Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
A 10 az olyan emberinek és megszokottnak tûnik. Jó nektek is, Rainman?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Mondjuk 10-kor? Addigra megérkezik a kánikula is :) Na meg nem kell korán kelni :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Vasárnap találkozó az uvh-nál??

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

Oksa. :D:D

Akik jönnek: ebbõl a topikból, Kelly's fiai és lányai, fõnököm és haverjai, egy másik ágon szerzett bringás haverok. Csak az idõ legyen kegyes. Hallod, Esõisten?

Kár, hogy nem fordítva lesz a cumó. A vasárnapi móka most kivételesen szimpibb, de aznap teljesítenem kell halaszthatatlan dióscsiga-evési kötelezettségeimet otthon, meg bringám se lesz már. Szombaton még igen, de én is az aerob zóna tetejét súroltam Papréten felfelé, ammeg nem annyira jó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

És hogy jössz Drusza? Gyalog:D

ha az xfactor a probike becses személyzete és az esõisten is úgy akarja holnap már lesz full suspension bringám..../tûdõm nem lesz/
egyébként ma is menten egy rövidet az öreg 19es cinderkonn-al, asszony telójával elsõ váltó nélkül.....rájöttem hogy egész jól elközlekedek középtányérral......meg hogy kell egy könnyû merevfarú.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
És hogy jössz Drusza? Gyalog:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Oksa. :D:D

Akik jönnek: ebbõl a topikból, Kelly's fiai és lányai, fõnököm és haverjai, egy másik ágon szerzett bringás haverok. Csak az idõ legyen kegyes. Hallod, Esõisten?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Era: lehet, hogy néha akkor kellene kocognod!

FIGYELEM!

Hétvégére dupla bringás tekerést szervezek.

Szombaton egy erõset mennénk, lenne benne terepezés is Hosszú-hegy > Szerpentin. Majd vissza betonra és föl Dobogókõre.
Csak erõsöknek.

Miután itt kipurcantottuk magunkat, vasárnap jöhet a levezetõ túra, amit mega-túrára szervezek. Ha mindenki eljön, akire számítok, az kb.30 embert jelentene. Ekkora tömegben is nagy élmény túrázni.
Ide outival is lehet menni, mert végig betonon megyünk.

Útvonal:
Szentendre > Dömörkapui > Királykúti nyerege > le Pilismarótra > Dömös > Visegrád (innen opcionálisan haza)

Lehet jelentkezni.

vasárnapra jelentkezve .......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:) ez a szombati kipurcanás tetszik... A vasárnapi túrával kapcs írtam a k.klubba, de uez kb mint amit te írtál. Sajna a kelly's klubosok fiatalabb tagjai nem olyan tapasztaltak, szívosak... én sem.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tekerj úgy síkon, hogy nem engeded a pulzusodat 160-170 fölé. De ha megnézed a zónáidat, látod, hogy neked mi a jó.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Era, néha menj le a szigetre pörgetni egy-két órát, vag menj ki szentendrére. Már az idõ is jó, és 7-ig tök világos van. Igaza van Thy-nak, nem szabad így bekezdeni, ezzel nem erõsödsz csak elfáradsz.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Para: Nekünk már más programunk van arra a hétvégére, viszont mostani vagy következõ hétvégén egy Mátrai tekerésben benne lennék!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
S.O.S!
A húsvéti Lillafüredi tekerésre 2 hely üres!
A szállásunk Felsõhámorban van, a SZIKLA büfétõl 50méterre, minden szobában tv, fûtött lakás, konyha sütõvel-mikróval-hûtõvel-edényekkel, 2000HuF/fõ/éjért.
Akik idáig jönnek: Zita-Mellon, KeX, Kahlesz, Györgyi-Para

Péef

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era: lehet, hogy néha akkor kellene kocognod!

FIGYELEM!

Hétvégére dupla bringás tekerést szervezek.

Szombaton egy erõset mennénk, lenne benne terepezés is Hosszú-hegy > Szerpentin. Majd vissza betonra és föl Dobogókõre.
Csak erõsöknek.

Miután itt kipurcantottuk magunkat, vasárnap jöhet a levezetõ túra, amit mega-túrára szervezek. Ha mindenki eljön, akire számítok, az kb.30 embert jelentene. Ekkora tömegben is nagy élmény túrázni.
Ide outival is lehet menni, mert végig betonon megyünk.

Útvonal:
Szentendre > Dömörkapui > Királykúti nyerege > le Pilismarótra > Dömös > Visegrád (innen opcionálisan haza)

Lehet jelentkezni.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Thy: az a baj, hogy a 60%-kon csak lejtõn lefelé gurulva tudom tartani a pulzusszámom. :)
Most mit tegyek? Talán, ha lassan elkezdek kocogni, akkor vagyok alapozó pulzusszámon.
Akármennyire egészségtelen, csak kell hajtani azt a biciklit, hogy menjen...
Talán van még egy hónapom a Buda maratonig. Jajj, mi lesz ott vleem!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Era: és azon elgondolkoztál már, hogy menniyre egészségtelen 0km-el a hátad mögött anaerob zónában tekerni? Többet árt, mint használ...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Én mire hazaértem kipurcantam. A HÉV csak Békásig közlekedett így még onnan hazáig jól összesaraztam magam.
A kezdeti aggodalmam ellenére végülis én is elértem a Pap réti csúcsra. Az edzettségemrõl annyit, hogy végig 80-94%-os pulzuson tekertem. Pap réten viszont (kis pihi után) az én 110-em mellett Paul 32-es pulzusszáma elég ilyesztõnek tûnt. Szerencsére Trifo megilyesztette és így felment 70-re Paul pulzusa. Köszi Trifo, lehet, hogy életet mentettél.
Én is elgondolkodtam, miért jár ilyen rázós terepen az ember azzal az országúti mûanyag bicóval. Túl drága lehet az amortizáció.
Országútiról annyit, hogy lefelé jól gurul, meg kényelmes, de most fáj a csuklóm, meg a könyököm a sok rázódástól.
De tök jó volt a túra, Budakeszitõl Szentendréig nagyon tetszett.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
A lánc a fotó alapján egy PC89R, semmi extra, és kb ugyanúgy kopik, mint bármelyik. A Tune kar vizont tényleg nem olcsó, arra reális a 300 ojró. Ahogy külön a karbon tányérra is. A karbon tányérban az a jó, hogy drága, de k.. gyorsan kopik és ronda, ha már kicsit karcos. Ha vmi titánt emlegetett, az a hátsó sor lehetett.
Szép bringa, de nem feltétlen funkcionális. Én is szeretnék ilyet, vitrinben tartanám.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zed azt irta, hogy az a lánc a tegnapi cangán egy sima Sram lánc és max.a hajtókar kerülhetett 300 euróba, de annak az anyaga meg gyorsan kopik.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

Hát legközelebb akkor köszönj rám, mert én csak utólag kezdtem gyanítani! :)

Köszönni köszöntem igaz nem ugy,hogy szia Nati ,de majd legközelebb ..
VV a múlt heti túránk azért több volt mint 0% Csobánka+Solymár...,én is szivesen mennék már terepre,de sztem április közepe, vége elött nem nagyon lehet dagonya...stb addig meg alapozásnak jó ez is :)