Az is ilyesmi mint a mirelit csipkebogyó a bokron?..Onnan Szentendréig laza bemelegítés - ez aszfalton, ill. a Duna parton kerekezést jelent - majd ha mindenki egyetért a Cseresznyés völgy felé vesszük az irányt. (Tudod, görögdinnye, mirelit! )

Az is ilyesmi mint a mirelit csipkebogyó a bokron?..Onnan Szentendréig laza bemelegítés - ez aszfalton, ill. a Duna parton kerekezést jelent - majd ha mindenki egyetért a Cseresznyés völgy felé vesszük az irányt. (Tudod, görögdinnye, mirelit! )
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Itt korábban szó esett a neoprénrõl.
Sokig nem ismertem az ilyen anyagokat mint a "neoprém".
Magamtól nem tudtam elképzelni milyen prém lehet az.
Ilyesmi ügyben ami bringán is használatos, mindíg Natit kérdeztem.
Aztán felvilágosított, hogy ne egy prémet képzeljek el.
Ez egy habosított gumi ami még akkor is megõrzi a hõ visszatartó képességét ha kívül-belül tocsog a víztõl. A búvárok használják még.
Ennek a márkaneve a neopren, magyarul kiejtve neoprén.
érdekes módon mindenki a jó meleg prémre asszociál.
Amíg nem ismertem addig én is arra gondoltam.
Mellesleg titokban edzem, hogy úgy cikázzam mint a villám, mit nekem egy Börzsöny le fogtok halni (én meg meg a szívinfarktustól)
Ez az arcoskodás??
44-11. Az tudom milyen! (Ma sem sikerült az a meredek vízmosás úgy!)Nem, nem arcoskodás, de majd erõsen figyelünk rád a Börzsönyben hogy a pihenõk helyett arcoskodhas 44-11-en:)
Nem, nem arcoskodás, de majd erõsen figyelünk rád a Börzsönyben hogy a pihenõk helyett arcoskodhas 44-11-en:)Mellesleg titokban edzem, hogy úgy cikázzam mint a villám, mit nekem egy Börzsöny le fogtok halni (én meg meg a szívinfarktustól)
Ez az arcoskodás??
Igazad van be kell jelentenünk világ szabadalomnak:bell: Tuinvan:) márkanéven bringás zuhanyzóKicsi a zuhanyzó!
Próbáltam mert nem rosz dolog a kedvesemmel kettesben a zuhanyzóban de sajna nem fértem be:(Szegény görögdinnye, ne akarjunk Neki rosszat! Akkor már inkább egy kiadós Börzsönyi tekerés.
Zoli!
Te is beálltál a zuhanyzóba a bicó mellé!?
Szegény görögdinnye, ne akarjunk Neki rosszat! Akkor már inkább egy kiadós Börzsönyi tekerés.Nekem is tettszett a mai túra bár látnivaló nem sok volt 2 db értelmes képet sikerült lõnöm összevissza.
Zsizsi szerintem görögdinnyének elég volna ha egy kicsit elküldenénk Dantéval amikor felkiált hogy tudok egy rövidebb utat:lol1:
Hazaérve még arra is volt erõm hogy lemossam a bringát mondjuk érdekes módját választottam a csutakolásnak, egyszerûen beálittottam a zuhanyfülkébe:D igaz a béke érdekében nem a lakásban csak a szuterénben. Hát volt rajta egy kis szötyi.