Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Jelen. :)
Viszont most még pár hétig nem nagyon tudok menni túrázni, mivel volt egy részleges bokaszalag szakadásom egy hónapja, hétvégén tervezem valami rövid aszfaltossal "felavatni" a bokámat...

De azután igen, mindenképp, szervezzünk valamilyen túrát, lábujjlefagyás elkerülésével természetesen. :D Részemrõl télen csak Budai-hegységbe jártam tavaly, Pilisbe talán csak egyszer mentem, mert hidegben nem szeretek messzire menni.

Ez a tájbringa dolog érdekelne, épp most láttam meg, hogy Csillebérc mellett kijelöltek egy pályát, izé, ellenõrzõ pontokat. Mihelyst lehet, kipróbálom.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Hát lefelé még én se vagyok az igazi, mondván az óvatos kerékpáros lesz az öreg kerékpáros. Mindig nézem a túrákat, amit a fiúk szerveznek, szóval mi lányok is szervezkedhetnénk velük vagy külön. Van közetek olyan, aki a hideg esetleg hó dacára sem dobja sarokba a kerékpárt? A lefelé, fölfelé, inkább gyakorlás kérdése. Én hétközben is szoktam menni laza aszfaltos Hármast, vagy János hegyet. Ha valaki társulna szívesen veszem. Meg a hétvégére is össze lehetne hozni valami laza tekerést itt a Pilisban, nem túl hosszút, hogy ne fagyjon le a lábunk....

niksi

niksi

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
úgy látszik általánosságban elmondható a lányokról, hogy felfelé nem megy, lefelé meg majréznak:)

Kati.ca

Kati.ca

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Sziasztok!

Na, én is elkezdem a fórumozást :-)
És hát hova máshova írhatnék elõször, mint ebbe a topikba, lévén én is bringáslány vagyok :-) Elég hobbista szinten, de indultam már maratonon, tájbringa versenyen és a Száguldó Virágoknak is tagja vagyok... De legjobban én is a kötetlen erdei tekeréseket szeretem. A felfelét én sem bírom, lefelé szintén félek, bár ha néha véletlenül meglódulok és átzúdulok pár nagyobb göröngyön és kavicson esés nélkül, akkor mindig eszembe jut, amit a fiúk mondanak: lendülettel mindenen átmész, nem kell totojázni! :-)

niksi

niksi

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Szerintem Lensver emlékét azzal õrizzük a legjobban, ha folytatjuk azt, amit õ elkezdett. Szervezünk közös túrákat és bátorítjuk azokat a lányokat is, akik még nem elég merészek, hogy eljöjjenek velünk tekerni. :)
Jó lenne, ha újra sok lány látogathatná ezt a topikot.

A közös túrák szervezése nagyon jó ötlet, bár én is azok közé tartozom, akiket még bátorítani kéne :) Én is ezt szeretném, hogy minél több lány ossza meg a gondolatait itt a topicon, és úgy érzem most végre el is indult itt valami.
Azért érdeklõdöm ennyire, mert nem rég kezdtem csak el bringázni -meglepõ módon én is egy fiú hatására:)- és kíváncsi vagyok, hogy ti mit hogyan csináltok. Meg amúgy is egész jó kis csapatnak tûnnek ezek a fórumozók:D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szia Niksi és többiek!
Szerintem Lensver emlékét azzal õrizzük a legjobban, ha folytatjuk azt, amit õ elkezdett. Szervezünk közös túrákat és bátorítjuk azokat a lányokat is, akik még nem elég merészek, hogy eljöjjenek velünk tekerni. :)
Jó lenne, ha újra sok lány látogathatná ezt a topikot.

Én vidéki lány révén kiskoromtól bringázom. De az elsõ montimat valóban a barátom vette.

Részleteket az aláírásomban olvashatsz. :)

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

és ez így van rendjén;)
úgyhogy lányok hajrá!

pl érdekelne, hogy ki miért kezdett el bringázni? mennyit szoktatok tekerni? hol? stb...

1. Barátom sokszor mesélte, milyen jó is volt gyerek meg fiatal sráckorában a Csepel outijával tekeregni a Zemplénben. Máig váltig tagadja, hogy hatással lett volna rám. :D Nem is miatta kezdtem el, inkább a bringázás élménye fogott meg még elmesélve is, így végül hamarabb lett brigám (Kelly's cross bicó), mint hogy õ le tudta volna váltani az öreg harcost. Sõt, most is eggyel több bicóm van, mint neki, de ez persze azért ki fog egyenlítõdni.

