Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Nos, én tekertem egyet itthon. Itt hónak a nyomát sem lehet még látni - na, nem is fotóztam :) - de hideg és szél az annál inkább. Néztem Ronin képeit, a Pilisi tekerésérõl készítette a Túrák Magyarországon topicban. Szóval akár mehettünk is volna. Szép kövér hó várt volna minket.
Sebaj, ez van.
?

A jövõ héten be lehetne pótolni, mondjuk vasárnap, akkor tudnék menni én is veletek. Az idõjósok szerint méghidegebb lesz és valszeg több hó is várna ránk 1 hét múlva. Az hogy kellemes volt a mai út, az azért nagyképû kijelentés volt a részemrõl, mert a nyári spd cipõben sz@rrá fagyott a lábam. Sõt, alapjában véve nem is mûködött a technika, mert tolós részeken úgy beletömörödött a hó a pedálba és a stopliba, hogy képtelen voltam bepattintani a cipõt a helyére. Találkoztam 5-6 sráccal, akik mentek még Lajosforráshoz meg a Kõ-hegyre, de én a lábelfagyás miatt inkább hazafelé vettem az irányt.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ja, az Õ képei mindig jól jönnek, ha szépet akarsz látni gondûzõnek, viszont sajog az ember szíve, ha nem tud tekerni menni, de szeretne. :)
Pihentesd a lábadat, gyógyuljon meg minél elõbb, és annál hamarabb lehetsz részese az élményeknek! ;)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Biztos igen, most egy kicsit "bal lábbal keltem fel hangulatban", de nézegetem Oldbike képeit, pont a Vértesrõl készülteket.

Hát, ki szelet vet...de ne nyafogj! Jössz Te még, a mi túránkra! :)
Lábad hogy van?

:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hát, ki szelet vet...de ne nyafogj! Jössz Te még, a mi túránkra! :)
Lábad hogy van?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Úgy bánt, hogy tegnap így elba..tam, meg hogy pont azon a ku..va jeges úton jöttem le, lehet, hogy ma már sokkal jobb volt, láttam én is a képeket a szívem szakadt meg.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szóval,az erõs szél felkapta a lehullott faleveleket, száradt füvet, gizgazt, ezt azt. gyûjtõnéven, minden sz*rt! :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Mester!
Esküszöm, nem értem.
Milyen volt a levegõ?
:)

Mit nem értesz ezen?
Tiszta sz@r volt a levegõ!:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Igen!
Egyetlen NATO-kódot sem találtam benne! :D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Mester!
Esküszöm, nem értem.
Milyen volt a levegõ?

Ha jól értem
nem
volt
benne ..
..sierra
..zulu
..alfa
..romeo

..vagy volt benne.. mittudom én. :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nos, arra gondoltam, hogy a levegõbõl a párát kipucolta a szél, és kristálytiszta volt a látóhatár.
Vagy, netán gúnyolódsz!? :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Itt jó volt, csak a szél hordott minden "sz*rt" a levegõben.
[...]de egy biztos, olyan tiszta volt a levegõ, ami nagyon ritka élmény. Egy nagyobb dombról most jó messzire elláttam, ugyanez Dobogókõrõl...

Mester!
Esküszöm, nem értem.
Milyen volt a levegõ?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Mivel jég volt kint ezért ki sem keltél az ágyból és esetleg ott történt a dolog kettecskén?
Bocsi a viccért (nem tudtam kihagyni), hol van az otthon amerre jártál?

Na jó, megbocsájtva! :) Amúgy én Dömsödön rontom a levegõt. Itt tekertem egyet, a Kunsági homokdûnék között. Itt jó volt, csak a szél hordott minden "sz*rt" a levegõben.

ja de csak a duna parton
tök jó lett volna ,de ha nem is volt akkora szél mint reggel, pont kicsit volt túl a számomra élvezhetõ mértékûn

Hja, én sem vagyok oda az önkínzásért, de egy biztos, olyan tiszta volt a levegõ, ami nagyon ritka élmény. Egy nagyobb dombról most jó messzire elláttam, ugyanez Dobogókõrõl...szerintem a Tátrát lehetett ma skubizni.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
itt meg csak jönnek mennek a felhõk semmi csapadék..
:-L

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Nos, én tekertem egyet itthon. Itt hónak a nyomát sem lehet még látni - na, nem is fotóztam :) - de hideg és szél az annál inkább. Néztem Ronin képeit, a Pilisi tekerésérõl készítette a Túrák Magyarországon topicban. Szóval akár mehettünk is volna. Szép kövér hó várt volna minket.
Sebaj, ez van.

Bikertigger, voltál tekerni?

ja de csak a duna parton

tök jó lett volna ,de ha nem is volt akkora szél mint reggel, pont kicsit volt túl a számomra élvezhetõ mértékûn
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Nos, én tekertem egyet itthon.

Mivel jég volt kint ezért ki sem keltél az ágyból és esetleg ott történt a dolog kettecskén?
Bocsi a viccért (nem tudtam kihagyni), hol van az otthon amerre jártál?

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Sebaj, ez van.

Bikertigger, voltál tekerni?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
40kg, az még csak olyan fél éves lehet. Én már ellökni sem tudom õket:) Sajna ma nem mentem bringázni, de lehet holnap megyek egy havasat:) Ellenben megnéztük a King Lines mászófilmet. Hát ez a Sharma gyerek beszarás! Mindenkinek ajánlott! Most este viszont vár még rám egy fogászati kezelés:(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Mekkorkák? Kolléga évvégén szeretne vágni birkát. (igaz, csak egyet.) Kérdezem. Ha neki kell, a másikat viszem én, van még hely a fagyasztóban. :)

jó nagyok, vmi cca 40 kg-t mondott az asszony (néha bringáslány csak eladtam a bringáját , már azér mondom hogy ne legyen off :) )
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

aprpó : 2 birka nem kell vkinek, jó áron ?

Mekkorkák? Kolléga évvégén szeretne vágni birkát. (igaz, csak egyet.) Kérdezem. Ha neki kell, a másikat viszem én, van még hely a fagyasztóban. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
egyik cimborámnál állandóan rohangáltak körbe a kertben, és a pozdorja garázs oldalán wallrideoltak...szerettek a szomszédok is :) (fõleg kora reggel)

aprpó : 2 birka nem kell vkinek, jó áron ?