Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szép volt, jó volt, köszönöm ennyi...! :)
Nos, megérte, nekem nagyon tetszett az erdõ így nyirkosan is! /Szegény zeezoltanot megtréfáltam, mert nézelõdtem az erdõben jobbra-balra és azt hitte arra kell menni!:D/ A köd a magasabb régiókban meglehetõsen nagy volt, Dobogókõre felfelé 10 méterre, ha lehetett látni.
Nekem a vége - is - nagyon tetszett, lefelé a P-on.
Ronin meg az aszfalton Pomáz elõtt egy "ártatlan" kérdés után úgy begyorsult, hogy csak pillogtam! :scared:
Elõkerültek a lámpák is.
Nekem a legközelebbi folytatás, Bükki Tortúra.

Görögdinnye! Ha ezt tovább folytatod - a "nem jövök, de szeretnék" - akkor elrángatunk egy ártatlannak nevezett "Börzsönyi szívatóra", - a'la VV - ahol aztán tekerhetsz, amíg csak bírod! (És még azután is, ha haza akarsz jutni!) :D
(Húú, de genyó vagyok!)
Na jó, jöhetsz máskor is! :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Végül mégis mentünk négyen (Bikertigger,Zeezoltanoo,Zsizsi és jómagam).
Nem ez az idõjárás a bringások álma, a szemerkélõ esõ, a köd, a nyirkos erdõ, de mindezek ellenére nem volt olyan vészes a dolog, feltéve ha nem 8 fokos hõmérséklethez öltözik az ember. Vagy egy tigris? :)
Nagyon kényelmes tempót nyomtunk elég sok aszfalttal, nálam 70 kilométerre jött ki a táv. Lefelé jövet kénytelen voltam beelõzni Zsizsit az aszfalton, mert ha mögötte voltam úgy maga után szippantott, hogy nem gyõztem a féket húzni. Gondoltam akkor inkább kicsit megnyomom, minthogy a felnimet koptassam. A túra végén még be akartam menni a sarki közértbe a Mátyás király úton, de nem volt nálam lakat, a bolt elõtt még épp töltötte magába a féldekás üvegbõl a szittyót egy rosszarcú alak. Nem mertem kint hagyni a gépet, inkább a korgó gyomor mint egy ellopott bringa megállapítással hazajöttem.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Elég enyhének tûnik a tél, remélhetõleg így is marad, szóval nem kell sutba dobni a biciklit, és dec. 20 után ismét egyre korábban kel, és egyre késõbb nyugszik a nap :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Esik, nem esik, megyünk. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Balu tévedtél:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Reggel kinéztem az ablakon, ernyõvel mennek.. na, gondoltam mars vissza aludni!
Durmoltam tovább. Aztán féltíz körül kinéztem, á biztos nem megy senki esõben.. :deszcz:

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én ilyenkor maradok a jó kis alapozó köreimnél, ma is toltunk bõ 3 órát, kellemes volt végig az esõben...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
HÁt igen, ahogy kiér az ember Pest hõburkából mindjárt esik a hõmérséklet vagy öt fokot.
Esegetett is valami....
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

HIába írtátok fel ilyen késõ este, amikor a jobbak már húzzák a lóbõrt, ne higgyétek, hogy mindig meg fogtok úszni Feltöltött kép
Egyéként elég szar volt az idõ...mentetek?

ja

4 en voltunk

jó volt, csak valamiért 7-8 fok szárazidöhöz öltöztem, a kissé esõs 2-3 fokban meg kisrigói kiszállást kért a komfortérzetem....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

akkor egyszercsak ott leszek valahol :)

HIába írtátok fel ilyen késõ este, amikor a jobbak már húzzák a lóbõrt, ne higgyétek, hogy mindig meg fogtok úszni Feltöltött kép
Egyéként elég szar volt az idõ...mentetek?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

de amit én ajánlok, az egy jófajta téli cipõ. Mivel jóval kevesebbet nyúzza az ember, bõ tíz éven át kiszolgál, ellenben a kamáslikkal amikbõl évente elfoszlik egy pár, komfortban pedig ég és föld.

én már nem is mertem mondani:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Konás, a Neó Prémmel az a gáz, hogy zéró szellõzés. Olyan, mint egy nagy zacskó. Ráadásul baromi meleg. Tehát lehet hogy az elején hûdejó, egy óra múlva már vizes, két óra múlva meg már tocsogsz az izzadtságban. Nem bejövõs az érzés. Mellesleg kétlem, hogy elférne a bringáscipõn belül. Marad a kamásli, a melegítõs talpbetét, de amit én ajánlok, az egy jófajta téli cipõ. Mivel jóval kevesebbet nyúzza az ember, bõ tíz éven át kiszolgál, ellenben a kamáslikkal amikbõl évente elfoszlik egy pár, komfortban pedig ég és föld.
Ausztria, Kenguruk földje!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Holnapi Pilisre, 1. tali-pont UVH budai oldala 1/2 10-kor.
Onnan Szentendréig laza bemelegítés - ez aszfalton, ill. a Duna parton kerekezést jelent - majd ha mindenki egyetért a Cseresznyés völgy felé vesszük az irányt. (Tudod, görögdinnye, mirelit! ) :D

D

akkor egyszercsak ott leszek valahol :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
http://www.decathlon...75010-49644320/
Parancsolj:)

Szerintem ez a neoprém zokni rettentõ meleg lehet leginkább szerintem olyanoknak találták ki akik keveset vagy egyáltalán nem mozognak PL: vádász méla téli lesben.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

És ha nem talpmelegítõ hanem vindstppos zokni? Nekem ma majdnem izzadt a lábam benne a nyári cipõvel

meg tudnád mutatni, hogy milyen zoknid van?
márka, ár stb...

ez milyen lehet?
http://www.viz-part....d=9742&zoneid=1

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jó az is, de mínuszokban azért egy talpmelegítõ mennyi tud lenni!

Andris, ok, üzenj, ha találtál valamit. Én is még körbekukkantok!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
És ha nem talpmelegítõ hanem vindstppos zokni? Nekem ma majdnem izzadt a lábam benne a nyári cipõvel

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
akksis nem játszik. az baromi drága :o
meg akkora tél nem lesz úgyse :D
meglesem a DM-es cumót, aztán szólok

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Holnapi Pilisre, 1. tali-pont UVH budai oldala 1/2 10-kor.
Onnan Szentendréig laza bemelegítés - ez aszfalton, ill. a Duna parton kerekezést jelent - majd ha mindenki egyetért a Cseresznyés völgy felé vesszük az irányt. (Tudod, görögdinnye, mirelit! ) :D

Andris!
A lábmelegítõvel eddig nem jártam szerencsével. Vadászboltban - ahol két éve is vettem - most semmi, van viszont aksis, jó sok maniért. Viszont amit görögdinnye is írt, azt megnézem a DM-ben, hátha...
Viszont amit én is használtam, azt csak egyszer lehet használni, aztán kuka. Ennyi pénzért nem jár minden! :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

hm. mikor láttad ezt a DM-ben?
akkor az úgy nézett ki, hogy 1100 Ft ért kaptál 4 párt? tehát egy bringázás került 275Ft-ba?

amúgy zsizsi asszem valami más fajtát említett, ami többször használható

Nem 550 HUF per párm de volt külön lábujjmelegítõ is, abba ugyanennyi pénzért több darab is volt, és az Arany J. utcán lévõ DM-ben láttam akcióasan,de biztos van a többiben is.Lehet drága ennyiért, ha jól emlékszem, 35 C ra melegdik fel és ezt a hõt tartja 4 -5 órán keresztül.