2. Munka miatt sajna csak hétvégén tudok menni, pedig minden szabad percemben nagyon mennék a hegyekbe. Alapvetõen felfelé gyenge vagyok, lefele meg félek :D de akkor is a jó kis földes, murvás, saras, köves helyeken, szóval csak terepen imádok menni, mert ott mindig szembe kell nézni azzal, hogy félek, de akkor is le kell mennem, vagy meredek, de akkor is fel kell jutnom. :) Pláne társasággal, mert hát ugye ha egy meredek falú nagy gödörön a többi tíz ember átjutott, akkor csak átmegyek én is, még ha egyedül inkább áttolnám is...

Helyileg Budai-hg (csak ha muszáj, meg télen), Pilis, Visegrádi-hg, ritkán Börzsöny (szép, de nekem még nehéz). Na meg szép lassan azért egy-egy tt is volt már tavaly, és talán jövõre remélem eljutok az elsõ maraton rövid távig is.

Nem tudom, valahogy furcsa, szomorkás érzés ebbe a topikba írni most, hogy a topiknyitó, az egyik legrégebbi, leglelkesebb bringáslány már nem írhat ide... :( Személyesen nem ismertem, de néhány üzenetet váltottunk, és valahogy olyan magától értetõdõ volt, hogy itt jelen van...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

és ez így van rendjén;)
úgyhogy lányok hajrá!

pl érdekelne, hogy ki miért kezdett el bringázni? mennyit szoktatok tekerni? hol? stb...

1. ...hát mert járni már tudtam, úgyhogy meg kellett tanulnom bringázni is :)
hároméves korom óta tekerek - pótkerék nélkül!:)
2. amennyit csak lehet: munkába minden nap, hétvégén, ha az idõ engedi, lehetõleg sokat
3. hol nem tekerek: a lakásban pl. nem

niksi

niksi

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Sajna a tereptõl fél, szóval aszfalton tekergetünk.

Én is féltem a tereptõl, aztán egyszer elcsaltak egy erdei útra. Azóta szeretnék egy montit, de minimum egy teleszkópot:D Szerintem vidd el egyszer a nõvéredet valami "lájtosabb" terepre, biztosan meg fog tetszeni neki is.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az ismerõsi körömben a bringázó csajok 90 %-a srác (pasi, bátyj, öccs, stb.) hatására kezdett el tekerni. Én a nõvéremet fertõztem meg, tavaly tavasszal elém állt, hogy 100ezer ft-ért össze tudok-e neki rakni egy bringát, úgy hogy a régi váz marad :) Sajna a tereptõl fél, szóval aszfalton tekergetünk.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

niksi

niksi

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Biztos azért, mert a fiúk is a nõtársaidra kiváncsiak :D

és ez így van rendjén;)
úgyhogy lányok hajrá!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Miért van az, hogy ez egy "lányos" topic, mégis 90%-ban fiúk írnak ide? Ilyen passzívak volnánk? Én kíváncsi lennék nõtársaimra is!!!

Biztos azért, mert a fiúk is a nõtársaidra kiváncsiak :D

niksi

niksi

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Miért van az, hogy ez egy "lányos" topic, mégis 90%-ban fiúk írnak ide? Ilyen passzívak volnánk? Én kíváncsi lennék nõtársaimra is!!!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Köszi mindenkinek:)
Hát tapétánk nincsen, a festéket meg csak nem nyalja le:D
Azt mondta a doki, hogy a 12. hét után "szokták" a terhességet biztosnak venni. Vagyis akkor már aránylag biztos, hogy megmarad.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Thy: gratulálunk mi is! Nyugi, gyereket nevelni szórakoztató dolog. Legalábbis az ember sokmindenen megtanul röhögni. Milyen vicces is pl egy falról letépett tapéta... Valamint a gyerekek környékén a korábban undorítónak gondolt testnedvek száma is jelentõsen lecsökken.

Mit mondott a doki konkrétan azzal a 12 héttel?

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Thy + Ors!
Gratulálok nektek.
Tegnap éppen nézegettem hogy nõ a 2. generáció. :)
Jó egészséget nektek.
Era

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Ma a temetésen nem talált valaki egy napszemüveget?
A végén amikor az emlékkönyvhöz legugoltam és letettem a
fehér vászon szatyromat a pulcsival, akkor csúszhatott ki a tetejérõl.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Thommey & Ors:Ez egy drága pendrive!:DDD
Gratula Gyerekek! Mi lesz ebbõl!!:PPP Superbiker:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Köszönjük a gratulációkat!
Ikrek helyett beérem eggyel is:D Bár akkor meg letudva a kettõ:D
Valahogy a bringás filmzenéket is be kell csempészni az ízlésvilágba:) Meg majd felolvasom 1991-tõl a Shimano katalógusokat. Az kitart 9 hónapra:D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Gratulálok!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_