Nati, csak nem di meola?
Miért, ugyanakkor van Al di Meola koncserto is? Asszony, azonnal cseréld el a jegyeket!
Nati, csak nem di meola?
Sziasztok! Most jöttünk meg a nyaralásból, úgyhogy nem vagyok biztos benne, melyik szombatra gondoltál Zitinha, most szombatra? Sajna nem biztos, hogy el tudunk jönni, mert 8-tól koncertre van jegyünk, hánytól terveztétek a bulerájt? Mert szívesen benéznénk hozzátok, ha még csak egy fél óra erejéig is! Egyébként pont útba esnétek nekünk Visegrádról hazafelé menet!
Ha már DM: http://forum.bikemag...29&postcount=10
Nem:) Csak bringával járok minden nap dolgozni, az napi 50 km, meg van amikor Pilismarótról is, az meg 70km-csak oda:DHûûûû Tomi, 350km?mit csináltál, le-fel szaladgáltál a HHH-n egész héten?
Hali! Én terveztem Duna középtáv bejárást, de még nem tom lesz e energiám vasárnap is tekerni, mert ezen a héten eddig 350km...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
legközelebb majd sikíts
akkor majd szolj ha aktuális a lakásavato, amugy most jöttem el elõttetek
Szerintem nem mostanság fog meglátogatni téged emberem, mert elég sokat melózik, utána meg rohan haza összerakni egy polcot, feltenni egy lámpát vagy karnist, és még sorolhatnám... elég strapás ez így az elején, de a remélhetõleg pár hét és túlleszünk a javán
Persze, kismamák is jöhetnek meg talán lesz egy pár baba is
Egyébként tegnap találkoztunk a bicajúton a faluban, tekertél velem szembe hátonfekvede szerintem te nem ismertél meg. Bordó Magellán hydraval járok a városban.
A pontos lokáció (Orsnak is):
A falu központjából Pomáz felé tartva a pomázi útról balra kell kanyarodni a Szentistvántelep megálló után (a sarkon a Müller fogadó van, illetve egy Cora reklámtábla a keresztezõdés elõtt). Az már a Taván utca, csak fel kell tekerni a kis dombon, és bele is ütközik az ember a kapunkba. Nagyon könnyû megtalálni!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
tényleg zitinha: én ugye itt melózom kalászon nézek a domboldal felé de kastélyt nem találok seholse. Mellon-nal meg véletlen futottunk össze a kedvenc kajáldámban akkor mondta, hogy ideköltöztök. Azóta igéri, hogy benéz hozzám bár biztos kecó ügyben serénykedik
Kismamák is jöhetnek lakásavatóra?