Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Started by
zOrg
, 2005. December 01. 10:53
Posted 2005. December 07. - 15:34

Posted 2005. December 07. - 15:11

Bruce: én maradnék a februári, vagy január végi Bükknél. Most az ünnepek között dolgoznom kell.
Posted 2005. December 07. - 14:07

Bruce!
Fûzéren tudok szállást intézni, ha szükséges.
(Elvégre a rokonságom anyai ágon a Hegyközbõl származik)
Idejében szóljatok, ha szükséges.
Fûzéren tudok szállást intézni, ha szükséges.
(Elvégre a rokonságom anyai ágon a Hegyközbõl származik)
Idejében szóljatok, ha szükséges.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Posted 2005. December 07. - 14:04

Posted 2005. December 07. - 14:00

holnap 4-kor falmászás?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Posted 2005. December 07. - 12:16

igazából arra gondoltam, hogy mely napra tervezed az indulást 
és ezek most akkor milyen szálláshelyek? mint a bükkben? vagy faház? sátort nem erõltetném ha nem muszáj :-s

és ezek most akkor milyen szálláshelyek? mint a bükkben? vagy faház? sátort nem erõltetném ha nem muszáj :-s
:love1:
Posted 2005. December 07. - 00:06

úgy gondoltam, hogy hejce felõl startolnánk. onnan indulva 1 max 2 óra és tudok egy jó szálláshelyet ~sólyomkõ közelében. aztán nem tudom. elindulnánk valamerre, amerre szépnek tûnik, csodálnánk az erdõt, a havat és az állatokat. majd ha már sötétedik és valami jó szálláshelyre érünk akkor meg nyugovóra térünk :-)
szóval tudok egy jó szállást (szóval van tetõ, meg ez egy tényleges (fõként nyári) bivakhely), továbbit még nem igazán, mert a térképem sincs itt. de nem mozgok annyira otthonosan a zempléni bivakhelyek tekintetében tehát lehet sátorral jobb lenne.
tehát pár napig bolyonganánk, sztem vagy sárospatakra vagy észak felé, hollóháza/füzér felé kéne kiérni. de persze lehetne körtúrázni is, tekintettel az autós emberekre
szóval nem tudom.
de én mindenképpen megyek, nagyon szeretnék már meglógni ebbõl a világból, ha csak pár napra is.
szóval tudok egy jó szállást (szóval van tetõ, meg ez egy tényleges (fõként nyári) bivakhely), továbbit még nem igazán, mert a térképem sincs itt. de nem mozgok annyira otthonosan a zempléni bivakhelyek tekintetében tehát lehet sátorral jobb lenne.
tehát pár napig bolyonganánk, sztem vagy sárospatakra vagy észak felé, hollóháza/füzér felé kéne kiérni. de persze lehetne körtúrázni is, tekintettel az autós emberekre

szóval nem tudom.
de én mindenképpen megyek, nagyon szeretnék már meglógni ebbõl a világból, ha csak pár napra is.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. December 06. - 08:31

Posted 2005. December 06. - 00:52

sziasztok!
elõreláthatólag az ünnepek között tervezek egy 'bivakolós' zempléni gyalogtúrát, 3-4 nap hosszút..
lenne kedve bárkinek csatlakozni?
b.
elõreláthatólag az ünnepek között tervezek egy 'bivakolós' zempléni gyalogtúrát, 3-4 nap hosszút..
lenne kedve bárkinek csatlakozni?
b.
Posted 2005. December 05. - 21:01

;-)Fekvõ csajok, mi! Jó lesz ez a naptár, szerintem... :sexe:
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2005. December 05. - 10:53

fekvõ bringás csajos képekre
Fekvõ csajok, mi! Jó lesz ez a naptár, szerintem... :sexe:
Ausztria, Kenguruk földje!
Posted 2005. December 04. - 16:01

Posted 2005. December 04. - 14:08

nekem van egy nagyon tuti csajos képem, majd feltolom gal-ba nagy felbontásba néhány másik jólsikerülttel.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Posted 2005. December 04. - 12:12

Szét nézek a nem publikus fotók között:)
Az autó elsõ útján jól vizsgázott....24km pesti dugóval,és autópályával együtt is 5.1L-es átlag jött ki:)
Üdv:Thy
Az autó elsõ útján jól vizsgázott....24km pesti dugóval,és autópályával együtt is 5.1L-es átlag jött ki:)
Üdv:Thy
Posted 2005. December 04. - 10:58

Bringás csajok!
Veszélybe került a bringás csajos hónap a 2006-os naptárban
S.O.S.ben szükségem lenne fõleg fekvõ bringás csajos képekre, a lehetõ legjobb felbontásban... Természetesen MINDEN jöhet!
ÉS MÉG VALAMI:
ha van valakinek jó havas képe, KÜLDJE AZT IS!
thx
péef
Veszélybe került a bringás csajos hónap a 2006-os naptárban

S.O.S.ben szükségem lenne fõleg fekvõ bringás csajos képekre, a lehetõ legjobb felbontásban... Természetesen MINDEN jöhet!
ÉS MÉG VALAMI:
ha van valakinek jó havas képe, KÜLDJE AZT IS!
thx
péef
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
vendég_Charon_*
Posted 2005. December 02. - 11:07

Posted 2005. December 02. - 10:56

Zed, képaláírás? :chin: :-)
Posted 2005. December 02. - 09:56

Posted 2005. December 02. - 09:25