Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:53
Írta 2009. július 28. - 15:39

...aztán lehet magyarázkodni az erdésznek, hogy éjszaka mit keresünk kerékpárral abban az erdõben, ahol csak 18 óráig tartózkodhatnak turisták, és miért gyújtunk tüzet engedély nélkül, és különben is...

Írta 2009. július 28. - 09:47

SSS nem lesz mostanában? Vagy volt, csak lemaradtam?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. július 23. - 19:37

Írta 2009. július 23. - 17:22

Zsizsi, ha tényleg annyira szeretnéd, még a nevezésnél átrendezhetjük sorainkat. Paul is szívesen tekerne Veled is. Csak én sajnálnám, ha lemondana rólam. De azért, hogy mindenkinek jó legyen még megbeszélhetjük.

Írta 2009. július 23. - 16:06

Tudod Paullal, mint emberrel semmi bajom, de mint partner...! (Meghagyom Erának.)
Hááát... a szexuális identitásom törzsfejlõdése során én a másik - szebbik - nem felé orientálódtam és ehhez a mai napig tartom magamat!
Zeezoltano, ezt - is - megúsztad!
geoff, nyugi, téma itt lezárva, topic marad!
Amúgy ami a versenyt illeti, beszéltem Erával és elvileg a helyszínen is lehet még nevezni, de sajna nekem nem jön össze a dolog. Pedig nagyon, de nagyon...:cry:
Hááát... a szexuális identitásom törzsfejlõdése során én a másik - szebbik - nem felé orientálódtam és ehhez a mai napig tartom magamat!

Zeezoltano, ezt - is - megúsztad!

geoff, nyugi, téma itt lezárva, topic marad!

Amúgy ami a versenyt illeti, beszéltem Erával és elvileg a helyszínen is lehet még nevezni, de sajna nekem nem jön össze a dolog. Pedig nagyon, de nagyon...:cry:
Írta 2009. július 23. - 16:04

Írta 2009. július 23. - 15:57

Na várjatok már egy kicsit!
Itt most Zsizsirõl és Paulról volt szó.
Itt most Zsizsirõl és Paulról volt szó.

Írta 2009. július 23. - 14:08

Te se hagyd ki papamaci - szívesen kölcsönadlak Zsizsinek és H. Zolinak 
u.i: Ami marad belõled ..azt megtarthatják

u.i: Ami marad belõled ..azt megtarthatják

:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.
Írta 2009. július 23. - 14:04

Istenem de szép is az mikor két meleg:D civódik a kánikulában:lol1:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. július 23. - 12:27

Írta 2009. július 23. - 12:25

zsizsi said
Paulnak meg van párja
én nem vállalnám "a pár" szerepét!
De finnyás vagy, nem akarsz "párosodni" Paullal?:lol1:
Egy volt kollégám szerint hetente egyszer az csak kaland!

Nem-nem, én már foglalt vagyok!Mielõtt megindul a fantáziád!
Írta 2009. július 23. - 11:48

Hja, ha nem szerveztem volna magamnak már egyéb - szintén tekerõs - programot...!na meg ott az elõzetes nevezési határidõ is, ami már lejárt. Ááh...
Paulnak meg van párja
én nem vállalnám "a pár" szerepét!
Paulnak meg van párja

Írta 2009. július 23. - 11:38

Zsizsi még nem hagytad ki- még biztos beférsz valahová- áll. Paulnak nincs párja

:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.
Írta 2009. július 23. - 10:35

era said
Bakter!!! Mit hagytam ki! :wallbangeEgy nagyon klasz TT/versenyt ajánlok nektek.
http://forum.bikemag...5&postcount=969)
Írta 2009. július 23. - 09:21

Szia ERa!
Jövünk sütögetni
Jövünk!!!
Jövünk sütögetni

Írta 2009. július 20. - 14:56

Már régi szokásunk, hogy alkalmanként felmegyünk a Hármas határhegy Francia bányájába mászni, szalonnát sütögetni. A mászást már nem forszírozom, de a sütögetés, tábor tûz körül ücsörgés még mindig kedvemre való.
Szóval páran összebeszéltünk, feltekerünk a Fenyúgyöngyénél lévõ Francia bánya tisztására 7-8 körül megsütjük a szalonnánkat, majd este, 10 körül legurulunk.
Nagyon hangulatos program, gyertek ti is, örömmel látunk benneteket!
Era
Szóval páran összebeszéltünk, feltekerünk a Fenyúgyöngyénél lévõ Francia bánya tisztására 7-8 körül megsütjük a szalonnánkat, majd este, 10 körül legurulunk.
Nagyon hangulatos program, gyertek ti is, örömmel látunk benneteket!
Era
Írta 2009. június 25. - 12:37

Egy nagyon klasz TT/versenyt ajánlok nektek.
http://forum.bikemag...5&postcount=969
Nekem nagy élmény volt, mert Paullal (a szerelmemmel) párban csináltuk végig.
http://forum.bikemag...5&postcount=969
Nekem nagy élmény volt, mert Paullal (a szerelmemmel) párban csináltuk végig.

Írta 2009. május 21. - 23:20

görögdinnye said
Pénteken terveztük Kiarobbal, hogy megyünk egy rövidebbet, ha van kedved gyere nyugodtan. Neked biztos nem lesz durva a tempó, nekem egy életem egy halálom!!!
Gorogdinnye!
Irtam privatot.
Írta 2009. május 21. - 20:17

Na majd máskor ha nem rohan úgy a társaság.
Ilyenkor jó idõben szeretek éjszaka kimenni mert kellemesebb a levegõ.
Ilyenkor jó idõben szeretek éjszaka kimenni mert kellemesebb a levegõ.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. május 21. - 11:14

Balu1 said
Csöppet se aggódj, nagyon szeretek kirándulni, nézelõdni. Ott muszáj volt hajtani, mert Zoli nagyon belehúzott és csak neki volt használható lámpája, nagyon oda kellett lépni, hogy ne maradjak.le .. erre mondják, hogy az életösztön csodákra képesHáát nekem azért gáz ha nem vársz meg és így vágtatsz végig.