Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ti nem is isztok csak vizet ugye ;) ?

nagyjából, meg teát, és gyümölcslevet,,,meg néha ilyen gusztustalan kóla és tsai mérgek. de azt igyexem ritkán.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Ezt nem pesszimista hozzáállásnak hívják??? Egész évben hegyre fel, hegyrõl le...izé másnapos..? Ti nem is isztok csak vizet ugye ;) ? Ariadne, ha történetesen nem a HHH-n szilveszterznél, tekerjünk fel együtt, ha meg ott szilvesztereztek fent találkozunk :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Állítólag, amit az ember az év elsõ napján mûvel, azt fogja csinálni egész évben.....

Egész évben másnaposnak lenni ill. hóban brngázni?! ááááá, nem jó ötlet;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Valaki, aki nem versenyez, tervezi, hogy megnézi a Buék Kupát? (Kószacica!!!????) Állítólag, amit az ember az év elsõ napján mûvel, azt fogja csinálni egész évben.....

tehát másnapos bringásakot akarsz nézni a "pálya" szélérõl egész évben ?

a franc tudja, ha az Neked jó ....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony! Az alábbi kis linkkel így utólag kívánok mindenkinek jó pihenést, akik csak hétfõn kezdenek dolgozni:
http://www.funny-gam...s_reversed.html
Valaki, aki nem versenyez, tervezi, hogy megnézi a Buék Kupát? (Kószacica!!!????) Állítólag, amit az ember az év elsõ napján mûvel, azt fogja csinálni egész évben.....

Valszeg felmegyek, szokott indulni ismerõs. Tavaly nem jutottam fel, mert a sûrû hóesés miatt a Margit-híd budai oldalánál meg kellett hoznom a döntést, hogy visszafordulok, nincs ugyanis esõcuccom és átáztam. Ha nem esik, igyekszem feljutni, bár a cross bicóval nem sok kedvem van, még meglátom (montimnak elsõ váltó gondjai vannak...).

Tavaly mindenesetre hatalmas élmény volt a teljesen üres és csendes városban, sûrûn hulló hóban bringázni, amikor az enyém volt az elsõ nyom a hídon a friss hóban.

Bár ha sikerül a terv, hogy a HHH tetejére feltekerve szilveszterezünk, akkor azért lehet nem megyek fel még egyszer. :)
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Most bejött :D Nagyon meggyõzõ
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Prábáld mégegyszer, már megjavítottam.
Esetleg frissíts egyet az F5-el.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
sajnos nem mûködik a link :( google search- ot hoz be

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Görögdinnye, éppen eszembe jutottál amikor láttam egy érdekes dolgot.
Mibõl készül az osanban a görögdinnye..?
Kép:
http://www.auchan.gorogdinnye.jpg

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Remélem mindenkinek jól telt a karácsony! Az alábbi kis linkkel így utólag kívánok mindenkinek jó pihenést, akik csak hétfõn kezdenek dolgozni:
http://www.funny-gam...s_reversed.html

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
csatlakoznék a felettem szólóhoz:
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

..és mivel Húsvétkor olyan idõnk volt, mint Karácsonykor kelltt volna, és Karácsonykor olyan idõnk van, mint Húsvétkor kellett volna, íme az Én karácsonyi képeslapom.

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Boldog Karácsonyt mindenkinek! :winter:

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Békés Boldog karácsonyt kívánok minden kedves barátomnak, ismerõsömnek, fórumozónak, és kerékpárosnak!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.688 hozzászólás
Vagy Asterix bringázott arra és a varázsitalát találtad vagy simán egy xc top-versenyzõ doppingját ittad meg.
Marci

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Idézet:
Eredeti szerzõ görögdinnye Feltöltött kép
Most megnyaltam..és íz alapján REDBULL :D

nagyon bátor vagy...én nem mertem volna :)

Az idei Buda Maraton másnapján az út szélén találtam egy B+ kulacsot telistele valamiféle itókával. Gondoltam biztos bringás hagyta el elõzõ nap, és ha már bringásé volt remélhetõleg nem méreg van benne, és lesz ami lesz alapon megkóstolom, kostóló után meg is ittam az egészet. Nem volt rossz íze és egyénként is szomjas voltam. Hát ettõl a máig ismeretlen italtól úgy de úgy megtáltosodtam, hogy alig akartam lejönni a hegyrõl, szárnyaltam, faltam a hegyet, élveztem a mászást és az érzést, hogy valahogy mégsem fáradok el.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nem, koma, most mosogattam el...
3 l puncs, 2 l forralt bor, némi rövid ennyi
prekarácsony vót, hurkával, kóbásszal, tojáslikõrrel, szúk nyócunknak

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

mondjuk, annyiból jó lesz bépén, hogy az ebszarok pillanatok alatt eljegesednek, nem tapadnak majd annyira a sznóbord ajjjára'

és ha elfogyna a hógolyó...:D

gabi, jutott abból a borból mára is, mi? ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
meg befagy a kutyák segge és nem szarnak annyit

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mondjuk, annyiból jó lesz bépén, hogy az ebszarok pillanatok alatt eljegesednek, nem tapadnak majd annyira a sznóbord ajjjára'

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Már a szemem elõtt lebegnek az új reklámszlogenek, az egyik:

Helisíelés a Gellért-hegyen!

:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"