Nem kellett volna kint hagyva félteni a bringát, hiszen mindenki kint volt.
Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2008. december 19. - 19:57
Nem kellett volna kint hagyva félteni a bringát, hiszen mindenki kint volt.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2008. december 19. - 19:38
Minden elismerésem a két lánynak, akik végigtekertek velünk az esõben, ködben, hidegben! Semmi rinya, semmi nyafogás - pedig szegény görögdinnye két defektet is elszenvedett - ráadásul még sárvédõjük sem volt! /Peti is áztatta a hátsóját.
Fejet hajtok a Rekettyés Büfé dolgozói elõtt!
Mikor felértünk esõben, ködben, ott egy zártkörû rendezvény fogadott minket! Bumm! (Peti, ezt megúsztad!
Nos, túlléptek a szûklátókörûség békjóin, ami annyiszor szembejön velünk - de nem itt! - és kinyitották a fejünk fölé a terasz árnyékolóját, hogy ne essen ránk az esõ és forralt bort és forró teát szervíroztak nekünk, és ráadásként még meghívtak egy nagy tálca kõrözöttes kenyérre! :clap: THX és egy nagy pusza Nekik!
Máris jó hangulat lett úrrá rajtunk és már vidáma nevetgéltünk az esõben!
Szerintem akik a fenti rendezvény résztvevõi közül láttak minket, csak öt idiótát láttak akik kerékpárral jöttek fel, és kint boroznak/teáznak az esõben röhögcsélve!
Írta 2008. december 19. - 19:15
2. Tortúra. Ebben a pillanatban tettem le a telefont. savanyugabival értekeztem. Lefújtuk a holnapi menetet. Gyakorlatilag napok óta esik az esõ a Bükkben - már két hete, mikor ott voltunk, akkor is volt sár bõven, és esett is de még járható volt - és hát nem azért mennénk, hogy a hátunkon vigyük 65 km-t a gépet. (Pedig én sem arról vagyok híres, hogy kikerülöm a dagonyás helyeket!)
Ráadásul én sem tudtam megoldani a gépkocsi mozgatását, mert mára egyedüli induló maradtam a tervezett társaságból. A MÁV meg ugye...
Mindegy, Gabival majd pótolunk év elején a Zemplénben.
Írta 2008. december 19. - 19:06
Írta 2008. december 19. - 18:50
/Mire gondolhattak mások...!/:D
Hol-mikor tudom eljuttatni jogos tulajdonosának? (vasárnap?)
Írta 2008. december 19. - 18:44
Írta 2008. december 19. - 18:41
Nem hiányoztak?
Egyébként meg, a tegnapi móka jó volt bzony! Rekord számú defekt igen rövid távon, a Rekettyés felé meg olyan köd, hogy az csak na.../felfelé sem volt semmi, de lefelé...!!!/
Vékony gumival a vizes aszfalton esõben...jippííííí, jó móka! Kilincsel elõrefle haladtam a Fenyõgyöngyénél!
Írta 2008. december 19. - 18:26
Írta 2008. december 19. - 17:45
Meg foglak mondani a Fábri(k) bácsinak úgyis, hogy helyette mondod amit õ szokott!Sajnálhatja aki tegnap este nem volt ott. Nagy mókából maradt ki
Viszont én nagyon köszönöm azoknak akik ott voltak és mint mondani szokás, jelenlétükkel emelték az est fényét! Boldog, forralt boros/teás, körözöttes karácsonyt Neketek!
Azt viszont bizonyítottad, hogy nem félsz az esõtõl!
..Neked is és mindenkinek további sok boldog forraltboros fínomságokat :wykrzykni
Írta 2008. december 19. - 14:46
Viszont én nagyon köszönöm azoknak akik ott voltak és mint mondani szokás, jelenlétükkel emelték az est fényét! Boldog, forralt boros/teás, körözöttes karácsonyt Neketek!
Írta 2008. december 18. - 19:03
Ebben nagy igazság van!..az esõkabát az amiben esik az esõ?
Abban nem az esõtõl ázol el hanem a saját izzadságodtól!
Akárhogy is nézegetem, kint csak esik.. :chin:
..akkor már inkább itthon a zuhany alá állok.
Netán nem kellene át tenni esõmentesebb idõkre?
Talán mindenkinek jobb lenne.
Írta 2008. december 18. - 18:29
Írta 2008. december 18. - 18:28
Írta 2008. december 18. - 18:24
Jobb ötletem is van esti elfoglaltság gyanánt, de hát kinek a pap, kinek a papné...
Írta 2008. december 18. - 18:23
Nekem is 1/4 6 kor kelés van és addig még meg kell csinálnom a havi elszámolást de hát az még rá ér 1/4 4.-ig csak haza érek:)Sajnos nem fér bele
Most vettem elõ az utolsó kupac számlahegyet, ha nagyon ügyes vagyok, akkor 8-ra végzek vele. Aztán hazasétálok és alvás, mert holnapi nap is hosszú lesz...
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2008. december 18. - 18:13
Nem zavar telefonnal, e-maillel senki, mert ugye a normális dolgozó nép ilyenkor már nem nyomja, no, ekkor jön el a könyvelõk ideje :bananadan
Írta 2008. december 18. - 18:08
ez már nekem nagyon szuicid jellegû...bár nekem is van könyvelõm.Sajnos nem fér bele
Most vettem elõ az utolsó kupac számlahegyet, ha nagyon ügyes vagyok, akkor 8-ra végzek vele. Aztán hazasétálok és alvás, mert holnapi nap is hosszú lesz...
Igggeeenn!Tényleg igazad lahat Zsizsi az esõkabát az amiben esik az esõ?:chin:
NEM!
Írta 2008. december 18. - 17:54
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2008. december 18. - 17:53
Írta 2008. december 18. - 17:51

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére