Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Balu, Buki , ha nektek nem gáz ez a tempó túrázhatnánk is együtt valamikor...

Háát nekem azért gáz ha nem vársz meg és így vágtatsz végig. :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Pénteken terveztük Kiarobbal, hogy megyünk egy rövidebbet, ha van kedved gyere nyugodtan. Neked biztos nem lesz durva a tempó, nekem egy életem egy halálom!!!

Rendben, pentek jonak tunik, felteve, hogy delutan mennenk. Majd szolj ha kikristalyosodott :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Pénteken terveztük Kiarobbal, hogy megyünk egy rövidebbet, ha van kedved gyere nyugodtan. Neked biztos nem lesz durva a tempó, nekem egy életem egy halálom!!!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Nem szokott zavarni, mivel en sem vagyok tul eros :) Ha meg tul nagy a kulonbseg, max idonkent bevarjuk egymast. Hatrahagyni nem szoktam senkit :)

Mostanaban csak rovidebb, ~2 oras tekeresek fernek bele az idombe, de ha ilyesmit mentek, nagyon szivesen csatlakozok. Vizsganapokon mehetunk hosszabbat is, ha vallalod a kovetkezmenyeket :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Közvetlen életveszélyben vagy ugye tudod :behead:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Majd szétfagytam különben, de Zoli ideadta a felsõjét, így nem fagytam meg ugyan.. de olyan szaga volt, hogy utána bekábszerezve azt se tudtam, hogy hol vagyok :D

Kedves Dinnye azt a "szagot" mi öblítõ illatának hívjuk és a mosógépbe öntjük lehet hogy számodra ezek elérhetetlen és érthetetlen civilizációs vívmányok tudom hogy számodra ebbõl az egész világból csak két szó jelent valmit ezek pedig a Kona és a Stevens.
Egyet ne felejts e kettõbõl az egyik az egyik nálam van .
Mivel szerelõ vagyok elég sok szeszámmal rendelkezem úgy mint kalapács hegesztõtrafó, sarokcsiszoló, Lángvágó ezeket a párosid össze a stivivel és a többit rábizom a fantáziádra . Szép álmokat:juhu:
Visszavonva simán eladom a MÉH-be
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Ha o volt a leanyzo zold felsoben, Kona montival, akkor tanusithatom, hogy igy van :) Nem volt konnyu utolerni.

Balu, mi asszem beszeltunk is par mondatot. Lefele te vilagitottal nekunk a hatunk mogul. Mi voltunk azok, akik utana meg mentek egy HHH-t, ha igy emlekszel :D

Ez mind én vagyok!!! DE nem megyek valami túl fényesen sajnos... :(
Majd szétfagytam különben, de Zoli ideadta a felsõjét, így nem fagytam meg ugyan.. de olyan szaga volt, hogy utána bekábszerezve azt se tudtam, hogy hol vagyok :D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Balu, mi asszem beszeltunk is par mondatot. Lefele te vilagitottal nekunk a hatunk mogul. Mi voltunk azok, akik utana meg mentek egy HHH-t, ha igy emlekszel :D

Bizony emlékszem! Azt viszont nem tudom ki volt az a lány aki ott ment elõttünk és külön megköszönte a világítást lefelé közben? Nem mertem az orcájába fényeskedni, hogy megnézzem ki õ.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Görögdinnye hangoztatja, hogy lassan megy, közben úgy teker mint egy versenyzõ, hogy így elöl jár fel is le is. :)

Ha o volt a leanyzo zold felsoben, Kona montival, akkor tanusithatom, hogy igy van :) Nem volt konnyu utolerni.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Majd máskor meg kell beszélni. Görögdinnye hangoztatja, hogy lassan megy, közben úgy teker mint egy versenyzõ, hogy így elöl jár fel is le is. :)
Reszketett, már mint fázott? Ha tudom és látom hol van akkor adtam volna neki kölcsönbe egy bringás kabátot a lefelére. Volt nálam.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mi voltunk az elsõk akik elindultunk a kilátótól ( Dinnye reszketett mint a galagonya:lol1: ) úgyhogy nem hiszem találkoztunk volna a nyomós kútnál.
Legközelebb megdumáljunk.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Balu én egyszer azt hiszem láttalak mikor az alagutból jöttetek ki mi az elején voltunk és tippem szerint te voltál a 20-30cm széles kormánylámpával, csak aztán jött az emelkedõ és elkapott a gépszij:).

