyaszt... nem jó az üzanyagszint jelzõ... tankolni kellene. Talán a fáradtságnak és az egyéb gondolatuknak, amelyek a fejemben keringtek köszönhetõen, elfelejtettem bemenni a kútra, minek következtében üzemanyaghiányoságot tapasztalhattunk, cca. 5Kmre a kúttól. Szerencsénkre egy tanyasi Embertõl (köszönet Neki) kaptunk kannát és egy házaspár (Nekik is köszönet) elvitt a kuthoz. A visszamenet már kicsit zökkenõkkel telibb lett, mivel senki sem akaródzott megállni egy üzanyagkannát szorongató stopposnak. Vége az lett, mikor már azon gondolkodtam, hogy a kocsiról leakasztatok egy kerót és eljön valaki értem, egy kedves asztalos Bácsi és Felesége megállt... Elvitt...(örökké hála)
Odaérve kocsinkhoz, annak rendje és módja szerint irányjelzõ balra... és lekanyarodott az autó mõgé. Egy fekete VW Touareges (hatalom és dicsõség) kb fél méter hijján tudott csak Bennünket jobbról elkerülni, olyan 120al... ... ... érdekes nap volt.
Nem szeretnék több ilyet!
Más: Alexel beszéltem reggel. Jó volt a hangja, jól van, gyorsan rendbe fog jönni!
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Írta 2007. május 20. - 19:10

hát ez nagyon nem volt vmi fényes napja a túrázásainknak...
elõször egy harmadjára élvezett gyökeres résznél vhogy odacsaptam a váltóm egy kõhöz, ami azonnal és végérvényeen ketté törte annak a karrierjét, LX volt-nincs...
közben Csubee próbálgatta szárnyait, de fáradtságot nem méltatva ugrott még egyet, amikor is a hátsó kereke leakadt és egy bõdületesen látványos és nagy bukással földbe csapódott. könyök, térd és csípõ mínusz...
aztán sajnos olyan történt, amire a 11éves két kerekû életvitelem alatt még egyszer sem. Kb 200méterre az ösvény vége elõtt egy igen köves Piros kereszt szakaszon Alex hatalmasat bukott, arccal a kövekre... Kórház reform ide-vagy oda, 10perccel késõbb ott volt a mentõ... Szerencsére az orra alatti szakadást össze lehetett húzni, és "csak" agyrázkódása lett, ami miatt most 72 órára benn tartják a hatvani kórházban...
Jobbulást Tesa'!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2007. május 20. - 14:33

Írta 2007. május 20. - 10:50

:love1:
Írta 2007. május 19. - 20:08

Írta 2007. május 19. - 13:26

Para túr(h)a féle csoportnak 10:00 óra, Mátrafüred találkozó és induló pont.
VV: Ti merre mentek majd?
Kahlesz, Mellon: örömteli hír! Gyertek tsak' gyertek!
Pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2007. május 18. - 19:32

Írta 2007. május 18. - 18:47

Naszóval az érdeklõdõknek:
DH-s akció a Mátra topicban szervezõdik, érdeklõdni VV-nél!
A túrázós akció pedig itt szervezõdik, érdeklõdni ParaFerinél!
Mindkettõ a Mátrában, vasárnap!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. május 18. - 18:41

Írta 2007. május 18. - 17:51

Én is úgy nézem.Szerintem az egy másik különítmény.
VV amit te szervezel az DH-s akció?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. május 18. - 16:26

Mátrás történet információi a Mátra topicban. Endroo-t 1/4 8-kor veszem fel az Örs után a Shell kútnál.
Szerintem az egy másik különítmény.
Írta 2007. május 18. - 16:21

Mátrás történet információi a Mátra topicban. Endroo-t 1/4 8-kor veszem fel az Örs után a Shell kútnál.hát én
Ors
szombat nekünk nem jó mert Debrecenbe megyünk...én a Mátrás különitményre gondoltam, ha az még létezik egyáltalán ?!?
Írta 2007. május 18. - 16:18

hát én
Ors
szombat nekünk nem jó mert Debrecenbe megyünk...én a Mátrás különitményre gondoltam, ha az még létezik egyáltalán ?!?
Na most akkor Thez és Ors ugyanaz a személy, csak eddig jól titkolta(ták), vagy thez tudathasadt?
Vagy csak én látom úgy, hogy thez a hozzászóló?
Vasárnapi különítmény jelen!
Megyünk. Mátrába. Reggel.
Ennyit tudok, de majd írok SMS-t.
Írta 2007. május 18. - 15:54

Írta 2007. május 18. - 15:38

A találkozó HOLNAP, SZOMBATON 10:00 UVH
Idõközben módosult egynémely körülmény és át kellett helyezni a túrát szombatra. Írtam még korábban.
A bejáratós új jármûvel jönnétek oda?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt