Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szombati gyiloktúra rajtja mikor is lehet? Nekünk a kilenc jobb lenne, mert délután még vendégségbe kell mennünk elpusztítani némi körömpörköltet.
:)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Kelly's-esek szépen gyûlnek vasárnapra!! :)

én is megyek készüljetek :wtf: !! (persze mint corretec-es)
szam

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Viszont láttunk AKKORA nagy szivárványt....

http://ludlow.dns2go...esk_Rainbow.bmp

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ja...én is szakadó esõben jöttem végig...és még néha az ablaktörlõt is be kellett kapcsolnom:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A mai munkába menés volt eddig a legjobb idén. Nem izzadtam meg egy kicsit sem. Ui végig áztam :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Kelly's-esek szépen gyûlnek vasárnapra!! :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na ez nem szép dolog. Inkább mégis gyertek velünk! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charont ezennel töröljük a szombati listáról. Legalább nem fog esni ;)

1. Van keskeny slickem, van 2.1 conti explorer, 2.2 kujo xc + 2.2 trailbear.
2. Esõt meg oda küldök, ahova jól esik, nem kell ahhoz ott lennem melletted. Ha kell az egész Pilist egy nagy sárkupaccá változtatom. :-) Persze elõbb megvárom, amíg betekersz a közepébe.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Charont ezennel töröljük a szombati listáról. Legalább nem fog esni ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Charon aszonta, nekik csak 2,2-ese vagy szlikje van...
Végre terep, ah, ah. Csak ne zuhogjon közben.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Charon, az útvonal: szentendréig az új parti bringaúton, onnan pomáz, majd csobánka, fel a nyeregbe, hosszúhegyi (innen opcionálisan végig a dózeren, vagy bátraknak fel a gerincre - vékony gumma + trágyafék ajánlott), majd pilis-szerpentin, tovább a zöldön két bükkfáig, onnan dobogókõ aszfalton, a visszaútról pedig ott döntünk. Én híve lennék a sárga le - pilisszentkereszt - szántói nyereg - hosszú hegyi út útvonalnak is, és ha már csobánka felett járunk már úgysem számít alapon mehetünk borosjenõ felé is, ha addig nem esik több esõ.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szuper! Alakulnak a túrák! Úgy néz ki, délutántól sûrûsödnek majd a felhõk felettünk, de ha csak annyi esik, mint most vasárnap, az nem gáz.

Kolim: csekk privi

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
10kor uvh... akkor így szervezzük mi is

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
De elmennék erre a vadabb szombati túrára is, csak egyrészt nem telik rá az idõkeretbõl, másrészt kicsit tartok a nemrég sérült bokámtól, harmadrészt meg a tereptõl (vagyis a sártól). De a vasárnapi az 100% - esõ valószínûsége.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás

Szinglik elõnyben...Posted Image
.

Fõleg szingli csajokat várunk, mert rossz az ivararány:D
Nati: Vasárnap én is veletek tartok, ha addig Thy-ék megtudják operálni a telómat.:P

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

a húsvéti kirándulásra 1 fõ helye szabad már csak...

Szinglik elõnyben...Posted Image

Lens: Szombatról egy pontosabb útvonaltervet adnál? Hol aszfalt, hol terep? rég voltam "csak úgy" a Pilisben. Mindenesetre egy Dobikövi-Pomáz aszfaltra kíváncsi lennék egyszer világosban is.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
a húsvéti kirándulásra 1 fõ helye szabad már csak...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Csak az idõ legyen kegyes. Hallod, Esõisten?

Hallom. Tervezzük, hogy valamelyikre csak eljutunk a hétvégén, + egy Börzsöny kör 120 is van - jelenleg vasárnapra terezve, szóval fogalmam sincs, hogy melyiken jelenünk meg, ha megjelenünk.

Két dolog tuti: a tandem és a fix esõfelhõ felettünk.Posted Image

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Igen, jó nekünk is, úgy beszéltük mi is!

Jó most rain helyett válaszoltam, de ezt beszéltük! lehet én is jövök, de még az esõistenetek beleszólhat...:D

kolim

kolim

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
off...
Nati, mettõl meddig foglaltad a szállást Gardára? Szabi miatt fontos tudnom!