Az biza én voltam! A fejemen akkor nem világított semmi?

Szia Balu!
Én sajnos még nem láttalak. De a fényt tekintve Zoli is a középpontban volt, neki is oda-vissza csavargatták a Hozé lámpáját. Mindenki megcsodálta. Esetleg így nem vagyunk ismerõsök?!

Valamit mondtak, hogy van még egy jó fény a társaságban, csak az nem illen erõs. :D

Az sem ismerõs neked amikor a janihegyi nyomóskútnál kiabáltam ki jön velem egy lájtos terepen levágni az aszfalt hajtûkanyart? Még akkor esetleg láthattál amikor az aszfaltra kiérve bevártuk a hosszabb úton lezúdulókat.

Lehet, hogy elõször lementetek és mi meg késõbb értünk oda a kúthoz.
Esetleg meg sem álltatok ott?

Legközelebb meg kellene beszélni.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Szia Balu!
Én sajnos még nem láttalak. De a fényt tekintve Zoli is a középpontban volt, neki is oda-vissza csavargatták a Hozé lámpáját. Mindenki megcsodálta. Esetleg így nem vagyunk ismerõsök?! Ha lesz legközelebb ilyen, akkor menjünk elve együtt. Különben nagyon jó pofa dolog volt, csak most ne lennék ilyen piszok á-á-álmos!

Te nem lehetsz álmos Kedves Görögdinnye tekintve hogy -60 km ben vagy az éjszakát illetõen ill hogy már ill még az Igazak:D álmát aludtad mikor én még tekertem haza ill már melóztam. Most meg ahelyett hogy aludnék 1 ösmerösöm bringáját próbálom életre kellteni.
Balu én egyszer azt hiszem láttalak mikor az alagutból jöttetek ki mi az elején voltunk és tippem szerint te voltál a 20-30cm széles kormánylámpával, csak aztán jött az emelkedõ és elkapott a gépszij:).
Tetszett ez a kis éjszakai füttyös tekerés:beer:.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Görögdinnye, nem láttatok engem? Már arról is emlékezetes lehet, hogy mindenki nézegette a fényem csodálkozva, kérdezgettek róla. Alig tudtam átmenni a csoporton miközben kerestem ismerõst. Végül a CM túrásokra akadtam. Merre álltatok a mûjégpálya bejáratánál?

Szia Balu!
Én sajnos még nem láttalak. De a fényt tekintve Zoli is a középpontban volt, neki is oda-vissza csavargatták a Hozé lámpáját. Mindenki megcsodálta. Esetleg így nem vagyunk ismerõsök?! Ha lesz legközelebb ilyen, akkor menjünk elve együtt. Különben nagyon jó pofa dolog volt, csak most ne lennék ilyen piszok á-á-álmos!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Görögdinnye, nem láttatok engem? Már arról is emlékezetes lehet, hogy mindenki nézegette a fényem csodálkozva, kérdezgettek róla. Alig tudtam átmenni a csoporton miközben kerestem ismerõst. Végül a CM túrásokra akadtam. Merre álltatok a mûjégpálya bejáratánál?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Ma már ezt hívják enduro kategóriának.:)
Le vagy maradva.:D

Tökéletes példája: http://www.yeticycle...es/ASR_7/WHITE/

Azannya!
Most mondjam hogy szép? Vagy nem mondjam, mert úgyis mindenki tudja...
Ausztria, Kenguruk földje!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Ma lesz, ha valakinek van kedve éjszaka egy lazát tekerni nagyobb társaságban!
http://forum.bikemag.hu/showpost.php?p=865727&postcount=12325

Köszi! Voltunk ZeeZoltanoval.
Nekem tetszett.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Ma lesz, ha valakinek van kedve éjszaka egy lazát tekerni nagyobb társaságban!
http://forum.bikemag.hu/showpost.php?p=865727&postcount=12325

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni?

És Virág elvtársat sem!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ugyebár minden viszonítás kérdése ;) 160+170-et mozgó gépet azért még ma sem neveznek enduronak sztem - bár valóban nem is igazi DH gép :) ezért dh-tankocska :)

Ma már ezt hívják enduro kategóriának.:)
Le vagy maradva.:D

Tökéletes példája: http://www.yeticycle...es/ASR_7/WHITE/